0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά! Μετά από 3 χρόνια αφότου πήρα το πτυχίο βρήκα εργασία σε φροντιστήριο πέρυσι το φθινόπωρο. Ὀλα ωραία και καλά. 7 ώρες την βδομάδα, οι πληρωμές κανονικές κτλ. Είχα και τα ιδιαίτερά μου κτλ. Εν τω μεταξύ φέτος το καλοκαίρι κάνω την προετοιμασία για το μάθημα της Ιστορίας Κατεύθυνσης γ΄ λυκείου στο φροντιστήριο. Όπως ήταν φυσικό περίμενα από Σεπτέμβρη να ξεκινήσω κανονικά. Στέλνω το διαγώνισμα Σεπτεμβρίου (5/9) και πέρνω τηλ. να πάρω τα διαγωνίσματα. Η γραμματέας μου τα ψιλο-μασούσε ... και μου είπε για οτιδήποτε νεότερο θα σε ειδοποιήσουμε. Περνούν οι μέρες και τελικά πηγαίνω στο φροντιστήριο στις 14 του μηνός Σεπτεμβρίου, όπου η σύζυγος του ιδιοκτήτη με ενημέρωσε ότι δεν γράφτηκαν μαθητές στο φροντιστήριο και δεν έχει τμήματα με αποτέλεσμα το μάθημα της ιστορίας που έκανα το καλοκαίρι να το πάρει μία από τις παλαιότερες φιλολόγους προκειμένου να καλύψει το ωράριό της. Δεκτό ως ένα βαθμό ... Αλλά δεν ώφειλαν τουλάχιστο να με ενημερώσουν έστω και τηλεφωνικά λίγες μέρες νωρίτερα για να μην περιμένω άδικα! Τώρα πιστεύετε ότι μπορώ να βρω δουλειά σε φροντιστήριο ενώ έχει αρχίσει η σεζόν και έχοντας μόλις ένα χρόνο προϋπηρεσία; Είναι κατάλληλη περίοδος να στείλεις βιογραφικό; Help!!!!
Γειά σας, πρόκειται να πάω για συνέντευξη σε ένα φροντιστήριο Αγγλικών και θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος αν η συνέντευξη γίνεται στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά. Είναι ανάλογα το φροντιστήριο?
Είναι ανάλογα στο φροντιστήριο. Τα περισσότερα απο αυτά που πήγα εγώ είχαν συνέντευξη στα Αγγλικά.