0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marianthid στις Αυγούστου 23, 2009, 09:36:51 pm...Ως προς τη συνταξιοδότηση, ξέρω άτομα που αναμένουν να δηλώσουν παραίτηση φέτος στις 31/08, αλλά δεν είναι φιλόλογοι. Αν θυμηθείς τελικά τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές, θα ήταν χρήσιμο για όλους, καθώς υπολογίζουμε πολύ στο κύμα φυγής φιλολόγων (γυναικών γαρ ως επί το πλείστον) λόγω συνταξιοδότησης...Τελικά , βρήκα μία περσινή ανακοίνωση της alfavita , στην οποία αναφέρεται ότι με διάταξη σε νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη
...Ως προς τη συνταξιοδότηση, ξέρω άτομα που αναμένουν να δηλώσουν παραίτηση φέτος στις 31/08, αλλά δεν είναι φιλόλογοι. Αν θυμηθείς τελικά τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές, θα ήταν χρήσιμο για όλους, καθώς υπολογίζουμε πολύ στο κύμα φυγής φιλολόγων (γυναικών γαρ ως επί το πλείστον) λόγω συνταξιοδότησης...
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 10:09:16 pmMariathid, καλοτάξιδο το νέο προφίλ ...Πληροφορήθηκες την κατεύθυνσή μου (Γλωσσολογία) και μου απευθύνεις το λόγο; Κι εκείνον το διάλογο ανάμεσα σε τίποτα και κάτι που τον παρακολούθησες ...; Α! Ευτυχής σύμπτωση! Έγραψα βέβαια και για το Δάσκαλο χτες, αλλά πέσαμε στη λογοκρισία Σ'ευχαριστώ για την ευχή... Ο διάλογος παρατίθεται αυτολεξεί από την Κική Δημουλά στο Τελευταίο Σώμα μου (της).. Αλλά μας αφορά όλα τα κάτι πιστεύω, ειδικά όταν συνδιαλεγόμαστε με το τίποτα του υπουργείου...
Mariathid, καλοτάξιδο το νέο προφίλ ...Πληροφορήθηκες την κατεύθυνσή μου (Γλωσσολογία) και μου απευθύνεις το λόγο; Κι εκείνον το διάλογο ανάμεσα σε τίποτα και κάτι που τον παρακολούθησες ...;
Παράθεση από: MANNI στις Αυγούστου 23, 2009, 08:17:39 pmΠοιο είναι το τηλέφωνο του υπουργείου για τις προσλήψεις Αναπληρωτών ;Τμήμα διορισμών (γενικότερα): 210-3442789
Ποιο είναι το τηλέφωνο του υπουργείου για τις προσλήψεις Αναπληρωτών ;
Παράθεση από: marianthid στις Αυγούστου 23, 2009, 10:09:54 pmΌντως, τραγικό σα λογική... Και δη για εκπαιδευτικούς, που υποτίθεται έχουν και ένα επίπεδο, θέτουν τον άνθρωπο στο κέντρο των ενδιαφερόντων τους... (και μετά ξύπνησα!)Αλλά εκεί σε φτάνει η λογική του ίδιου του εκπαιδευτικού συστήματος, που έχει δει το επάγγελμά μας ως πεδίο άσκησης "κοινωνικής" πολιτικής..Υ.Σ. Εμένα πάλι, που με συμφέρει να κάνω ένα παιδί του χρόνου, τι λέτε, να γίνω ανύπαντρη μητέρα το επόμενο καλοκαίρι ;; ...και γιατί δεν τον παντρεύεσαι το χριστιανό; Υποθέτω πως είναι ...
Όντως, τραγικό σα λογική... Και δη για εκπαιδευτικούς, που υποτίθεται έχουν και ένα επίπεδο, θέτουν τον άνθρωπο στο κέντρο των ενδιαφερόντων τους... (και μετά ξύπνησα!)Αλλά εκεί σε φτάνει η λογική του ίδιου του εκπαιδευτικού συστήματος, που έχει δει το επάγγελμά μας ως πεδίο άσκησης "κοινωνικής" πολιτικής..Υ.Σ. Εμένα πάλι, που με συμφέρει να κάνω ένα παιδί του χρόνου, τι λέτε, να γίνω ανύπαντρη μητέρα το επόμενο καλοκαίρι ;;
Λοιπόν, πέσαν τηλέφωνα, και πρέπει να έχεις δίκιο... Επομένως, το ΥΠΕΠΘ ξέρει ήδη τα κενά... Διαβάζοντας όμως το παρακάτω και συζητώντας το, πάλι για τη δεύτερη φάση πάνε τα κενά των συνταξιοδοτηθέντων, καθώς επίσημα δεν θα έχουν παραιτηθεί πριν την 8η ενάτου....Συνεπώς, αν η πρώτη αίτηση παραίτησης υποβληθεί στις 1/7, η δεύτερη αίτηση μπορεί ναυποβληθεί από 15/7 έως 30/7. Αν η πρώτη αίτηση παραίτησης υποβληθεί στις 10/8, η δεύτε-ρη μπορεί να υποβληθεί από 24/8 έως 8/9.