0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλα αυτά τα ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν υποθέτω ότι θα τα αντιμετωπίζει η νέα πλέον εγκύκλιος του Υπουργείου. Να περιμένουμε και να τους ενοχλούμε εκεί στην ΠΔΣ του Υπουργείου...
Παράθεση από: crash στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 10:36:26 amΔυστυχώς δεν νομίζω να γίνει κάτι...Αν ήταν θα δημιουργούσαν νέο πίνακα για την ΠΔΣ. Και να σας πω και κάτι σε σχέση με την ΠΔΣ όλοι προτιμούμε την ωρομισθία έτσι δεν είναι; Ναι όμως ωρομισθία μπορεί να μας καλέσουν τα Χριστούγεννα ενώ για την ΠΔΣ τώρα. Ποιος λοιπόν θα έχει προτεραιότητα; Μπερδεμένα πράγματα κι επειδή δε νομίζω να θέλουν να ζορίσουν τον εγκέφαλό τους σε περίοδο εκλογών όλα θα γίνουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Υποθετω οτι δεν φα δωσουν στην ΠΔΣ 2 ή 4 ωρες αλλα οσες και στους ωρομισθιους.
Δυστυχώς δεν νομίζω να γίνει κάτι...Αν ήταν θα δημιουργούσαν νέο πίνακα για την ΠΔΣ. Και να σας πω και κάτι σε σχέση με την ΠΔΣ όλοι προτιμούμε την ωρομισθία έτσι δεν είναι; Ναι όμως ωρομισθία μπορεί να μας καλέσουν τα Χριστούγεννα ενώ για την ΠΔΣ τώρα. Ποιος λοιπόν θα έχει προτεραιότητα; Μπερδεμένα πράγματα κι επειδή δε νομίζω να θέλουν να ζορίσουν τον εγκέφαλό τους σε περίοδο εκλογών όλα θα γίνουν με τον παραδοσιακό τρόπο.
Παράθεση από: xristis στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 07:44:10 am Όλα αυτά τα ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν υποθέτω ότι θα τα αντιμετωπίζει η νέα πλέον εγκύκλιος του Υπουργείου. Να περιμένουμε και να τους ενοχλούμε εκεί στην ΠΔΣ του Υπουργείου...Εχει κανεις το τηλεφωνο του Υπουργειου για την ΠΔΣ;
Αν είναι απο πίνακες οι αιτήσεις που κάναμε τι νόημα έχουν?/έχω φίλο φυσικό με επιτυχία ΑΣΕΠ και 5 μόρια απο ΠΔΣ που δεν έχει κάνει τα χαρτιά του για ωρομίσθιος αναπληρωτής έκανε όμως αιτησεις για ΠΔΣ Πιερία, Ημαθία, Χαλκιδική, Λάρισα, Θεσσαλονίκη...............δεν είναι ενταγμένος σους πίνακες δεν έχει ελπίδες???
αν είναι με βάση τον πίνακα ωρομισθίων να τονίσω ότι κάποιοι έκαναν τα χαρτιά τους σε άλλες περιοχές για πρωινή ωρομισθία και σε άλλες περιοχές για ΠΔΣ...πχ εγώ δήλωσα Ανατολική Μακεδονία - Θράκη για ωρομίσθιαγια ΠΔΣ δήλωσα όμως περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας : Πιερία, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Λάρισα.....τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση...δεν είμαι ενταγμένη στος πίνακες ωρομισθίων Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας όπου έκανα αιτήσεις για ΠΔΣ.....είμαι στην Ανατολική Μακεδονία που όμως δεν έκανα αίτηση για ΠΔΣ!!!!!!!!!11
Ξερεις κανεις ποτε επιτελους θα μας πουν ποιοι θα εχουν δικαιωμα για πδς?? η προθεσμια ληγει την παρασκευη και ο υπουργος μιλησε χθες με την ολμε. πρωτα θα καταθεσουμε χαρτια και μετα θα μας πουν αν ειχαμε ολοι το δικαιωμα???