0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aφήστε τους ανθρώπους ρε παιδιά να κάνουν κανένα μπανάκι...να πάρουν λίγο χρωματάκι...Με τα πρωτοβρόχια κάτι θα γίνει!
Καλημέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που τον ενημέρωσαν από το ΑΣΕΠ για να πάει να δει το γραπτό του. Υπάρχει; Πότε να περιμένουμε να μας ενημερώσουν; Ευχαριστώ πολύ!
Παιδιά αρχές Ιουλίου είχα κάνει αίτηση στον ΑΣΕΠ να δω το γραπτό μου στην ειδική διδακτική. Σήμερα μου έστειλαν με το ταχυδρομείο απάντηση όπου με ενημερώνουν για τη διαδικασία της ''επίδειξης του γραπτού'': αν θέλω να δω το γραπτό μου πρέπει να παραδώσω την ταυτότητά μου και το κινητό μου σε υπάλληλο του ΑΣΕΠ, ο οποίος θα με εποπτεύει κιόλας κατά την διάρκεια της επίδειξης του γραπτού μου. Μπορώ να κρατήσω σύντομες σημειώσεις από τις απαντήσεις μου, αλλά απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση ή η φωτογραφία με το κινητό καθώς και η φωτοτύπηση του γραπτού.Αν συμφωνώ με αυτές τις προυποθέσεις να επικοινωνήσω στα τηλέφωνα ... για να κανονιστεί το ραντεβού.
Άλλος βέβαια έμαθα ότι το πήρε σπΐτι του,του το έστειλαν δηλαδή...γίνεται αυτό??
Εμένα με ειδοποίησαν αρχικά ταχυδρομικά και εκλεισα ραντεβού όπου έγινε επίδειξη του γραπτού μου (όχι φωτοτυπία)Μην περιμένετε να δείτε κάτι σημειωμενό. Το μόνο που στην ουσία βλέπεις είναι οι βαθμοί από τους βαθμολογητές.
Παράθεση από: ewatt στις Οκτωβρίου 30, 2009, 03:27:16 pmΕμένα με ειδοποίησαν αρχικά ταχυδρομικά και εκλεισα ραντεβού όπου έγινε επίδειξη του γραπτού μου (όχι φωτοτυπία)Μην περιμένετε να δείτε κάτι σημειωμενό. Το μόνο που στην ουσία βλέπεις είναι οι βαθμοί από τους βαθμολογητές.δεν ζητησες αντιγραφα, ετσι;