Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα είπαμε αυτά..sparos πού έγινε αυτό που λες; Σε προσωπική συνομιλία;
η αγαπημένη ιστοσελίδα alfavita...μόλις χαρακτήρισε ανάγωγη τη συμπεριφορά μου επειδή τους πίεσα για μια σαφή απάντηση ως προς την ανακοίνωση και τον αριθμό!!! καλά κρασιά που λένε....πάει και σημερινή ημέρα!
αυτό γνωρίζαμε και εμείς. Για σήμερα.Καταλαβαίνουμε την αγωνία σας και γι αυτό όποτε έχουμε κάτι νεότερο το ανακοινώνουμε.Τα βέλη σας θα πρέπει να τα στρέψετε στο υπουργείο μάλλον και όχι σε εμάς.Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίζετε με αυτή την ανάγωγη συμπεριφορά και τις καταστάσεις στην τάξη. Με εκτίμησηΝικολαΐδου ΕλένηΑυτή ήταν η απάντηση της alfavita... καληνύχτα παίδεςhttp://www.youtube.com/watch?v=2qp1boc2hoY
ειλικρινά, προσωπικά σκέφτομαι αν αξίζει τελικά το κόπο να κυνηγάς μια τέτοια θέση με όλο αυτό το κόστος, οικονομικό, ψυχολογικό, προσωπιό, οικογενειακό!δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε κάτι με τις διαμαρτυρίεςέχω την εντύπωση ότι κανείς δεν ασχολείται.και δεν τους είναι κ τίποτα, ως φαίνεται, ο ειδικός παιδαγωγός!η παρουσία του, γι' αυτούς, είναι καθαρά επικουρική, για να μη πω γλάστρας!οι μόνιμοι της γενικής αγωγής αναλαμβάνουν τα παιδιά είτε στη τάξη τους είτε παίρνοντας απόσπαση!επομένως, τα παιδάκια δεν τους δημιουργούν προβλήματα!κι αν τους δημιουργήσουν, τα πετάνε έξω και χρησιμοποιούν καμιά δεκαριά ποινολόγια τη σχολική χρόνια!προσωπικά είχα ονειρευτεί αλλιώς τη δράση μου!δεν είναι σύστημα αυτό για μας!λυπάμαι...