Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε πολλούς απο τους συναδέλφους απάντησαν ''δεν ξέρουμε αν θα προλάβουμε''....Τι δεν θα προλάβετε?Έχω τους πίνακες ....θέλω 100 φιλολλόγους 80 μαθηματικούς 20 φυσικούς 5 θεολόγους κ.ο.κ.............Ποιοι είναι πρώτοι.....Εσύ πας εκεί που δήλωσες εσύ πας στο κουτάκι εσύ δεν πας πουθενά......Αφού το ξέρουμε ....όλο και όλο......πάλι 250 άτομα θα πάρουν ! ! !Αν θέλω να στείλω τις επάρκειες στα κωφά ξεκινάω από εκεί και μετά συνεχίζω......Μήπως είμαι ηλίθιος? Τι δεν θα προλάβετε ? ? ?Νομιζα ότι παίζουν ρόλο οι εκλογές αλλά ....τελικά τι ρόλο να παίζουν?
που νομιζεις οτι ζεις στην Σουηδία κα ζητας ενημερωση?
Μήπως να κανουμε τα χαρτιά μας όλοι για υποτροφίες? Μου την έχει σπάσει αυτη η μαλακια στο alfavita...την βλέπω μπροστά μου τοσες ώρες
Παράθεση από: elefthe στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 02:52:30 pmπου νομιζεις οτι ζεις στην Σουηδία κα ζητας ενημερωση?@eleftheΚατα πρώτον δε νομίζω οτι η ειρωνία βοηθάει κανέναν αυτή τη στιγμη, και κατά δεύτερον ΝΑΙ φυσικά και δικαιούμαστε, θέλουμε και απαιτούμε ενημέρωση... Δε νομίζω οτι πρέπει να μετακομίσω στη Σουηδία ή κάπου αλλού για να απαιτώ να με αντιμετωπίζουν όπως μου αξίζει κι όχι ως πολίτη τελευταίας κατηγορίας λέγοντας μου οτι τους ενοχλώ όταν τους τηλεφωνώ για να ρωτήσω τι μέλει γενέσθαι..
Στη Σουηδία συνάδελφοί μου!!! Στη Σουηδία!!!!
Στα μέσα της δεκαετίας του 90 στα Γιάννενα όπου σπούδαζα, στο καλλιτεχνικό στερέωμα του σκυλάδικου μεσουρανούσε ο γνωστός Μπονίκας κάπου στην πλατεία Πάργης σ’ένα υπόγειο με την επωνυμία viva. Μπορείτε να δείτε ότι παραμένει ακόμα ζωντανός http://www.youtube.com/watch?v=8rEvPyWyLCo