*

Αποστολέας Θέμα: Α' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ02 2009  (Αναγνώστηκε 210323 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pindar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Α' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ02 2009
« Απάντηση #1106 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:55:43 pm »
παιδιά, κάτι άσχετο: αυτό που λέει ειδικής κατηγορίας, τι εννοεί;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:24:52 »

Αποσυνδεδεμένος gelina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1107 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:57:27 pm »
προβλήματα υγείας..
Δύο πράγματα είναι αιώνια: Το σύμπαν και η ανοησία των ανθρώπων… Αν και για το σύμπαν, έχω αρχίσει τελευταία να αμφιβάλλω…
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1108 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:03:48 am »
Καλα ε αμα λυγισε ο τελευταιος βραχος που λεγεται Αριστος τι να πουμε οι υπολοιποι εδω μεσα.Τερμα το αγχος παιδια , ποσες ζωες θα ζησουμε.Υπομονη κ πιστη θελει η υποθεση, να μη ξαναγραψει κανεις εδω εφιαλτικα σεναρια  για εκλογες κλ , ολα θα πανε καλα.

Αποσυνδεδεμένος Pindar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1109 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:05:41 am »
νόμιζα ότι έχει να κάνει με αυτούς που πάνε σε σχολεία ειδικής αγωγής.
αυτό μου είπε μια γνωστή μου που την πήραν πολύ κοντά στο σπίτι της στην α φάση και είμαι σίγουρος για την καλή της υγεία

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:24:52 »

Αποσυνδεδεμένος marianthid

• Πλήρες μέλος
  • η ρίζα μου είν' ο λόγος...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1110 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:08:35 am »
"Κι όταν η νύχτα δε λέει να τελειώσει
παρακαλούμε να έρθει ο ύπνος
έστω σαν πρόσκαιρη παραλλαγή θανάτου."

Οι πρώτοι αναπληρωτές κλήθηκαν ..., οι υπόλοιποι έχουμε έναν ακόμη λόγο να ζούμε ...

Καλή νύχτα ..., ιδιαιτέρως στη Θεσσαλονίκη.  ;) 8) 8) 8)

καιρός ἡμῖν τοῦ σιγᾶν...
Όχι,δεν είμαι λυπημένη.
Σε σωστή ώρα νυχτώνει.

Αποσυνδεδεμένος gelina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1111 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:17:16 am »
νόμιζα ότι έχει να κάνει με αυτούς που πάνε σε σχολεία ειδικής αγωγής.
αυτό μου είπε μια γνωστή μου που την πήραν πολύ κοντά στο σπίτι της στην α φάση και είμαι σίγουρος για την καλή της υγεία

άλλο σχολεία ειδικής αγωγής και άλλο ειδικές κατηγορίες εκπαιδευτικών...στη β περίπτωση είναι σίγουρα όσοι πάσχουν από σκληρυνση κατα πλάκας και μεσογειακή αναιμία...και νομίζω ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες και οι πολύτεκνοι ???ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει καλύτερα
Δύο πράγματα είναι αιώνια: Το σύμπαν και η ανοησία των ανθρώπων… Αν και για το σύμπαν, έχω αρχίσει τελευταία να αμφιβάλλω…
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1112 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:58:54 am »
Καλησπερα και συγχαρητηρια σε οσους συμπεριλαμβανονται στην πρωτη φαση.. Επειδη ειμαι πρωταρα και ασχετη μπορει κανεις να με διαφωτισει και να με ξεστραβωσει? Ημουνα σειρα 610 περιπου περιπου στον πινακα πριν την ανακοινωση της πρωτης φασης. Τωρα ειμαι 610-448=162 ή υπολογιζονται με αλλον τροπο? Εχω κατι να περιμενω ή.. μπα??

