*

Αποστολέας Θέμα: Α' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ02 2009  (Αναγνώστηκε 210937 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Α' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ02 2009
« Απάντηση #1078 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 06:54:32 pm »
Καλησπέρα!
Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους τους συναδέλφους που κλήθηκαν στην Α΄φάση, να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!
Sun, ζηλεύω (με την καλή έννοια!) την περιοχή τοποθέτησης σου, θα ήταν η ιδανική και για μένα, άρα πρέπει να είμαστε "γείτονες"!
Bikini, διπλά συγχαρητήρια και όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου ("ομοιοπαθούσα" ή καλύτερα "ομοιοευτυχούσα" στον 8ο)!
Την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όσους περιμένουν τις επόμενες φάσεις (μεταξύ αυτών είμαι και εγώ), σας νιώθω, παιδιά!
Aristos2, πιστεύω και εύχομαι ότι θα κληθείς κάποια στιγμή... έχω φίλη που είναι στην ίδια θέση με σένα, πέρσι αναπληρώτρια (μετά από 2 επιτυχίες ασέπ και 2 χρονιές ωρομισθίας) και φέτος φοβάται ότι χάνει την αναπλήρωση (με 20,3 μόρια), καθώς στον τελευταίο ασέπ "κόπηκε" στο γνωστικό με 49,5! Όσο για μένα: αν και 200 θέσεις μετά τον τελευταίο διοριστέο στον ασέπ του 2007, ακολούθησαν 2 χρονιές ωρομισθίας, καθώς η αναπλήρωση σταματούσε λίγο μπροστά μου, φέτος με 2η επιτυχία ασέπ περιμένω αργόοοοτερα αναπλήρωση... οπότε σε καταλαβαίνω...
Petros005 και Sun ευχαριστούμε για την εκπληκτική δουλειά με την εκκαθάριση των πινάκων και για την προσφορά σας στην ενημέρωσή μας, όπως και όλα τα μέλη του φόρουμ που βάζουν το δικό τους "λιθαράκι" στην πληροφόρησή μας!
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:25:11 »

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1079 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 06:57:17 pm »
βρε παιδιά κανενα πινακάκι για την κεντρική μακεδονία δεν υπάρχει;    :) :) :) συγχαρητήρια σε όλους...και μη σας χάσουμε από δω τώρα....
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1080 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:04:06 pm »
baxev_ch, με πρόλαβες! Ξέχασα στο προηγούμενο μήνυμά μου να το ρωτήσω! Πέρσι ο Sakis1971 έκανε εκπληκτική δουλειά με την εκκαθάριση του πίνακα ωρομισθίων κεντρικής Μακεδονίας! Φέτος, πού είναι ο Sakis1971, οεο;;;
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1081 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:46:04 pm »
Καλησπέρα!
Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους τους συναδέλφους που κλήθηκαν στην Α΄φάση, να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!
Sun, ζηλεύω (με την καλή έννοια!) την περιοχή τοποθέτησης σου, θα ήταν η ιδανική και για μένα, άρα πρέπει να είμαστε "γείτονες"!
Bikini, διπλά συγχαρητήρια και όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου ("ομοιοπαθούσα" ή καλύτερα "ομοιοευτυχούσα" στον 8ο)!
Την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όσους περιμένουν τις επόμενες φάσεις (μεταξύ αυτών είμαι και εγώ), σας νιώθω, παιδιά!
Aristos2, πιστεύω και εύχομαι ότι θα κληθείς κάποια στιγμή... έχω φίλη που είναι στην ίδια θέση με σένα, πέρσι αναπληρώτρια (μετά από 2 επιτυχίες ασέπ και 2 χρονιές ωρομισθίας) και φέτος φοβάται ότι χάνει την αναπλήρωση (με 20,3 μόρια), καθώς στον τελευταίο ασέπ "κόπηκε" στο γνωστικό με 49,5! Όσο για μένα: αν και 200 θέσεις μετά τον τελευταίο διοριστέο στον ασέπ του 2007, ακολούθησαν 2 χρονιές ωρομισθίας, καθώς η αναπλήρωση σταματούσε λίγο μπροστά μου, φέτος με 2η επιτυχία ασέπ περιμένω αργόοοοτερα αναπλήρωση... οπότε σε καταλαβαίνω...
Petros005 και Sun ευχαριστούμε για την εκπληκτική δουλειά με την εκκαθάριση των πινάκων και για την προσφορά σας στην ενημέρωσή μας, όπως και όλα τα μέλη του φόρουμ που βάζουν το δικό τους "λιθαράκι" στην πληροφόρησή μας!

