0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μηπως πηρε καποιος τηλ στο υπουργειο;;;κατα τη γνωμη μου απο παρασκευη και μετα τα βλεπω να ρχονται τα κυματα
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 25, 2009, 02:28:48 pmμηπως πηρε καποιος τηλ στο υπουργειο;;;κατα τη γνωμη μου απο παρασκευη και μετα τα βλεπω να ρχονται τα κυματα ... με το χάρακά σου, θα τα τιθασεύεις ...!
Μυρτω αν θες ελα να κανουμε παρεα γιατι ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με εσενα κ δε με αντεχει αλλο ουτε ο περιγυρος μου.Φοβαμαι οτι το ιδιο θα παθω κ εγω.Αλλα μετα σκεφτομαι δε βαριεσαι καλα ειναι κ τα νησακια μας εκει θα φυλαξω θερμοπυλες.
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 25, 2009, 02:22:44 pmΜυρτω αν θες ελα να κανουμε παρεα γιατι ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με εσενα κ δε με αντεχει αλλο ουτε ο περιγυρος μου.Φοβαμαι οτι το ιδιο θα παθω κ εγω.Αλλα μετα σκεφτομαι δε βαριεσαι καλα ειναι κ τα νησακια μας εκει θα φυλαξω θερμοπυλες.Ψυχραιμία, συνάδελφοι!!! Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα πόσους θα πάρουν σε κάθε φάση, κάνουμε εικασίες με βάση την περασμένη χρονιά, αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι θα πάρουν τα ίδια νούμερα. Για την ακρίβεια, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει νούμερα μέσα στις φάσεις, στην καλύτερη περίπτωση, μπορούμε να δούμε τον συνολικό αριθμό των αναπληρωτών -όπως έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία ο αγαπημένος μας aristos-, αλλά πώς θα γίνει η κατανομή τους σε φάσεις, νομίζω ότι αυτό θα είναι ένα kinder έκπληξη. Νομίζω πάντως ότι οι 2-3 πρώτες φάσεις θα είναι υπερβολικά μεγάλες, ίσως και μεγαλύτερες από τις περσινές. Κοινώς, μέχρι να δούμε τα ονοματάκια μας, δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα. Οπότε ότι είναι να γίνει, θα γίνει και δεν συντρέχει λόγος άγχους... λέω στον εαυτό μου, για να μην με πυροβολήσουν οι γύρω μου! Πάντως και τα νησάκια, μια χαρά θα είναι! Χειμερινές διακοπές!
Για το: αγαπημένος μας aristos, αν επιδιώκεις δανεικά ..., δεν υπάρχει σάλιο.
Εγώ τα βλέπω να 'ρχονται μια μέρα πριν, δηλ. από Πέμπτη. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, απλώς πιθανολογώ.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 25, 2009, 02:23:30 pm Παράθεση από: mirto στις Αυγούστου 25, 2009, 02:14:35 pmΠαράθεση από: antigoni στις Αυγούστου 24, 2009, 06:18:06 pmΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν στην α΄ φάση συνήθως οι αναπληρωτές πάνε στην 1η ή 2η επιλογή τους ή αν έχει τύχει να πάνε σε κάποια από τις τελευταίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. καλησπέρα και από μενα. είναι μια ερώτηση στην οποία και εγώ αναζητώ μια έγκυρη απάντηση, αλλά μάλλον είναι μια δύσκολη απάντηση. εγώ πάντως πέρυσι που ήμουν από τους πρώτους της τρίτης φάσης πήγα στην πέμπτη μου επιλογή. φέτος που λογικά είμαι από τους τελευταίους της πρώτης και έχω τσεκάρει το περίφημο τετραγωνάκι κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι στο φόρουμ επικρατεί μια γενικότερη αισιοδοξία και αυτό κάνει σε όλους μας καλό. Πρόσεχε τα κάρβουνα, μην προξενήσεις καμιά νέα πυρκαγιά! προς το παρόν τσουρουφλίζω τον άνδρα μου και τους φίλους μου μαζί με μένα, ελπίζω να μη χρειαστεί να καούν και άλλοι.
Παράθεση από: mirto στις Αυγούστου 25, 2009, 02:14:35 pmΠαράθεση από: antigoni στις Αυγούστου 24, 2009, 06:18:06 pmΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν στην α΄ φάση συνήθως οι αναπληρωτές πάνε στην 1η ή 2η επιλογή τους ή αν έχει τύχει να πάνε σε κάποια από τις τελευταίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. καλησπέρα και από μενα. είναι μια ερώτηση στην οποία και εγώ αναζητώ μια έγκυρη απάντηση, αλλά μάλλον είναι μια δύσκολη απάντηση. εγώ πάντως πέρυσι που ήμουν από τους πρώτους της τρίτης φάσης πήγα στην πέμπτη μου επιλογή. φέτος που λογικά είμαι από τους τελευταίους της πρώτης και έχω τσεκάρει το περίφημο τετραγωνάκι κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι στο φόρουμ επικρατεί μια γενικότερη αισιοδοξία και αυτό κάνει σε όλους μας καλό. Πρόσεχε τα κάρβουνα, μην προξενήσεις καμιά νέα πυρκαγιά!
Παράθεση από: antigoni στις Αυγούστου 24, 2009, 06:18:06 pmΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν στην α΄ φάση συνήθως οι αναπληρωτές πάνε στην 1η ή 2η επιλογή τους ή αν έχει τύχει να πάνε σε κάποια από τις τελευταίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. καλησπέρα και από μενα. είναι μια ερώτηση στην οποία και εγώ αναζητώ μια έγκυρη απάντηση, αλλά μάλλον είναι μια δύσκολη απάντηση. εγώ πάντως πέρυσι που ήμουν από τους πρώτους της τρίτης φάσης πήγα στην πέμπτη μου επιλογή. φέτος που λογικά είμαι από τους τελευταίους της πρώτης και έχω τσεκάρει το περίφημο τετραγωνάκι κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι στο φόρουμ επικρατεί μια γενικότερη αισιοδοξία και αυτό κάνει σε όλους μας καλό.
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν στην α΄ φάση συνήθως οι αναπληρωτές πάνε στην 1η ή 2η επιλογή τους ή αν έχει τύχει να πάνε σε κάποια από τις τελευταίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
παιδια εχω κολλησει στο κομπιουτερ γιατι ακουσα οτι φετος δε θα μας στειλουν μηνυματακια οπως περσι.Το ακουσατε κ εσεισ;
...ελπίζω και εύχομαι μέσα στην εβδομάδα να φτάσουν μηνύματα σε όλους μας από το υπουργείο.Εγώ πέρυσι ήμουν στην α φάση και 28 Αυγούστου το μεσημέρι πήρα το μήνυμα. (...)