Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Loksias στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 09:49:26 pmΚαλησπέρα σε όλους,Στον πίνακα της ειδικότητάς μου, ΠΕ 02, οι συνάλελφοι που έχουν αύξοντα αριθμό 30-35, μου φαίνονται οτι δε θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις γιατί, σύμφωνα με τα δεδομένα του πίνακα, έχουν μηδενική προυπηρεσία, δεν είναι ούτε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, ούτε γονείς παιδιών μεΑ, και δεν έχουν και προυπηρεσία. Επίσης έχουν πάρει τα μεταπτυχιακά τους το 2008, 09, 07, 05. Κοιτάξτε το κι εσείς σας παρακαλώ και αν είναι όντως έτσι όπως μου φαινεται εμένα να προχωρήσουμε σε ένσταση. Μπορείτε να μου στείλετε και προσ. μήνυμα.. Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι με την σειρά της κατάταξής σας..Τα λέμε, Και πάλι δε δικαιολογείται η σειρά που έχουν....εγω με μεταπτυχιακό και προυπηρεσία είμαι αρκετά παρακάτω...τα νουμερα 27 εωως 32 δεν εχουν προυπηρεσια αλλα εχουν σεμιναριο
Καλησπέρα σε όλους,Στον πίνακα της ειδικότητάς μου, ΠΕ 02, οι συνάλελφοι που έχουν αύξοντα αριθμό 30-35, μου φαίνονται οτι δε θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις γιατί, σύμφωνα με τα δεδομένα του πίνακα, έχουν μηδενική προυπηρεσία, δεν είναι ούτε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, ούτε γονείς παιδιών μεΑ, και δεν έχουν και προυπηρεσία. Επίσης έχουν πάρει τα μεταπτυχιακά τους το 2008, 09, 07, 05. Κοιτάξτε το κι εσείς σας παρακαλώ και αν είναι όντως έτσι όπως μου φαινεται εμένα να προχωρήσουμε σε ένσταση. Μπορείτε να μου στείλετε και προσ. μήνυμα.. Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι με την σειρά της κατάταξής σας..Τα λέμε,
Μιχάλης κανονικά δεν είναι επιτρεπτό αυτό...αν κάποιος έχει σεμινάριο, επιτυχία ασεπ και προυπηρεσία προηγείται απο αυτόν που εχει μόνο σεμινάριο και προυπηρεσία...
Παράθεση από: epistimik στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:05:49 pmΠαράθεση από: Loksias στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 09:49:26 pmΚαλησπέρα σε όλους,Στον πίνακα της ειδικότητάς μου, ΠΕ 02, οι συνάλελφοι που έχουν αύξοντα αριθμό 30-35, μου φαίνονται οτι δε θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις γιατί, σύμφωνα με τα δεδομένα του πίνακα, έχουν μηδενική προυπηρεσία, δεν είναι ούτε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, ούτε γονείς παιδιών μεΑ, και δεν έχουν και προυπηρεσία. Επίσης έχουν πάρει τα μεταπτυχιακά τους το 2008, 09, 07, 05. Κοιτάξτε το κι εσείς σας παρακαλώ και αν είναι όντως έτσι όπως μου φαινεται εμένα να προχωρήσουμε σε ένσταση. Μπορείτε να μου στείλετε και προσ. μήνυμα.. to 27 , 30 kai 31 den exoun proipiresia. ta ypoloipa einai ok nomizw...to 33 exei fygei stin geniki Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι με την σειρά της κατάταξής σας..Τα λέμε, Και πάλι δε δικαιολογείται η σειρά που έχουν....εγω με μεταπτυχιακό και προυπηρεσία είμαι αρκετά παρακάτω...τα νουμερα 27 εωως 32 δεν εχουν προυπηρεσια αλλα εχουν σεμιναριο
Παράθεση από: Loksias στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 09:49:26 pmΚαλησπέρα σε όλους,Στον πίνακα της ειδικότητάς μου, ΠΕ 02, οι συνάλελφοι που έχουν αύξοντα αριθμό 30-35, μου φαίνονται οτι δε θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις γιατί, σύμφωνα με τα δεδομένα του πίνακα, έχουν μηδενική προυπηρεσία, δεν είναι ούτε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, ούτε γονείς παιδιών μεΑ, και δεν έχουν και προυπηρεσία. Επίσης έχουν πάρει τα μεταπτυχιακά τους το 2008, 09, 07, 05. Κοιτάξτε το κι εσείς σας παρακαλώ και αν είναι όντως έτσι όπως μου φαινεται εμένα να προχωρήσουμε σε ένσταση. Μπορείτε να μου στείλετε και προσ. μήνυμα.. to 27 , 30 kai 31 den exoun proipiresia. ta ypoloipa einai ok nomizw...to 33 exei fygei stin geniki Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι με την σειρά της κατάταξής σας..Τα λέμε, Και πάλι δε δικαιολογείται η σειρά που έχουν....εγω με μεταπτυχιακό και προυπηρεσία είμαι αρκετά παρακάτω...τα νουμερα 27 εωως 32 δεν εχουν προυπηρεσια αλλα εχουν σεμιναριο
Καλησπέρα σε όλους,Στον πίνακα της ειδικότητάς μου, ΠΕ 02, οι συνάλελφοι που έχουν αύξοντα αριθμό 30-35, μου φαίνονται οτι δε θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις γιατί, σύμφωνα με τα δεδομένα του πίνακα, έχουν μηδενική προυπηρεσία, δεν είναι ούτε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, ούτε γονείς παιδιών μεΑ, και δεν έχουν και προυπηρεσία. Επίσης έχουν πάρει τα μεταπτυχιακά τους το 2008, 09, 07, 05. Κοιτάξτε το κι εσείς σας παρακαλώ και αν είναι όντως έτσι όπως μου φαινεται εμένα να προχωρήσουμε σε ένσταση. Μπορείτε να μου στείλετε και προσ. μήνυμα.. to 27 , 30 kai 31 den exoun proipiresia. ta ypoloipa einai ok nomizw...to 33 exei fygei stin geniki Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι με την σειρά της κατάταξής σας..Τα λέμε,
Εγω θα κάνω ξανά την ιδια ερωτηση οπως κ σε άλλο φόρουμΕίναι 2 πτυχιούχοι ειδικής αγωγήςο ένας με 35 μήνες προυπηρεσία +σεμινάριοο άλλος 60 μήνες προυπηρεσία και μόνοποιός προηγείται???Διότι στις ειδικότητες ισχύει κατι άλλο απότι στον πίνακα Π.Ε.71 έτσι δεν είναι?
Παράθεση από: Loksias στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:34:06 pmΜιχάλης κανονικά δεν είναι επιτρεπτό αυτό...αν κάποιος έχει σεμινάριο, επιτυχία ασεπ και προυπηρεσία προηγείται απο αυτόν που εχει μόνο σεμινάριο και προυπηρεσία... προηγειται αυτος που εχει περισσοτερη προυπηρεσια
Παράθεση από: epistimik στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:40:27 pmΠαράθεση από: Loksias στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:34:06 pmΜιχάλης κανονικά δεν είναι επιτρεπτό αυτό...αν κάποιος έχει σεμινάριο, επιτυχία ασεπ και προυπηρεσία προηγείται απο αυτόν που εχει μόνο σεμινάριο και προυπηρεσία... προηγειται αυτος που εχει περισσοτερη προυπηρεσια@epistimikαπό ποιό τμήμα της εγκυκλίου προκύπτει αυτή η σιγουριά σου?