0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Κι όταν η νύχτα δε λέει να τελειώσειπαρακαλούμε να έρθει ο ύπνοςέστω σαν πρόσκαιρη παραλλαγή θανάτου."Οι πρώτοι αναπληρωτές κλήθηκαν ..., οι υπόλοιποι έχουμε έναν ακόμη λόγο να ζούμε ...Καλή νύχτα ..., ιδιαιτέρως στη Θεσσαλονίκη.
νόμιζα ότι έχει να κάνει με αυτούς που πάνε σε σχολεία ειδικής αγωγής.αυτό μου είπε μια γνωστή μου που την πήραν πολύ κοντά στο σπίτι της στην α φάση και είμαι σίγουρος για την καλή της υγεία
Καλησπερα και συγχαρητηρια σε οσους συμπεριλαμβανονται στην πρωτη φαση.. Επειδη ειμαι πρωταρα και ασχετη μπορει κανεις να με διαφωτισει και να με ξεστραβωσει? Ημουνα σειρα 610 περιπου περιπου στον πινακα πριν την ανακοινωση της πρωτης φασης. Τωρα ειμαι 610-448=162 ή υπολογιζονται με αλλον τροπο? Εχω κατι να περιμενω ή.. μπα??
ΑΣΕΠ του 2007: 0,61 του μορίου κάτω από τον τελευταίο διοριστέο ...2007-2008: ωρομίσθιος και όχι αναπληρωτής για 2,679 μόρια (δυστυχώς, πριν το συγκεκριμένο ΑΣΕΠ δεν είχα επιλέξει το "σπορ" της ΠΔΣ)2008-2009: αναπληρωτής στη Δ' φάση (το υγιές και δίκαιο σύστημα μ' έκρινε, επιτέλους, ικανό να διδάξω πλήρες ωράριο στο δημόσιο σχολείο)2009-2010: ελάχιστες πιθανότητες για αναπλήρωση (το υγιές και δίκαιο σύστημα δυσκολεύεται να με κρίνει ικανό, μιας και μπροστά μου εμφανίστηκαν ικανότεροι - διδάσκοντες στον ΟΑΕΔ, σε δυσπρόσιτα εκκλησιαστικά ή κανονικά σχολεία ή, έστω, λαμβάνοντες τα μόρια από αυτά, αν και δίδασκαν σε μη δυσπρόσιτα σχολεία πλησίον της οικίας τους, και όποιοι άλλοι αδυνατώ να γνωρίζω), βεβαιότητα ή, απλώς, μεγάλη πιθανότητα για ωρομισθία.2010-2011: αν συμβούν τα προαναφερθέντα, το υγιές και δίκαιο σύστημα θα με κρίνει και πάλι ικανό για αναπλήρωση.2011-2012: αν συμβούν τα προαναφερθέντα, το υγιές και δίκαιο σύστημα θα με κρίνει ικανό για διορισμό, μιας και θα έχω συμπληρώσει 24+ μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας, έχοντας ενδεχομένως κλονίσει την υγεία μου, έχοντας σίγουρα ταράξει επί έτη την οικογενειακή μου γαλήνη (είναι λυπηρό που η πεντάχρονη κόρη μου κατανοεί τη σημασία ενός πίνακα αναπληρωτών ...για τον μπαμπά της, αλλά και για την ίδια), έχοντας λησμονήσει συχνά το ρόλο μου - ως εκπαιδευτικού - και τις προερχόμενες από αυτόν υποχρεώσεις, ειδικά τα καλοκαίρια της αγωνίας, έχοντας μονολεκτικά: αηδιάσει.Εκ των προτέρων, ευχαριστώ το υγιές και δίκαιο σύστημα που θα με διορίσει ... και συγνώμη απ' όποιον κούρασα, μα μονάχα κάποιοι εδώ μέσα μπορούν να καταλάβουν ..., αυτή την ώρα της τόσης απογοήτευσης!
Καλα ε αμα λυγισε ο τελευταιος βραχος που λεγεται Αριστος τι να πουμε οι υπολοιποι εδω μεσα.Τερμα το αγχος παιδια , ποσες ζωες θα ζησουμε.Υπομονη κ πιστη θελει η υποθεση, να μη ξαναγραψει κανεις εδω εφιαλτικα σεναρια για εκλογες κλ , ολα θα πανε καλα.
Kαι βέβαια σε πιστεύω, διαφορετικά δε θα έγραφα τις σκέψεις μου εδώ, απλώς θα μετέφερα άγχη και ανασφάλεια ...Όλοι λυγίζουν και όλοι συνέρχονται, ή τουλάχιστον προσπαθούν ...Καλημέρα.
Νομίζω ότι είναι καιρός να ξεκολλήσουμε επιτέλους με τους τρίτεκνους.Και εμένα μου παίρνουν τι σειρά τί να κάνουμε;Μέχρι πέρσι τους έβριζα , ώσπου έκανα το πρώτο μου παιδί και είδα τι εστί βερύκοκο.Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά πόσο μάλλον 3.Ας ξεκολλήσουμε λοιπόν γιατί δεν υπάρχει και ο αντίλογος από τη μεριά τους.Γιατί;Επειδή δεν έχουν χρόνο οι άνθρωποι να κάθονται μπροστά από ένα pc.