*

Αποστολέας Θέμα: Α' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ02 2009  (Αναγνώστηκε 210770 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Α' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ02 2009
« Απάντηση #182 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:28:48 pm »
μηπως πηρε καποιος τηλ στο υπουργειο;;;κατα τη γνωμη μου απο παρασκευη και μετα τα βλεπω να ρχονται τα κυματα ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:43:10 »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:32:28 pm »
μηπως πηρε καποιος τηλ στο υπουργειο;;;κατα τη γνωμη μου απο παρασκευη και μετα τα βλεπω να ρχονται τα κυματα ???

... με το χάρακά σου, θα τα τιθασεύεις ...!  :D
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:33:02 pm »
Εγώ τα βλέπω να 'ρχονται μια μέρα πριν,  δηλ. από Πέμπτη. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, απλώς πιθανολογώ.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:34:26 pm »

... με το χάρακά σου, θα τα τιθασεύεις ...!  :D
ας με παρασυρουν και κατι θα κανω ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:43:10 »

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:35:46 pm »
Μυρτω αν θες ελα να κανουμε παρεα γιατι ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με εσενα κ δε  με αντεχει αλλο ουτε ο περιγυρος μου.Φοβαμαι οτι το ιδιο θα παθω κ εγω.Αλλα μετα σκεφτομαι δε βαριεσαι καλα ειναι κ τα νησακια μας εκει θα φυλαξω θερμοπυλες.

Ψυχραιμία, συνάδελφοι!!! Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα πόσους θα πάρουν σε κάθε φάση, κάνουμε εικασίες με βάση την περασμένη χρονιά, αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι θα πάρουν τα ίδια νούμερα. Για την ακρίβεια, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει νούμερα μέσα στις φάσεις, στην καλύτερη περίπτωση, μπορούμε να δούμε τον συνολικό αριθμό των αναπληρωτών -όπως έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία ο αγαπημένος μας aristos-, αλλά πώς θα γίνει η κατανομή τους σε φάσεις, νομίζω ότι αυτό θα είναι ένα kinder έκπληξη. Νομίζω πάντως ότι οι 2-3 πρώτες φάσεις θα είναι υπερβολικά μεγάλες, ίσως και μεγαλύτερες από τις περσινές. Κοινώς, μέχρι να δούμε τα ονοματάκια μας, δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα. Οπότε ότι είναι να γίνει, θα γίνει και δεν συντρέχει λόγος άγχους... λέω στον εαυτό μου, για να μην με πυροβολήσουν οι γύρω μου!  :P Πάντως και τα νησάκια, μια χαρά θα είναι! Χειμερινές διακοπές!  ;D

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:38:53 pm »
Μυρτω αν θες ελα να κανουμε παρεα γιατι ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με εσενα κ δε  με αντεχει αλλο ουτε ο περιγυρος μου.Φοβαμαι οτι το ιδιο θα παθω κ εγω.Αλλα μετα σκεφτομαι δε βαριεσαι καλα ειναι κ τα νησακια μας εκει θα φυλαξω θερμοπυλες.

Ψυχραιμία, συνάδελφοι!!! Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα πόσους θα πάρουν σε κάθε φάση, κάνουμε εικασίες με βάση την περασμένη χρονιά, αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι θα πάρουν τα ίδια νούμερα. Για την ακρίβεια, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει νούμερα μέσα στις φάσεις, στην καλύτερη περίπτωση, μπορούμε να δούμε τον συνολικό αριθμό των αναπληρωτών -όπως έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία ο αγαπημένος μας aristos-, αλλά πώς θα γίνει η κατανομή τους σε φάσεις, νομίζω ότι αυτό θα είναι ένα kinder έκπληξη. Νομίζω πάντως ότι οι 2-3 πρώτες φάσεις θα είναι υπερβολικά μεγάλες, ίσως και μεγαλύτερες από τις περσινές. Κοινώς, μέχρι να δούμε τα ονοματάκια μας, δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα. Οπότε ότι είναι να γίνει, θα γίνει και δεν συντρέχει λόγος άγχους... λέω στον εαυτό μου, για να μην με πυροβολήσουν οι γύρω μου!  :P Πάντως και τα νησάκια, μια χαρά θα είναι! Χειμερινές διακοπές!  ;D

Για το: αγαπημένος μας aristos, αν επιδιώκεις δανεικά ..., δεν υπάρχει σάλιο.  :(
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:42:09 pm »
Για το: αγαπημένος μας aristos, αν επιδιώκεις δανεικά ..., δεν υπάρχει σάλιο.  :(

