0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους τους συναδέλφους που κλήθηκαν στην Α΄φάση, να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!Sun, ζηλεύω (με την καλή έννοια!) την περιοχή τοποθέτησης σου, θα ήταν η ιδανική και για μένα, άρα πρέπει να είμαστε "γείτονες"!Bikini, διπλά συγχαρητήρια και όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου ("ομοιοπαθούσα" ή καλύτερα "ομοιοευτυχούσα" στον 8ο)!Την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όσους περιμένουν τις επόμενες φάσεις (μεταξύ αυτών είμαι και εγώ), σας νιώθω, παιδιά!Aristos2, πιστεύω και εύχομαι ότι θα κληθείς κάποια στιγμή... έχω φίλη που είναι στην ίδια θέση με σένα, πέρσι αναπληρώτρια (μετά από 2 επιτυχίες ασέπ και 2 χρονιές ωρομισθίας) και φέτος φοβάται ότι χάνει την αναπλήρωση (με 20,3 μόρια), καθώς στον τελευταίο ασέπ "κόπηκε" στο γνωστικό με 49,5! Όσο για μένα: αν και 200 θέσεις μετά τον τελευταίο διοριστέο στον ασέπ του 2007, ακολούθησαν 2 χρονιές ωρομισθίας, καθώς η αναπλήρωση σταματούσε λίγο μπροστά μου, φέτος με 2η επιτυχία ασέπ περιμένω αργόοοοτερα αναπλήρωση... οπότε σε καταλαβαίνω...Petros005 και Sun ευχαριστούμε για την εκπληκτική δουλειά με την εκκαθάριση των πινάκων και για την προσφορά σας στην ενημέρωσή μας, όπως και όλα τα μέλη του φόρουμ που βάζουν το δικό τους "λιθαράκι" στην πληροφόρησή μας!
Aristos2, σ' ευχαριστώ για την ευχή...Με την ευκαιρία , να σε ρωτήσω κάτι, αν ξέρεις: αφού η Α΄κλήση της Γενικής προηγήθηκε της Ειδικής αγωγής, κάποιες θέσεις χάθηκαν από τη γενική; εννοώ άτομα που θα έφευγαν αναπληρωτές με την ειδική, ενδεχομένως έφυγαν με τη γενική; Αν αργήσουν κι άλλο οι προσλήψεις αναπληρωτών ειδικής, μπορεί να χαθούν θέσεις και από τη
τουλάχιστον 5 φίλοι μου είναι της ειδικής αγωγής...μπορούν να αρνηθούν τη θέση και να περιμένουν άραγε;;
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 05:15:01 pmΜπορείτε να μου λύσετε μία απορία; Με πήραν στην 11η επιλογή μου, αν και ήμουν αρκετά ψηλά στον πίνακα (121). Ωστόσο, στην 6η και 7η επιλογή μου πήραν άτομα που ήταν πολύ πιο χαμηλά στον πίνακα, με λιγότερα μόρια. ΓΙΑΤΙ;;;;;;Είναι παράξενο, όντως .Με σειρά 121 θα έπρεπε να είσαι στις πρώτες επιλογές σου. Μπορείς να τηλεφωνήσεις στο υπουργείο και να το ρωτήσεις.
Μπορείτε να μου λύσετε μία απορία; Με πήραν στην 11η επιλογή μου, αν και ήμουν αρκετά ψηλά στον πίνακα (121). Ωστόσο, στην 6η και 7η επιλογή μου πήραν άτομα που ήταν πολύ πιο χαμηλά στον πίνακα, με λιγότερα μόρια. ΓΙΑΤΙ;;;;;;
Φωτεινή συγχαρητήρια!!! Καλή σχολική χρονιά σου εύχομαι!! Σ' ευχαριστώ για την έγνοια σου παρόλη τη χαρά σου Δε με πήραν, έμεινα πίσω. Πλήρωσα τη δειλία μου πέρυσι να πάω σε δυσπρόσιτο άν και υπήρχε κενό.. Είμαι πάνω πάνω για τη δεύτερη φουρνιά αλλά έχω αρχίσει και τρομάζω με τα σενάρια για εκλογές.Και πάλι καλή αρχή όλα να σου έλθουν όπως τα θές