Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα και παλι!!επιτελους τελος η αγωνια!ΑΛΛΑ, με μια προχειρη ματια εχω μια απορια για αρχη:το νουμερο 8 αφου εχει μονο μεταπτυχιακο και ΟΧΙ σεμιναριο μηπως θα επρεπε να ειναι σε χαμηλοτερη θεση;;;;μιλαω για πε02
Παράθεση από: epistimik στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 09:02:03 pmκαλησπερα και παλι!!επιτελους τελος η αγωνια!ΑΛΛΑ, με μια προχειρη ματια εχω μια απορια για αρχη:το νουμερο 8 αφου εχει μονο μεταπτυχιακο και ΟΧΙ σεμιναριο μηπως θα επρεπε να ειναι σε χαμηλοτερη θεση;;;;μιλαω για πε02έχει πάνω από 30 μήνες προϋπηρεσία εμπίπτει σε άλλη κατηγορία.Ρε παιδιά ψάξτε τα καλά πριν αναρωτηθείτε για τον καθένα μην αρχίσουμε να αναλύουμε όλο τον πίνακα τώρα..
Καλησπέρα σε όλους,Στον πίνακα της ειδικότητάς μου, ΠΕ 02, οι συνάλελφοι που έχουν αύξοντα αριθμό 30-35, μου φαίνονται οτι δε θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις γιατί, σύμφωνα με τα δεδομένα του πίνακα, έχουν μηδενική προυπηρεσία, δεν είναι ούτε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, ούτε γονείς παιδιών μεΑ, και δεν έχουν και προυπηρεσία. Επίσης έχουν πάρει τα μεταπτυχιακά τους το 2008, 09, 07, 05. Κοιτάξτε το κι εσείς σας παρακαλώ και αν είναι όντως έτσι όπως μου φαινεται εμένα να προχωρήσουμε σε ένσταση. Μπορείτε να μου στείλετε και προσ. μήνυμα.. Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι με την σειρά της κατάταξής σας..Τα λέμε,