Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:59:11 pmτί γίνεται;;;Της τρελλής το πανηγύρι!!!! Μίτση πρόσεχε...αντι για τη Σουηδία μπορεί να βρεθείς στην Τήλο!!![/quoteωχ λες!!!κρίμα!γιατί εγώ προτιμώ τη Σουηδία!εκεί μπορώ να έχω τις απαντήσεις που θέλω!!!!!
τί γίνεται;;;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:00:27 pmδε βλέπω φως με τις προσλήψεις μας και ανησυχώ!πάμε για Δευτέρα;;Μην ξεχνάς ότι οι προσωρινοί πίνακες είχανε βγει στις 6 το απόγευμα
δε βλέπω φως με τις προσλήψεις μας και ανησυχώ!πάμε για Δευτέρα;;
Καλέ, πότε έγινε ο κύκνος καφετέρια?
Παράθεση από: Μαρία78 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:05:49 pmΚαλέ, πότε έγινε ο κύκνος καφετέρια? ο καθένας με τον πόνο του!! γιατί πριν ήταν ρεμπετάδικο;;;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:07:29 pmΠαράθεση από: Μαρία78 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:05:49 pmΚαλέ, πότε έγινε ο κύκνος καφετέρια? ο καθένας με τον πόνο του!! γιατί πριν ήταν ρεμπετάδικο;;; Μία απορία εξέφρασα η γυναίκα μπας και μου αποσπάσει την προσοχή και γλιτώσω τα ψυχοφάρμακα, πράγμα μάλλον αναπόφευκτο...
μας βλέπω για πολύ περισσότερες σελίδες!!!!
Παράθεση από: geokom στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:04:39 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:00:27 pmδε βλέπω φως με τις προσλήψεις μας και ανησυχώ!πάμε για Δευτέρα;;Μην ξεχνάς ότι οι προσωρινοί πίνακες είχανε βγει στις 6 το απόγευμα οκ!!!μακάρι και για μας λοιπόν!δυο ώρες έχουμε ακόμη σε αναμονή!και παραπάνω........
Παράθεση από: Μαρία78 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:11:44 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:07:29 pmΠαράθεση από: Μαρία78 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:05:49 pmΚαλέ, πότε έγινε ο κύκνος καφετέρια? ο καθένας με τον πόνο του!! γιατί πριν ήταν ρεμπετάδικο;;; Μία απορία εξέφρασα η γυναίκα μπας και μου αποσπάσει την προσοχή και γλιτώσω τα ψυχοφάρμακα, πράγμα μάλλον αναπόφευκτο... κανονικά θα' πρεπε να γελάσεις με αυτό που είπα!αλλά δεν τα κατάφερα μάλλον!ο κύκνος δεν ήταν ποτέ τίποτε για μένα!και πριν που ήτανε ρεμπετάδικο δηλαδή!όποτε πηγαίναμε φεύγαμε κουδούνια από το καλό κρασί!τα στομάχια δε!άστα!κόμπος!τόσο καλό φαγητό!όσο ήτανε λοιπόν ρεμπετάδικο, άλλο τόσο έγινε καφετέρια!
ασχετως ας ακουσουμε κατι ......το βραδυ θα του βγαλουμε τη γλωσσα του ακατανομαστου και ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