0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
SilverPhoenix,δεν τους ενδιαφερουν οι γνώσεις είναι ξεκάθαρο,μην τρέφεις αυταπάτες.Κι εγω στην αρχή εξαγριωνόμουν και έλεγα δεν είναι δυνατόν,αλλά δυστυχώς έτσι ειναι η κατάσταση.Όχι μόνο δεν το εκτιμούν,δεν το λαμβάνουν υπόψιν,σε ειρωνεύονται αλλά για παράδειγμα προσλαμβάνουν καθηγητές Γαλλικών για να κάνουν Αγγλικα(το λέω παρόλο που δε με συμφέρει,αλλά στο ΚΞΓ που δουλεύω οι 3 στις 6 καθηγήτριες Αγγλικών είναι Γαλλικής Φιλολογίας,μαζί μ'αυτές κι εγώ.)Παράλληλα,ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι σε μεγάλες αλυσίδες-αυτοί δηλαδή που κάνουν τις συνεντεύξεις επιλογής στις εκάστοτε γλώσσες-δεν μπορούν να μιλήσουν και κομπιάζουν.Το επίπεδο είναι χαμηλότατο,είναι λογικό να εκπλήσσεσαι,αλλά αν είχες ζήσει την πραγματικότητα των ΚΞΓ θα γελούσες με τα χάλια τους.sotos_mn8,αρκετά με την καραμέλα της μεταδοτικότητας.Γιατί τόση απέχθεια από την πλευρά τον φροντιστηριούχων απέναντι στην αριστεία;Γιατί να σας είναι τόσο αδιάφορη,δεν μπορώ να το καταλάβω.Ίδια Γαλλικά/Αγγλικά/Γερμανικά κλπ ξέρει κάποιος που τελείωσε την αντίστοιχη Φιλολογία με 8,5+ στα τέσσερα χρόνια με κάποιον που τελείωσε στα 6+ με 5;Για να το πάω και στην δική σας ειδικότητα,ξέρω απόφοιτο Ελληνικής Φιλολογίας (ΜΝΕΦ) με χαμηλό μέσο όρο πτυχίου που γράφει "εν οψη", τονίζει την ερωτηματική αντωνυμία "τι" και βάζει θαυμαστικό στο τέλος κάθε πρότασης ανεξαιρέτως.Και είναι φιλόλογος!Αυτά δεν σας προβληματίζουν;
Όσο για την ετήσια αλλαγή φροντιστηρίου που ειπώθηκε ότι είναι άκρως αρνητικό,γιατί σας φαίνεται παράλογο;Με τις παρούσες συνθήκες και τα κακώς κείμενα είναι δεδομένο ότι ο κάθε εκπαιδευτικός κάθε χρόνο είναι σε αναζήτηση καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος.Τι είναι τα φροντιστήρια εν τέλει, παράδεισος;Τα περισσότερα κάθε χρόνο αλλάζουν προσωπικό,ας μην κοροϊδευόμαστε,δεν είναι οι εκπαιδευτικοί οι κακοί που τους διώχνουν οι εργοδότες.
Έχει κάποιος εμπειρία από trial lesson interview να μας πει πώς είναι ακριβώς η διαδικασία;
George 999, μιλάς για μια γνωστότατη αλυσίδα που εφαρμόζει αυτό το σύστημα;Μου είχαν τηλεφωνήσει και τον Σεπτέμβριο,αλλά δε μου είχαν μιλήσει για υλικό που πρέπει να φέρω κλπ,ουσιαστικά μου είπαν μόνο μέρα και ώρα.Και γιατί είναι τόσο δύσκολο να σε επιλέξουν;
Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από εργασία στην Ευρωγνώση. Προσωπικά έχει τύχει κατά το παρελθόν να πάω σε 2 συνεντεύξεις σε διαφορετικές περιοχές και θα έλεγα ότι αποκόμισα μάλλον αρνητικές εντυπώσεις. Θα ήθελα να ξέρω που κυμαίνεται η αμοιβή, το θέμα της ασφάλισης και επίσης αν ακολουθούν την πολιτική του franchise όπως συνήθως γίνεται στις αλυσίδες. Παραδείγματος χάριν να ζητούν καταγραφή της ετήσιας ύλης από την αρχή του σχολικού έτους και άλλα τέτοιου ύφους πράγματα. Ευχαριστώ
Σε δύο ΚΞΓ που έχω δουλέψει μέχρι σήμερα (τρία χρόνια σύνολο) μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι απορρίπτονται καλά βιογραφικά λόγω έλλειψης εμπειρίας.Δεν ξέρω όμως αν λαμβάνεται υπόψιν η προυπηρεσία σε σχολεία ή γιατί μπορεί να μην λαμβάνεται.Όσο για την αριστεία,δεν τους ενδιαφέρει καθόλου,δεν αποτελεί κριτηρίο,στο λέω για να μην τρέφεις ελπίδες.Έχω πάει σε πάρα πολλές συνεντέυξεις όλα αυτά τα χρόνια,αναζητώντας κάτι καλύτερο από αυτό που είχα και έχω εισπράξει μέχρι και ειρωνία για το βαθμό πτυχίου μου (8,6).Άλλο παράδειγμα, στο ΚΞΓ που εργάζομαι φέτος δεν προσέλαβαν κοπέλα,απόφοιτη Αγγλικής με βαθμό 9,8 γιατί δε φάνηκε "γλυκούλα" στην εργοδότρια.
Λοιπόν ας αφήσουν τις παραμύθες περί μεταδοτικότητας κτλ και ας πουν την αλήθεια...Πώς θα δουν την μεταδοτικότητα κάποιου αν δεν τον βάλουν στη τάξη?
Ε την χειρότερη. Ευτυχώς δεν πήγα. Σου λένε θα σας ειδοποιήσουμε σε 2-3 βδομάδες (δεν καλούν ΠΟΤΕ). Χάνεις τον χρόνο σου. Δούλεψε με μικρά ιδιόκτητα και άλλους τρόπους. PS 5-7 την ώρα είναι, για να πάρεις 8 πρέπει να είσαι α)χρόνια με ένσημα (άνω των 10). PS2 το δώρο υπολογίζεται με 3,52 την ώρα (ενώ σε πληρώνουν με 5-8 Ευρώ).
Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μου διευκρινίζεις λίγο αυτό που αναφέρεις για το δώρο; Σου δίνουν 3,52