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1113 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:01:57 am »
Καλησπερα και συγχαρητηρια σε οσους συμπεριλαμβανονται στην πρωτη φαση.. Επειδη ειμαι πρωταρα και ασχετη μπορει κανεις να με διαφωτισει και να με ξεστραβωσει? Ημουνα σειρα 610 περιπου περιπου στον πινακα πριν την ανακοινωση της πρωτης φασης. Τωρα ειμαι 610-448=162 ή υπολογιζονται με αλλον τροπο? Εχω κατι να περιμενω ή.. μπα??
Ανατρεξε στις προηγούμενες σελ.Θα δεις ότι τα παιδιά έχουν καθαρίσει τους πίνακες αναπληρωτών.Έτσι θα δεις τη νέα σου θέση.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1114 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 05:58:09 am »
ΑΣΕΠ του 2007: 0,61 του μορίου κάτω από τον τελευταίο διοριστέο ...
2007-2008: ωρομίσθιος και όχι αναπληρωτής για 2,679 μόρια (δυστυχώς, πριν το συγκεκριμένο ΑΣΕΠ δεν είχα επιλέξει το "σπορ" της ΠΔΣ)
2008-2009: αναπληρωτής στη Δ' φάση (το υγιές και δίκαιο σύστημα μ' έκρινε, επιτέλους, ικανό να διδάξω πλήρες ωράριο στο δημόσιο σχολείο)
2009-2010: ελάχιστες πιθανότητες για αναπλήρωση (το υγιές και δίκαιο σύστημα δυσκολεύεται να με κρίνει ικανό, μιας και μπροστά μου εμφανίστηκαν ικανότεροι - διδάσκοντες στον ΟΑΕΔ, σε δυσπρόσιτα εκκλησιαστικά ή κανονικά σχολεία ή, έστω, λαμβάνοντες τα μόρια από αυτά, αν και δίδασκαν σε μη δυσπρόσιτα σχολεία πλησίον της οικίας τους, και όποιοι άλλοι αδυνατώ να γνωρίζω), βεβαιότητα ή, απλώς, μεγάλη πιθανότητα για ωρομισθία.
2010-2011: αν συμβούν τα προαναφερθέντα, το υγιές και δίκαιο σύστημα θα με κρίνει και πάλι ικανό για αναπλήρωση.
2011-2012: αν συμβούν τα προαναφερθέντα, το υγιές και δίκαιο σύστημα θα με κρίνει ικανό για διορισμό, μιας και θα έχω συμπληρώσει 24+ μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας, έχοντας ενδεχομένως κλονίσει την υγεία μου, έχοντας σίγουρα ταράξει επί έτη την οικογενειακή μου γαλήνη (είναι λυπηρό που η πεντάχρονη κόρη μου κατανοεί τη σημασία ενός πίνακα αναπληρωτών ...για τον μπαμπά της, αλλά και για την ίδια), έχοντας λησμονήσει συχνά το ρόλο μου - ως εκπαιδευτικού - και τις προερχόμενες από αυτόν υποχρεώσεις, ειδικά τα καλοκαίρια της αγωνίας, έχοντας μονολεκτικά: αηδιάσει.

Εκ των προτέρων, ευχαριστώ το υγιές και δίκαιο σύστημα που θα με διορίσει ... και συγνώμη απ' όποιον κούρασα, μα μονάχα κάποιοι εδώ μέσα μπορούν να καταλάβουν ..., αυτή την ώρα της τόσης απογοήτευσης!

Είναι τα "καλά" του συστήματος αυτά που περιγράφεις, aristos2...  :-\
Να χάνεις το διορισμό στο παρατσάκ, γιατί ο συνδιαγωνιζόμενός σου στον ΑΣΕΠ έχει πτυχίο 6,9 κι εσύ 6,2, παρόλο που εσύ έχεις καλύτερα γραπτά βαθμολογικά.
Να προσλαμβάνεσαι αναπληρωτής τη μία χρονιά, γιατί μπροστά σου δεν μπήκαν αρκετοί που είχαν αποκτήσει τα μόριά τους με μέσον.
Να μην προσλαμβάνεσαι αναπληρωτής την άλλη χρονιά, γιατί μπροστά σου έχουν μπει αρκετοί που έχουν αποκτήσει τα μόριά τους με μέσον ή -ω! ξαφνικά!- οι 3τεκνοι του κλάδου μας αυξήθηκαν ή, ακόμη, το Υπουργείο αποφασίζει την ίδια χρονιά να βολέψει τα δικά του παιδιά.
Να τρέχεις σε βουνά και λαγκάδια, σε θάλασσες και ακρωτήρια για να μαζέψεις το πολυπόθητο 24μηνο και να παραγκωνίζεις τα παιδιά σου, την γυναίκα σου, τον εαυτό σου τον ίδιο. Να στερείσαι πολλά για να αποκτήσεις ένα μετά κόπων και βασάνων: να αποκαλείσαι "μόνιμος".
Να μην πληρώνεσαι τα καλοκαίρια, γιατί έτσι είναι τα πράγματα...