Να είσαι καλά.
Και σε σένα εύχομαι το καλύτερο ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:25:11 »

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1082 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:54:27 pm »
Aristos2, σ' ευχαριστώ για την ευχή...
Με την ευκαιρία , να σε ρωτήσω κάτι, αν ξέρεις: αφού η Α΄κλήση της Γενικής προηγήθηκε της Ειδικής αγωγής, κάποιες θέσεις χάθηκαν από τη γενική; εννοώ άτομα που θα έφευγαν αναπληρωτές με την ειδική, ενδεχομένως έφυγαν με τη γενική; Αν αργήσουν κι άλλο οι προσλήψεις αναπληρωτών ειδικής, μπορεί να χαθούν θέσεις και από τη

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1083 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 08:01:55 pm »
Aristos2, σ' ευχαριστώ για την ευχή...
Με την ευκαιρία , να σε ρωτήσω κάτι, αν ξέρεις: αφού η Α΄κλήση της Γενικής προηγήθηκε της Ειδικής αγωγής, κάποιες θέσεις χάθηκαν από τη γενική; εννοώ άτομα που θα έφευγαν αναπληρωτές με την ειδική, ενδεχομένως έφυγαν με τη γενική; Αν αργήσουν κι άλλο οι προσλήψεις αναπληρωτών ειδικής, μπορεί να χαθούν θέσεις και από τη
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1084 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 08:20:12 pm »
Ναι, αν όμως αργήσει η κλήση αναπληρωτών ειδικής, θα φύγουν στην ειδική λιγότεροι από όσους θα έφευγαν από μπροστά μας, αν προηγούνταν οι προσλήψεις της ειδικής! Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να γίνουν προσλήψεις στην ειδική πριν από τη

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1085 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 08:45:08 pm »
Σε αυτή την πρώτη φάση πήρε 90 τρίτεκνους δηλαδή ακριβώς το 20% του 450.
Μένουν ακόμη 257 τρίτεκνοι στον πίνακα των αναπληρωτών, αρκετοί για να μας συνοδεύουν και στις υπόλοιπες φάσεις!!

Αποσυνδεδεμένος wisdom

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1086 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 09:19:12 pm »
   Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους που κλήθηκαν στην α' φάση και πολλές ευχαριστίες στον Petros005 για τη διαφώτιση που μας προσφέρει. Πραγματικά είστε πολύ καλή παρέα και χαίρομαι που ύστερα από τόση αγωνία και κατήφεια, επιτέλους έσκασε το χειλάκι ορισμένων και πολλοί άρχισαν να αισιοδοξούν. Μέσα σ'αυτούς τους τελευταίους είμαι κι εγώ, η οποία, αν και διοριστέα του ΑΣΕΠ, έχασα για λίγο το διορισμό φέτος και είμαι στην αναμονή για τον επόμενο χρόνο. Για λίγο επίσης έχασα και την α' φάση αναπλήρωσης. Πού θα πάει όμως θα έρθει κι η σειρά μου, ο εκκαθαρισμένος πίνακας μου έφτιαξε τη διάθεση! Αλήθεια, παρατήρησα ότι δεν έδωσε σ'αυτή τη φάση πολλά κενά η Αττική, να ελπίζω ότι θα προκύψουν στη συνέχεια; Και με τη νέα θέση μου στον πίνακα (Νο 60) είναι πιθανό να πετύχω τις πρώτες μου προτιμήσεις;

Αποσυνδεδεμένος sparos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1087 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:02:25 pm »
τουλάχιστον 5 φίλοι μου είναι της ειδικής αγωγής...μπορούν  να αρνηθούν τη θέση και να περιμένουν άραγε;;

