0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχοντας δηλωσει μολις 8-9 νομους και μαλιστα τον εναν πολυ κοντα στον αλλον τι πιθανοτητες εχω να ειμαι στην α φαση;
Παράθεση από: stavroula23 στις Αυγούστου 28, 2009, 04:08:26 pmΠαράθεση από: madonna στις Αυγούστου 28, 2009, 04:00:01 pmη γνωστη τακτικη του ελληνικου συστηματος. πασαλειμματα και στην ουσια τιποτα. αραγε υπαρχει ελπιδα για σημερα η να περιμενουμε αποτελεσματα απο δευτερα;πιστευω οτι σημερα θα βγουν γιατι κανονικα δε θα πρεπει την Τριτη 1 Σεπτεμβρη να παρουσιαστουμε? γενικοτερα να ξερουμε? τα σεμιναρια ποτε θα γινουν ?..υποτιθεται εχουμε και 3 μερες συνηθως περιθωριο.. δεν τους παιρνει να το αφησουν για Δευτερα νομιζω .για υτο και σημερα ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη.. ουφ Πάντως κι εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο να βγουν τη Δευτέρα αν και προς τα εκεί πάει. Εσείς τι λέτε?
Παράθεση από: madonna στις Αυγούστου 28, 2009, 04:00:01 pmη γνωστη τακτικη του ελληνικου συστηματος. πασαλειμματα και στην ουσια τιποτα. αραγε υπαρχει ελπιδα για σημερα η να περιμενουμε αποτελεσματα απο δευτερα;πιστευω οτι σημερα θα βγουν γιατι κανονικα δε θα πρεπει την Τριτη 1 Σεπτεμβρη να παρουσιαστουμε? γενικοτερα να ξερουμε? τα σεμιναρια ποτε θα γινουν ?..υποτιθεται εχουμε και 3 μερες συνηθως περιθωριο.. δεν τους παιρνει να το αφησουν για Δευτερα νομιζω .για υτο και σημερα ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη.. ουφ
η γνωστη τακτικη του ελληνικου συστηματος. πασαλειμματα και στην ουσια τιποτα. αραγε υπαρχει ελπιδα για σημερα η να περιμενουμε αποτελεσματα απο δευτερα;
Δεν αρχίζουμε τα στοιχήματα λέω εγώ συνάδελφοι? ;DΌποιος το βρει κερδίζει διορισμό στο σχολείο της επιλογής του! Εγώ λέω Δευτέρα στις 17:03. Έκλεισε.
μηπως γνωριζεις στη βορεια ελλαδα ποιοι ειναι οι νομοι που θα ανοιξουν φετος πολλες θεσεις και ποιοι ειναι κορεσμενοι;