0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kathyk στις Αυγούστου 30, 2009, 06:06:55 pmαν ζηλευω κατι ειναι η ηρεμια κ το ωραιο κλιμα που υπηρχε στην ταξη.. :)ποσο πιο ομορφα νιωθεις κ διδασκεις ετσι.. οταν δεν εχεις εναν..σιφουνα να περιφερεται!!! Συμφωνω!!! Πολύ ηρεμία επικρατουσε, αν και μετρησα 15 παιδια ισως να ειναι και περισσοτερα και να μην τα ειδα...καμοια σχεση ομως ο χωρος ο δικος με συτους που εχουμε εδω!!!Παράθεση από: Astropeleki στις Αυγούστου 30, 2009, 06:49:52 pmΑυτή την σελίδα την διαχειρίζομαι εγώ και προσπαθώ πολύ να ανεβάζω τελευταία περισσότερα βιντεάκια. Με το νέο σχολικό έτος θα κάνω τα πάντα για να σας ανεβάζω περισσότερα Πολυ ενδιαφερουσα σελιδα συγχαρητηρια!!! Και επισης γσυγχαρητηρια για το συγκεκριμενο θεμα!!
αν ζηλευω κατι ειναι η ηρεμια κ το ωραιο κλιμα που υπηρχε στην ταξη.. :)ποσο πιο ομορφα νιωθεις κ διδασκεις ετσι.. οταν δεν εχεις εναν..σιφουνα να περιφερεται!!!
Αυτή την σελίδα την διαχειρίζομαι εγώ και προσπαθώ πολύ να ανεβάζω τελευταία περισσότερα βιντεάκια. Με το νέο σχολικό έτος θα κάνω τα πάντα για να σας ανεβάζω περισσότερα
σε ευχαριστουμε αστροπελεκι. ολες εχουμε πολυ υλικο αλλα θελει χρονο, γνωσεις κ υπομονη να κανουμε αυτο που κανεις. georgiasamar απο την βιασινη μου ξεχασα να γραψω την ιστιοσελιδα κ φυσικα την προσθεσα μετα. σε τι ακριβως δεν μπορεις να εχεισ προσβαση γιατι εμενα μου τα ανοιγει ολα
Παράθεση από: lena!!! στις Αυγούστου 30, 2009, 07:11:35 pmΠαράθεση από: kathyk στις Αυγούστου 30, 2009, 06:06:55 pmαν ζηλευω κατι ειναι η ηρεμια κ το ωραιο κλιμα που υπηρχε στην ταξη.. :)ποσο πιο ομορφα νιωθεις κ διδασκεις ετσι.. οταν δεν εχεις εναν..σιφουνα να περιφερεται!!! Συμφωνω!!! Πολύ ηρεμία επικρατουσε, αν και μετρησα 15 παιδια ισως να ειναι και περισσοτερα και να μην τα ειδα...καμοια σχεση ομως ο χωρος ο δικος με συτους που εχουμε εδω!!!Πολυ ενδιαφερουσα σελιδα συγχαρητηρια!!! Και επισης γσυγχαρητηρια για το συγκεκριμενο θεμα!!μου φανηκε η τα παιδια δεν ηταν ολα στον κυκλο αλλα σε γωνιες; αυτο δηλ που πρεπει να κανουμε κ εμεις..
Παράθεση από: kathyk στις Αυγούστου 30, 2009, 06:06:55 pmαν ζηλευω κατι ειναι η ηρεμια κ το ωραιο κλιμα που υπηρχε στην ταξη.. :)ποσο πιο ομορφα νιωθεις κ διδασκεις ετσι.. οταν δεν εχεις εναν..σιφουνα να περιφερεται!!! Συμφωνω!!! Πολύ ηρεμία επικρατουσε, αν και μετρησα 15 παιδια ισως να ειναι και περισσοτερα και να μην τα ειδα...καμοια σχεση ομως ο χωρος ο δικος με συτους που εχουμε εδω!!!Πολυ ενδιαφερουσα σελιδα συγχαρητηρια!!! Και επισης γσυγχαρητηρια για το συγκεκριμενο θεμα!!
Όντως μεγάλη διαφορά και στον χώρο και στο κλίμα που επικρατεί. Επίσης σε όλα τα σχετικά βιντεάκια απ το εξωτερικό έχω παρατηρήσει ότι απευθύνονται με πολύ ιδιαίτερο και επαγγελματικό τρόπο στα παιδιά. Μιλάνε με σταθερότητα, ηρεμία και δίνουν απαντήσεις σα να απευθύνονται σε ενήλικες. Γι΄αυτό (και για πολλούς άλλους βέβαια λόγους) επικρατεί τέτοια ηρεμία...Σέυχαριστώ πολύ απ' την πλευρά μου lena!
κ εμενα μου βγαζει οτι δεν ειναι ασφαλης η ιστιοσελιδα. δεν ξερω αν φταιει μονο το login, φαινεται σαν να μην εχει κα8ολου καταχωρησεις ομως σε καποια.αν παρατηρησεις στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Νηπιαγωγείου κ στο ΔΕΠΠΣ - ΑΠΣ Νηπιαγωγείου εχει να κατεβασεις αρχεια ενω στα αλλα οχι. αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μας πει παρακαλω