0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, μου είπαν στη
Παράθεση από: AntreaEirini στις Οκτωβρίου 14, 2009, 12:40:39 pmΠαράθεση από: konpap στις Οκτωβρίου 14, 2009, 11:46:05 amAntreaEirini ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Ελπίζω να ανοίξει σύντομα η Δράμα ή ακόμη καλύτερα να μην την χρειαστείς αφού για να διοριστείς στη Γ φάση χρειάζεσαι (191-5 τρίτεκνοι)/0.8=233 άτομα συνολικά να συμπεριλαμβάνονται σ'αυτήν. Κάτι που μάλλον είναι σίγουρο. Οψόμεθα!Αν βγει η γ' φάση και είμαι μέσα να μου στείλεις μήνυμα να μου πεις που είσαι να έρθω να σε κεράσω! AntreaEirini συγχαρητήρια. Χρωστάς κέρασμα!!!!!!
Παράθεση από: konpap στις Οκτωβρίου 14, 2009, 11:46:05 amAntreaEirini ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Ελπίζω να ανοίξει σύντομα η Δράμα ή ακόμη καλύτερα να μην την χρειαστείς αφού για να διοριστείς στη Γ φάση χρειάζεσαι (191-5 τρίτεκνοι)/0.8=233 άτομα συνολικά να συμπεριλαμβάνονται σ'αυτήν. Κάτι που μάλλον είναι σίγουρο. Οψόμεθα!Αν βγει η γ' φάση και είμαι μέσα να μου στείλεις μήνυμα να μου πεις που είσαι να έρθω να σε κεράσω!
AntreaEirini ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Ελπίζω να ανοίξει σύντομα η Δράμα ή ακόμη καλύτερα να μην την χρειαστείς αφού για να διοριστείς στη Γ φάση χρειάζεσαι (191-5 τρίτεκνοι)/0.8=233 άτομα συνολικά να συμπεριλαμβάνονται σ'αυτήν. Κάτι που μάλλον είναι σίγουρο. Οψόμεθα!
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Μήπως έχει κανένας νέα για κλήσεις ωρομισθίων σήμερα;AntreaEirini να είσαι καλά, είναι σαν να με κέρασες! Να μη σε βάζω να έρχεσαι προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που πηγαίνεις (Αλεξ/πολη)!
το 106 λαθος εκανα
Αν κατάλαβα σωστα στην Καβάλα έχουν καλέσει ωρομίσθιους για ΠΡΩΙΝΑ σχολεία μέχρι το 93. Σωστά???Για ΠΔΣ ξέρουμε μέχρι ποιον αριθμό απο τον πίνακα ωρομισθίων έχουν καλέσει Αν έχουν καλέσει.....
Παράθεση από: SAKIS1971 στις Οκτωβρίου 26, 2009, 02:35:05 pmτο 106 λαθος εκαναΞέρεις Sakis1971 αν το κάλεσαν σε θέση ωρομισθίου που έφυγε για αναπληρωτής ή έσπασαν κάποιο 20ωρο; Για πόσες ώρες δηλαδή;