0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 05, 2009, 11:28:20 pmΕγώ έχω μια απορία. Γιατί αυτή η γ φάση αναπληρωτών είναι τόσο σημαντική για την πρόσληψη ωρομίσθιων και την αναφέρουν συνέχεια; Μήπως θέλουν να πουν ότι θα είναι η τελευταία μεγάλη και γι αυτό την περιμένουν προκειμένου να αρχίσουν τις προσλήψεις ή κάθε χρόνο γίνεται έτσι και ακολουθούν κι άλλες μεγάλες;Κι εμένα αυτή είναι η απορία μου Στράτο!
Εγώ έχω μια απορία. Γιατί αυτή η γ φάση αναπληρωτών είναι τόσο σημαντική για την πρόσληψη ωρομίσθιων και την αναφέρουν συνέχεια; Μήπως θέλουν να πουν ότι θα είναι η τελευταία μεγάλη και γι αυτό την περιμένουν προκειμένου να αρχίσουν τις προσλήψεις ή κάθε χρόνο γίνεται έτσι και ακολουθούν κι άλλες μεγάλες;
με καλεσαν ξανθη. δεχτηκα αν και ελπιζω συντομα η γ φαση
σημερα που πηγα στη βθμια ξανθης, μου ειπαν πως ζητησαν πολλους αναπληρωτες φιλολ.δεν εσπασαν τις θεσεις επομενως.αυτο φαινεται και απο τις λιγες διαθεσιμες θεσεις για ωρομισθιους. μονο 4 και απ αυτες 2 11ωρα 1 8ωρο και 1 4ωρομου ειπαν σημερα η δευτερα για αναπλ.βεβαια, καθε φορα σημερα μου λενε...
εσπερινο γυμνασιο 11 ωρες1ο γενικο 11 ωρεςεπαλ 8 ωρεςγενισεα 4 ωρεςτο εσπερινο το πηρα εγω, προσωρινα θελω να ελπιζω.για τα αλλα δεν ξερω. αλλα ποιος θα αρνηθει εκει που φτασαμε? παρε τηλ να ρωτησεις. θα σου απαντησουν.