Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!η αποφαση βγηκε το χαρτι το εχουν ομως?η θα μας τα πριξουν οτι ακομη δεν εχει ερθει το χαρτι?να τους το παμε εμεις ρε παιδια! αν δεν γινουν προσληψεις αυτη την εβδομαδα θα παμε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!..οπως ελεγε ο Λαζοπουλος...παμε πλατεια? τους αχρηστους!που ζουμε ρε σεις???Αφιερωμενο στους συναδελφους μου........Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλονστο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετεαφού η ιστορία σας ανήκεισαρώστε το λοιπόν αν επιμένετεΣτ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσειςτο έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετετο πλοίο των ονείρων μου με πάεισε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετεΜένω μονάχος στο παρόν μουνα σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -κι ας έχω τις συνέπειες του νόμουσυνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετεΓυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλοντο κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σαςξεγράψτε με απ' τα κατάστιχά σαςστον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σαςΓυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλονστο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετεαφού η ιστορία σας ανήκεισαρώστε το λοιπόν αν επιμένετεΜένω μονάχος στο παρόν μουνα σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -κι ας έχω τις συνέπειες του νόμουσυνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε...
μόλις πάρει στα χέρια του τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Παράθεσηειπαμε θα παμε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΤΣΙ??? να δειτε τι γλυκα θα μας μιλησουν και θα μας φερθουν...'Οσοι πιστοί προσέλθετε...!!!
ειπαμε θα παμε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΤΣΙ??? να δειτε τι γλυκα θα μας μιλησουν και θα μας φερθουν...
Ρεπορτάζ:esos.grΕγκρίθηκε από τη τριμελή Επιτροπή του ΣτΕ το αίτημα του υπ. Παιδείας να αρθεί η απαγόρευση προσλήψεων στα σχολεία (σ.σ. λόγω εκλογών) .Αυτή τη στιγμή υπαλληλος του υπ. Παιδείας μεταβαίνει από το Μαρούσι στην Πανεπιστημίου , όπου στεγάζεται το ΣτΕ , προκειμένου να παραλάβει την απόφαση, η οποία λήφθηκε το πρωί από τη Τριμελή Επιτροπή.Ετσι μετά το μεσημ;έρι αναμένεται να αρχίσουν οι διορισμοί :