Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που πραγματικά με τρώει είναι..... το γιατίΔεν είναι πολύ δουλειά ... γιατίΤι είναι αυτό που πρέπει να υπολογίσουν και καθυστερουν....έχω αυτά τα κενά και αυτούς τους πίνακες .. ... δεν μπορώ να καταλάβω ....τι διάολο τους καθυστερεί ? ? ?Συνάδελφοι είναι η πέμπτη χρονιά που κάνω αίτηση ......κάτι δεν πάει καθόλου καλά φέτος ...ετοιμαστείτε για μεγάλη αναμπουμπούλα....
Ρε παιδιά...ξέρω πως τώρα έχετε το ζόρι σας και δικαιολογημένα απόλυτα....αλλά να ρωτήσω κάτι εσάς τους πιο παλιούς στην ειδική...ΠΟΤΕ βγαίνει επιτέλους ο πίνακας ωρομισθίων ανα περιφέρεια;!! Και τις προηγούμενες χρονιές αργούσε τόσο;!! Και ξέρω τώρα πως θα σκέφτεστε..."τι θέλει κι αυτό τώρα με το αγορασμένο σεμινάριο και μας πρήζει...;" Αλλά η ειδική αγωγή ήταν για μένα η εναλλακτική μου...όχι το παράθυρο για να μπω κάπου χώρίς προσπάθεια....γιατί διάβασα και μάζεψα 14 μόρια από ΑΣΕΠ (ΠΕ02) τα οποία αν και δεν είναι πολλά...θα με βοηθούσαν να δουλέψω ωρομίσθια στο Ν.ΑΙΓΑΙΟ που δήλωσα αν και είμαι από Δράμα....αλλ'ά όλα αυτά αν δεν φρόντιζε το κράτος μας να αναγνωρίσει την προυπηρεσία στους ΟΑΕΔΙΤΕΣ που χρόνια ήταν οι ίδιοι μέσα λόγω γνωστού και ΚΑΝΕΝΑΣ φυσικά δεν έχει περάσει ΑΣΕΠ!!! Τώρα...ούτε στο Ν.Αιγαίο δεν αρκούν αυτά τα μόρια,που πέρσι καλέσαν με 9 μόρια!!!!! Οπότε καλά που είχα και την εναλλακτική της ειδικής αγωγής!! Τώρα που είπα κι εγώ τον πόνο μου...και σορυ κιόλας μέρες που είναι που σας πρήζω,μήπως ξέρει κανείς να μου πει...; Και πότε περίπου καλούν ωρομίσθιους; Μετά τη
μίλησε κανείς με το Υπουργείο τώρα το μεσημέρι;μιλάνε ασύστολα!τί γίνεται;