0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ln03 στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 04:01:58 pmΠαράθεση από: *Elpida* στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:50:36 pmΚαλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούργια στο forum,αν και παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας. Είναι, πραγματικά, πολύ διαφωτιστικές!Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει καποιο νεότερο σχετικά με την αλλάγη του τρόπου πρόσληψης εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα της Π.Δ.Σ καθώς και με το πότε πρόκειται να αρχίσουν να καλούν. Αν υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφορία πέρα από τις φήμες που κυκλοφορούν, θα ήθελα, παρακαλώ πολύ, να με ενημερώσει κάποιος.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!Αύριο περιμένουμε το πράσινο φως από το Υπουργείο για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης οι οποίες το πιο πιθανό είναι να γίνουν με τον ίδιο τρόπο που έγιναν και τις άλλες χρονιές. Έχεις κάποια πληροφόρηση γι` αυτό;
Παράθεση από: *Elpida* στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:50:36 pmΚαλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούργια στο forum,αν και παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας. Είναι, πραγματικά, πολύ διαφωτιστικές!Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει καποιο νεότερο σχετικά με την αλλάγη του τρόπου πρόσληψης εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα της Π.Δ.Σ καθώς και με το πότε πρόκειται να αρχίσουν να καλούν. Αν υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφορία πέρα από τις φήμες που κυκλοφορούν, θα ήθελα, παρακαλώ πολύ, να με ενημερώσει κάποιος.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!Αύριο περιμένουμε το πράσινο φως από το Υπουργείο για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης οι οποίες το πιο πιθανό είναι να γίνουν με τον ίδιο τρόπο που έγιναν και τις άλλες χρονιές.
Καλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούργια στο forum,αν και παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας. Είναι, πραγματικά, πολύ διαφωτιστικές!Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει καποιο νεότερο σχετικά με την αλλάγη του τρόπου πρόσληψης εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα της Π.Δ.Σ καθώς και με το πότε πρόκειται να αρχίσουν να καλούν. Αν υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφορία πέρα από τις φήμες που κυκλοφορούν, θα ήθελα, παρακαλώ πολύ, να με ενημερώσει κάποιος.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 07:13:03 pmΠαράθεση από: ln03 στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 04:01:58 pmΠαράθεση από: *Elpida* στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:50:36 pmΚαλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούργια στο forum,αν και παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας. Είναι, πραγματικά, πολύ διαφωτιστικές!Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει καποιο νεότερο σχετικά με την αλλάγη του τρόπου πρόσληψης εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα της Π.Δ.Σ καθώς και με το πότε πρόκειται να αρχίσουν να καλούν. Αν υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφορία πέρα από τις φήμες που κυκλοφορούν, θα ήθελα, παρακαλώ πολύ, να με ενημερώσει κάποιος.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!Αύριο περιμένουμε το πράσινο φως από το Υπουργείο για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης οι οποίες το πιο πιθανό είναι να γίνουν με τον ίδιο τρόπο που έγιναν και τις άλλες χρονιές. Έχεις κάποια πληροφόρηση γι` αυτό;Ναι. Πήρα τηλ. στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου και μου το είπανε.
Παράθεση από: ln03 στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 08:41:14 pmΠαράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 07:13:03 pmΠαράθεση από: ln03 στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 04:01:58 pmΠαράθεση από: *Elpida* στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:50:36 pmΚαλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούργια στο forum,αν και παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας. Είναι, πραγματικά, πολύ διαφωτιστικές!Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει καποιο νεότερο σχετικά με την αλλάγη του τρόπου πρόσληψης εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα της Π.Δ.Σ καθώς και με το πότε πρόκειται να αρχίσουν να καλούν. Αν υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφορία πέρα από τις φήμες που κυκλοφορούν, θα ήθελα, παρακαλώ πολύ, να με ενημερώσει κάποιος.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!Αύριο περιμένουμε το πράσινο φως από το Υπουργείο για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης οι οποίες το πιο πιθανό είναι να γίνουν με τον ίδιο τρόπο που έγιναν και τις άλλες χρονιές. Έχεις κάποια πληροφόρηση γι` αυτό;Ναι. Πήρα τηλ. στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου και μου το είπανε.Επειδή λένε τα ίδια εδώ και 10 μέρες, γι`αυτό ρωτάω.
Από το Υπουργείο λένε τα ίδια εδώ και 10 μέρες εννοείς;Δεν ξέρω, εγώ σήμερα που πήρα τηλ. μου είπαν ότι σήμερα ή αύριο περιμένουμε το πράσινο φως από "πάνω" για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.
στους φιλολογους ποσες ωρες δινουν περιπου?? ειναι αληθεια οτι επειδη ειμαστε πολλοι δινουν 2-3 ωρες?