0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανθη σε αντιστοιχη φαση βρεθηκα πριν δυο χρονια οταν μια κοπελα που καναμε παρεα στη σχολη και τα παντα εδειχναν μια χαρα με αυτη ξαφνικα βρεθηκε πολυ πανω απο εμενα καθως ηταν ειδικη κατηγορια.τσαντιστηκα παρα πολυ και τη ρωτησα ευθεως τι ετρεχε και πως συνεβει αυτο.η κοπελε ειχε σκληρυνση σε αρχικο επιπεδο και φαινοταν μια χαρα εξαιτιας της φαρμακευτικης αγωγης.ενιωσα απαισια με τον εαυτο μου. Ας μην κατακρινουμε χωρις να ξερουμε.Υπαρχουν και ανθρωποι που δεν θελουν να βγαζουν τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ
Για την ειδική κατηγορία πράγματι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.Συγκεκριμένα όσον αφορά τη σκλήρυνση κατά πλάκας εμφανίζεται από το πουθενά κι αν δεν την αντιληφθείς έγκαιρα...γνωρίζω περίπτωση που ήταν απόλυτα υγιής και που της μούδιαζε το ένα χέρι.Επειδή γενικώς ήταν άτομο που ψαχνόταν πήγε σε 3 γιατρούς για διάγνωση και φυσικά διαγνώστηκε σε πρωιμο στάδιο η ασθένεια.Είναι 30 χρονών και παίρνει φαρμακα για να συντηρείται και περπατάει σαν γυναίκα 60 χρονών.Τι να πώ?
1.-Αν η κοπέλα έχει πραγματικό πρόβλημα δεν χρειάζεται να την τιμωρούμε και εμείς ,έχει τον δικό της Γολγοθά.2.-Νομιζω, σε θέματα υγείας πρέπει απαραίτητα να είμαστε επιφυλακτικοί.
3.-Από την άλλη δικαιούμαστε να κάνουμε και λάθη (άνθρωποι είμαστε) έξαλλου το απρόσωπο internet δεν αποτυπώνει το τι αισθανόμαστε όταν αποστέλλουμε ένα μνμ και δεν εκφράζει απαραίτητα κακοήθεια.
4.- Σίγουρα όμως ,δεν χρειαζόμαστε μπαμπάδες να μας κάνουν ντα και να μας βάλουν στο σωστό μονοπάτι ,όταν και οι ίδιοι δεν το ακολουθούν. 5.- Χρειαζόμαστε μπαμπάδες που να φωτίζουν τον μονοπάτι τους , ώστε να το βλέπουμε και να τους ακολουθούμε.-
Παιδια ο,τι και να λετε στους πινακες γινεται ο,τι να' ναιΕγω ξερω κοπελα συμφοιτητρια μου που αμεσως μετα την αποφοιτηση της εφυγε αναπληρωτρια χωρις να εχει δωσει μια φορα ΑΣΕΠ (!)....Σημερα ειναι διορισμενη απο ενιαιο πινακα χωρις να εχει δωσει ουτε μια φορα ΑΣΕΠ(εξακριβωμενο 100% - αλλωστε αυτο φαινεται ευκολα)Μαλιστα την ειχα πετυχει και την ειχα ρωτησει και μου ειχε πει χιλιες αρλουμπες...Φαινοτανε ξεκαθαρα οτι δεν ηθελε να πει πως τα βολεψε