Αχαχαχα! Τίποτα δεν αφήνεις να πέσει κάτω, Πατρινέ, ε; Το μόνο που θέλω είναι να πέσεις μέσα στις προβλέψεις σου! Α, και να 'μαστε παρεάκι του χρόνου στην Πάτρα. Ζητάω πολλά;  :P

Αποσυνδεδεμένος mirto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:42:24 pm »
χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που με καταλαβαίνουν. από την άλλη σκέφτομαι ότι μια και ζω σε σύνορα τις θερμοπύλες τις φυλάω, γιατί να ξενιτευτώ; τι να πω καλή τοποθέτηση εύχομαι σε όλους.

Εγώ τα βλέπω να 'ρχονται μια μέρα πριν,  δηλ. από Πέμπτη. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, απλώς πιθανολογώ.
παιδιά από πού την αντλείτε τόση αισιοδοξία να μπορέσω και εγώ να δω τα πράγματα πιο άσπρα. μακάρι να είναι τόσο νωρίς οι φάσεις όσο πέρυσι, αλλά με προβληματίζει που δεν υπάρχει καμιά σχετική ανακοίνωση σε αλφαβήτα και εσος, ενώ πέρυσι γινόταν πανικός από ανακοινώσεις.
;) :D 8)
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν στην α΄ φάση συνήθως οι αναπληρωτές πάνε στην 1η ή 2η επιλογή τους ή αν έχει τύχει να πάνε σε κάποια από τις τελευταίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
καλησπέρα και από μενα. είναι μια ερώτηση στην οποία και εγώ αναζητώ μια έγκυρη απάντηση, αλλά μάλλον είναι μια δύσκολη απάντηση. εγώ πάντως πέρυσι που ήμουν από τους πρώτους της τρίτης φάσης πήγα στην πέμπτη μου επιλογή. φέτος που λογικά είμαι από τους τελευταίους της πρώτης και έχω τσεκάρει το περίφημο τετραγωνάκι κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι στο φόρουμ επικρατεί μια γενικότερη αισιοδοξία και αυτό κάνει σε όλους μας καλό.

Πρόσεχε τα κάρβουνα, μην προξενήσεις καμιά νέα πυρκαγιά!
προς το παρόν τσουρουφλίζω τον άνδρα μου και τους φίλους μου μαζί με μένα, ελπίζω να μη χρειαστεί να καούν και άλλοι.

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:46:14 pm »
παιδια εχω κολλησει στο κομπιουτερ γιατι ακουσα οτι φετος δε θα μας στειλουν μηνυματακια οπως περσι.Το ακουσατε κ εσεισ;

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:48:08 pm »
παιδια εχω κολλησει στο κομπιουτερ γιατι ακουσα οτι φετος δε θα μας στειλουν μηνυματακια οπως περσι.Το ακουσατε κ εσεισ;

Στους διοριστέους, πάντως, δεν έστειλαν, οπότε δεν περιμένουμε και εμέις. Ένα σου λέω, ένα. Η μάνα μου θέλει να με πάει σε ψυχολόγο, γιατί λέει ότι έχω πάθει σύνδρομο εξάρτησης από το ίντερνετ. Κάνοντας πλάκα, φυσικά, αλλά νομίζω ότι όλοι σε παρόμοια κατάσταση είμαστε!  ;)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:49:04 pm »
Μυρτώ, πέρσι το ΥπεΠΘ δεν ασχολήθηκε με αποτελέσματα ΑΣΕΠ και λειτούργησε και λίγο πιο οργανωμένα .
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:51:04 pm »
...ελπίζω και εύχομαι μέσα στην εβδομάδα να φτάσουν μηνύματα σε όλους μας από το υπουργείο.Εγώ πέρυσι ήμουν στην α φάση και 28 Αυγούστου το μεσημέρι πήρα το μήνυμα. (...)

Φέτος δεν θα ειδοποιηθούμε με μήνυμα.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:52:52 pm »
οικονομική κρίση και στα μηνύματα.. :)
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Αυγούστου 25, 2009, 02:53:40 pm »
ελπιζω μονο το σερβερ του pde να αντεξει οταν βγουν γιατι σημερα μας εκανε κατι παιχνιδακια.Σοβαρα τωρα αμα βγουν κ δε μπορω  να μπω θα παθω εγκεφαλικο :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)