0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς στα ξενόγλωσσα η κατάσταση είναι πιο light!
ότι δεν ενδιαφέρομαι να σε έχω υπό την ιδιοκτησία μου αλλά επίσης δεν σκοπεύω να ρισκάρω για να πάρεις εσύ την εμπειρία της διαχείρισης μιας τάξης και μετά να προχωρήσεις με τους στόχους που έχεις θέσει εκτός Ελλάδας.
Πάντως μια τέτοια λογική σαφώς προϋποθέτει 1. την αντίληψη της ιδιοκτησίας για την οποία μίλησα και 2. την παρανόηση οτι κάποιος που στοχεύει στο κάτι παραπάνω για το μέλλον του θα είναι "ρίσκο" για την επιχείρησή σου και θα είναι περίπου ένας ατάλαντος, άπειρος και άρα ψιλοάσχετος που θα κάνει την πλάκα του στην τάξη όσο "παίρνει την εμπειρία διαχείρισης μιας τάξης"...
έχω κοπιάσει πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω ποιος το αναγνωρίζει.. οι μαθητες; αποκλείεται.. οι γονεις; μπα.. οι εργοδοτες; δεν εχω ιδέα! Ειδικά οι εργοδότες είναι ένα κεφάλαιο από μόνοι τους.. γίνομαι χαλί να με πατήσουν και να τους έχω όλους ευχαριστημένους (τους ίδιους συν τους γονείς, μαθητές, κ.ά.) αλλά νιώθω λες και είμαι αγελάδα και προσπαθούν οι εργοδότες να με αρμέξουν -να παράγω κι άλλο κι άλλο (γάλα = έργο)- ενώ με έχουν ήδη ξεζουμίσει! Δε βλέπω να σταματάει αυτό..
Btw, Isla, μου ειχε συμβει το αντιθετο και ειχα πεσει σε φιλασθενο εργοδοτη οπου βδομαδα παρα βδομαδα σχεδον μας ζητουσε να κανουμε αναπληρωσεις στα τμηματα του. αρα να ελεγχουμε και εμεις το ανοσοποιητκο του μελλοντικου μας εργοδοτη!