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1088 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:24:35 pm »
τουλάχιστον 5 φίλοι μου είναι της ειδικής αγωγής...μπορούν  να αρνηθούν τη θέση και να περιμένουν άραγε;;
Με τη φετινή καθυστέρηση στην ειδική πρέπει να παίρνουν ληγμένα για να αρνηθούν την αναπλήρωση στην γενική εκπαίδευση... ??? ??? ???
  Αλλά αυτό sparos αφήνει θέσεις για περισσότερα άτομα ως αναπληρωτές στην ειδική...εννοώ πως κάποιοι που στην ειδικ΄΄η θα πήγαιναν ωρομίσθιοι θα πάνε αναπληρωτές,δεν είναι κακό αυτό... ;) ;) ;)
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1089 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:25:44 pm »
Μπορείτε να μου λύσετε μία απορία; Με πήραν στην 11η επιλογή μου, αν και ήμουν αρκετά ψηλά στον πίνακα (121). Ωστόσο, στην 6η και 7η επιλογή μου πήραν άτομα που ήταν πολύ πιο χαμηλά στον πίνακα, με λιγότερα μόρια. ΓΙΑΤΙ;;;;;;

Είναι παράξενο, όντως .
Με σειρά 121 θα έπρεπε να είσαι στις πρώτες  επιλογές σου. Μπορείς να τηλεφωνήσεις στο υπουργείο και να το ρωτήσεις.

Σ' ευχαριστώ πολύ Syrrahm για την απάντηση. Στην αρχή σοκαρίστηκα αλλά η χαρά μου είναι μεγαλύτερη! Η β φάση δε θα αργήσει καθόλου. Η περιοχή που μένω ανήνει στη
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #1090 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:32:16 pm »
Φωτεινή συγχαρητήρια!!! Καλή σχολική χρονιά σου εύχομαι!! Σ' ευχαριστώ για την έγνοια σου παρόλη τη χαρά σου  :) Δε με πήραν, έμεινα πίσω. Πλήρωσα τη δειλία μου πέρυσι να πάω σε δυσπρόσιτο άν και υπήρχε κενό.. Είμαι πάνω πάνω για τη δεύτερη φουρνιά αλλά έχω αρχίσει και τρομάζω με τα σενάρια για εκλογές.

Και πάλι καλή αρχή όλα να σου έλθουν όπως τα θές :D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:33:54 pm από tihea »
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1091 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:40:51 pm »
Φωτεινή συγχαρητήρια!!! Καλή σχολική χρονιά σου εύχομαι!! Σ' ευχαριστώ για την έγνοια σου παρόλη τη χαρά σου  :) Δε με πήραν, έμεινα πίσω. Πλήρωσα τη δειλία μου πέρυσι να πάω σε δυσπρόσιτο άν και υπήρχε κενό.. Είμαι πάνω πάνω για τη δεύτερη φουρνιά αλλά έχω αρχίσει και τρομάζω με τα σενάρια για εκλογές.

Και πάλι καλή αρχή όλα να σου έλθουν όπως τα θές :D

Δε νομίζω να έχουν βάση οι φόβοι σου. Πέρυσι μας πήραν στη β φάση 12 μέρες μετά την α΄. Τώρα ίσως γίνει και πιο νωρίς. Ίσως δεν μπορούσαν να πάρουν μεγαλύτερο αριθμό αναπληρωτών, παρόλα τα κενά λόγω ΠΕΚ. Νομίζω ότι, αν πάρεις τηλ στο υπουργείο, θα σου απαντήσουν, τελευταία ειναι "ομιλητικοί", δίνουν πληροφορίες, δεν ξέρω τι πάθανε!!! Αν δεν κάνω λάθος κάποιος συνάδελφος μάς πληροφόρησε ότι πήρε τηλ και ρώτησε αν οι επικείμενες εκλογές θα επηρεάσουν τις β' και γ' φάσεις και του απάντησαν αρνητικά! Οπότε...χαμογελάτε! Η ζωή είναι ωραία... ;)
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)