Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ήταν ασάφεια καταλάβαμε τι θα γινόταν.Και επειδή δεν έκανα τίποτα δε λέω τίποτα και τώρα γι αυτούς τους 10 που τώρα πια ανέβηκαν σύμφωνα με την εγκύκλιο.οκ?
Παράθεση από: AAA στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:33:56 pm... και επιτέλους γιατί να ισχύει σαν επιπλέον τίτλος το σεμινάριο; Είναι δυνατό να υπολογίζεται διπλά το ίδιο προσόν; Και σα να μην φτάνει αυτό, η νοηματική ή μπραϊγ δεν αξιολογούνται ως επιπλέον προσόντα! Φαίνεται ότι για όφελος 10 ατόμων ανατρέπεται όλος ο πίνακας...Να οργανωθούμε ώστε εαν είναι δυνατό να μην επαναληφθεί του χρόνου. Πρέπει να κινηθούμε και νομικά με συνήγορο του πολίτη ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο χρειαστεί!Δεν είναι το ίδιο προσόν είναι υποδεέστερο..Για αυτά τα δέκα άτομα έγινε η επισήμανση..φωτογραφική!!πέρσι ήταν σπίτια,αραχτοί έκαναν το σεμινάριο και τώρα από πάνω!!ενώ εμείς πήγαμε σαν βλάκες στη επαρχία..και θα ξαναπάμε φέτος..και του χρόνου μπορεί και να μη δουλεύουμε!!Ώρα είναι να θεωρείται και το νηπιαγωγείο επιπλέον προσόν,,σε επόμενη προκήρυξη θα το γράφει..εσυ και εγώ πήγαμε στην επαρχία και βοηθήσαμε και 2 παιδιά που είχαν ανάγκη..αυτή η εμπειρία δεν χάνεται...ας μην τα βλέπουμε όλα με βάση τη θέση μας στον πίνακα..
... και επιτέλους γιατί να ισχύει σαν επιπλέον τίτλος το σεμινάριο; Είναι δυνατό να υπολογίζεται διπλά το ίδιο προσόν; Και σα να μην φτάνει αυτό, η νοηματική ή μπραϊγ δεν αξιολογούνται ως επιπλέον προσόντα! Φαίνεται ότι για όφελος 10 ατόμων ανατρέπεται όλος ο πίνακας...Να οργανωθούμε ώστε εαν είναι δυνατό να μην επαναληφθεί του χρόνου. Πρέπει να κινηθούμε και νομικά με συνήγορο του πολίτη ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο χρειαστεί!
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:38:15 pmΔεν ήταν ασάφεια καταλάβαμε τι θα γινόταν.Και επειδή δεν έκανα τίποτα δε λέω τίποτα και τώρα γι αυτούς τους 10 που τώρα πια ανέβηκαν σύμφωνα με την εγκύκλιο.οκ?Πολύ υποστήριξη για τους 10!!! ΤΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ??
βρε σπαρο γνωστη μου πε11 κατεβηκε 39 θεσεις.........και αλλη παλι πε11 ανεβηκε 4 θεσεις.......Ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις
...προσωπικά θα κάνω ένσταση! Η εγκύκλιος μπορεί να προσβληθεί και τώρα, ακόμη και μετά τα προσωρινά αποτελέσματα. Η εγκύκλιος πρέπει να υπακούει το νόμο, διαφορετικά είναι άκυρη
Παράθεση από: militsa στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:20:07 pmβρε σπαρο γνωστη μου πε11 κατεβηκε 39 θεσεις.........και αλλη παλι πε11 ανεβηκε 4 θεσεις.......Ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις άσε militsa έχω καταστεναχωρηθεί με την πρώτη....μου αρέσει που την πήρα χτες να της πω και τα καλά τα νέα.....