Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αρα κριτήρια είναι αυτά που αναφέρει στις 7διαβαθμίσεις η εγκύκλιος όπου ως προυπηρεσία απαιτείτια 3 χρόνια για όσους έχουν σεμινάριο και τουλάχιστον 3 χωρίς. εγώ ανφέρομαι σε αυτούς που δεν συμπληρώνουν 3 χρόνια
Παράθεση από: michalis στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:07:10 amαρα κριτήρια είναι αυτά που αναφέρει στις 7διαβαθμίσεις η εγκύκλιος όπου ως προυπηρεσία απαιτείτια 3 χρόνια για όσους έχουν σεμινάριο και τουλάχιστον 3 χωρίς. εγώ ανφέρομαι σε αυτούς που δεν συμπληρώνουν 3 χρόνιααυτοι που εχουν λιγοτεροι απο 3 πανε στο τελευταιο προσονη) Οι εκπαιδευτικοί με τουλάχιστον ένα διδακτικό έτος προϋπηρεσία σε ΣΜΕΑΕ (10 μήνες). αν και δεν ειμαι σιγουρη πια τι θες να ρωτησεις; θες να δωσεις ενα συγκεκριμενο παραδειγμα;
Παράθεση από: epistimik στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:17:56 amΠαράθεση από: michalis στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:07:10 amαρα κριτήρια είναι αυτά που αναφέρει στις 7διαβαθμίσεις η εγκύκλιος όπου ως προυπηρεσία απαιτείτια 3 χρόνια για όσους έχουν σεμινάριο και τουλάχιστον 3 χωρίς. εγώ ανφέρομαι σε αυτούς που δεν συμπληρώνουν 3 χρόνιααυτοι που εχουν λιγοτεροι απο 3 πανε στο τελευταιο προσονη) Οι εκπαιδευτικοί με τουλάχιστον ένα διδακτικό έτος προϋπηρεσία σε ΣΜΕΑΕ (10 μήνες). αν και δεν ειμαι σιγουρη πια τι θες να ρωτησεις; θες να δωσεις ενα συγκεκριμενο παραδειγμα;π.χ. η συνάδελφος στην θέση 25 γιατί είναι παραπάνω απο εκείνον στην 72?