Αν σου πω ότι σε καταλαβαίνω, θα με πιστέψεις;  ???
Ή, επειδή τα πράγματα μου ήρθαν πολύ πιο βολικά από σένα, νομίζεις ότι δεν θυμάμαι τι πέρασα, για να καταφέρω ό,τι κατάφερα;;;  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 06:03:46 am από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1115 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 06:17:27 am »
Δες τον εκκαθαρισμένο πίνακα αναπληρωτών μετά την α' φάση στο www.sunfiles.org

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1116 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 07:38:32 am »

Αν σου πω ότι σε καταλαβαίνω, θα με πιστέψεις;  ???
Ή, επειδή τα πράγματα μου ήρθαν πολύ πιο βολικά από σένα, νομίζεις ότι δεν θυμάμαι τι πέρασα, για να καταφέρω ό,τι κατάφερα;;;  ::)

[/quote]

Kαι βέβαια σε πιστεύω, διαφορετικά δε θα έγραφα τις σκέψεις μου εδώ, απλώς θα μετέφερα άγχη και ανασφάλεια ...

Καλα ε αμα λυγισε ο τελευταιος βραχος που λεγεται Αριστος τι να πουμε οι υπολοιποι εδω μεσα.Τερμα το αγχος παιδια , ποσες ζωες θα ζησουμε.Υπομονη κ πιστη θελει η υποθεση, να μη ξαναγραψει κανεις εδω εφιαλτικα σεναρια  για εκλογες κλ , ολα θα πανε καλα.

Όλοι λυγίζουν και όλοι συνέρχονται, ή τουλάχιστον προσπαθούν ...
Καλημέρα.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος pdxrisoyla

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02 Σιγᾶν τήν ἀλήθειαν χρυσόν ἐστι θάπτειν
    • Προφίλ
« Απάντηση #1117 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:41:22 pm »

Kαι βέβαια σε πιστεύω, διαφορετικά δε θα έγραφα τις σκέψεις μου εδώ, απλώς θα μετέφερα άγχη και ανασφάλεια ...

Όλοι λυγίζουν και όλοι συνέρχονται, ή τουλάχιστον προσπαθούν ...
Καλημέρα.

Αρίστο όπως λέει και η υπογραφή μου: Η ψυχή σου είναι πιο βαθιά απ' την πληγή σου.
Κάνε υπομονή ,φίλε μου, έχε πίστη και διατήρησε την ελπίδα σου.

Όσα έγραψες εσύ και η Bikini είναι τόσο συγκλονιστικά και αντιλαμβάνομαι απόλυτα την απογοήτευση και την πικρία σου. Αλλά θέλω να πιστευώ σε ένα Θεό Δικαιοσύνης που έρχεται και μας λυτρώνει όλους και θα κάνει και τώρα το ίδιο. Γι΄αυτό περίμενε Τον!!!
Μου αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ΄την πληγή του.
Νίτσε

Αποσυνδεδεμένος Lito

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1118 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:56:34 pm »
Νομίζω ότι είναι καιρός να ξεκολλήσουμε επιτέλους με τους τρίτεκνους.Και εμένα μου παίρνουν τι σειρά τί να κάνουμε;Μέχρι πέρσι τους έβριζα , ώσπου έκανα το πρώτο μου παιδί και είδα τι εστί βερύκοκο.Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά πόσο μάλλον 3.Ας ξεκολλήσουμε λοιπόν γιατί δεν υπάρχει και ο αντίλογος από τη μεριά τους.Γιατί;Επειδή δεν έχουν χρόνο οι άνθρωποι να κάθονται μπροστά από ένα pc.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1119 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:02:59 pm »
Νομίζω ότι είναι καιρός να ξεκολλήσουμε επιτέλους με τους τρίτεκνους.Και εμένα μου παίρνουν τι σειρά τί να κάνουμε;Μέχρι πέρσι τους έβριζα , ώσπου έκανα το πρώτο μου παιδί και είδα τι εστί βερύκοκο.Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά πόσο μάλλον 3.Ας ξεκολλήσουμε λοιπόν γιατί δεν υπάρχει και ο αντίλογος από τη μεριά τους.Γιατί;Επειδή δεν έχουν χρόνο οι άνθρωποι να κάθονται μπροστά από ένα pc.

Γιατί ειπώθηκε κάτι εναντίον τους και δεν το κατάλαβα;  ???  ??? Αν και εδώ που τα λέμε είναι διαπραγματεύσιμο το κατά πόσο είναι δίκαιο αυτό που γίνεται και αν αυτοί έχουν περισσότερη ανάγκη από έναν με δύο παιδιά που είναι άνεργος και ψάχνει δουλειά. Ας τ' αφήσουμε όμως...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)