Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sparos στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 01:37:42 pmΜόλις τηλεφώνησα στο γ...υπουργείο!Μου είπαν για αύριο... και αφού την έβρισα αρχισε να μου λέει οτι δεν κάθονται και ότι είναι πολύ δύσκολη δουλειά οι πίνακες...και δεν βγαίνουν με ένα κουμπί αλλά θέλουν πολύ ψάξιμο και αν τα καταφέρουν θα τα ανακοινώσουν αργά σήμερα!μάλλον πρέπει να πάτε να πάρετε μια κούτα τσιγάρων οι καπνίζοντες..Ε όχι! Δεν αντέχω άλλοοοοοοο!!!! Θα ζωστώ εκρηκτικά και θα πάω στο ΥΠΕΠΘ!
Μόλις τηλεφώνησα στο γ...υπουργείο!Μου είπαν για αύριο... και αφού την έβρισα αρχισε να μου λέει οτι δεν κάθονται και ότι είναι πολύ δύσκολη δουλειά οι πίνακες...και δεν βγαίνουν με ένα κουμπί αλλά θέλουν πολύ ψάξιμο και αν τα καταφέρουν θα τα ανακοινώσουν αργά σήμερα!μάλλον πρέπει να πάτε να πάρετε μια κούτα τσιγάρων οι καπνίζοντες..
Τα ΚΕΔΔΥ ¨εχουν ωράριο 8-2 ?
ευχαριστώ sparos, γιατί αν και δήλωσα μόνο 2 ΚΕΔΔΥ φοβάμαι με τις χαζομάρες τους μη βρεθώ σε κανένα από αυτά.
Παράθεση από: evistamp στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 01:57:49 pmΤα ΚΕΔΔΥ ¨εχουν ωράριο 8-2 ?ναι. και επισης δεν παιρνεις το επιδομα ειδικης αγωγης (195 ευρω), δυστυχως....
Δεν ισχύει αυτό.Ήμουν σε ΚΕΔΔΥ πέρυσι και το επίδομα το έπαιρνα κανονικά.
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 02:01:49 pmΠαράθεση από: evistamp στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 01:57:49 pmΤα ΚΕΔΔΥ ¨εχουν ωράριο 8-2 ?ναι. και επισης δεν παιρνεις το επιδομα ειδικης αγωγης (195 ευρω), δυστυχως....και μακαρι να κοβοταν απο ολους μας το επιδομα ωστε οι αποσπασεις(για μερικους)να ηταν λιγοτερες και οι θεσεις περισσοτερες....