Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ελπιζω να μαζευτουμε ικανος αριθμος συναδελφων και να το πραξουμε το εγχειρημα....
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:11:55 amελπιζω να μαζευτουμε ικανος αριθμος συναδελφων και να το πραξουμε το εγχειρημα....τί όργανο θα είναι αυτό;κάποιος εκπρόσωπός μας στο υπουργείο;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:13:13 amΠαράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:11:55 amελπιζω να μαζευτουμε ικανος αριθμος συναδελφων και να το πραξουμε το εγχειρημα....τί όργανο θα είναι αυτό;κάποιος εκπρόσωπός μας στο υπουργείο;Με ένα καταστατικό θα διευκρινίζεται η δράση και χρήση του συλλόγου. Αυτό είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να μαζευτούμε
τι οργανο θα ειναι και τι αρμοδιοτητες-ιδιοτητα θα εχει δεν μπορω να σας απαντησω γιατι απλα δεν ξερω! ειναι μια ιδεα που ειχα στο μυαλο μου αλλα φετος που εφτασε ο κομπος στο χτενι και μας εμπαιζουν κανονικα λες και ειμαστε πολιτες 3ης κατηγοριας, ειπα να τη μοιραστω μαζι σας. μακαρι να γινει και να εχουμε εκπροσωπο-ιστοσελιδα και επιτελους καποια δυναμη ρε γμτ.
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:21:22 amτι οργανο θα ειναι και τι αρμοδιοτητες-ιδιοτητα θα εχει δεν μπορω να σας απαντησω γιατι απλα δεν ξερω! ειναι μια ιδεα που ειχα στο μυαλο μου αλλα φετος που εφτασε ο κομπος στο χτενι και μας εμπαιζουν κανονικα λες και ειμαστε πολιτες 3ης κατηγοριας, ειπα να τη μοιραστω μαζι σας. μακαρι να γινει και να εχουμε εκπροσωπο-ιστοσελιδα και επιτελους καποια δυναμη ρε γμτ.συμφωνώ!μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Πανελλήνιο Σύλλογο Ειδικών Παιδαγωγών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσηςκαι να τον ονομάσουμε ΠαΣΕιΠαιΔ πρέπει να το ξεκινήσουμε όλοι οι συνάδελφοι κατά τόπους αρχικά!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:24:18 amΠαράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:21:22 amτι οργανο θα ειναι και τι αρμοδιοτητες-ιδιοτητα θα εχει δεν μπορω να σας απαντησω γιατι απλα δεν ξερω! ειναι μια ιδεα που ειχα στο μυαλο μου αλλα φετος που εφτασε ο κομπος στο χτενι και μας εμπαιζουν κανονικα λες και ειμαστε πολιτες 3ης κατηγοριας, ειπα να τη μοιραστω μαζι σας. μακαρι να γινει και να εχουμε εκπροσωπο-ιστοσελιδα και επιτελους καποια δυναμη ρε γμτ.συμφωνώ!μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Πανελλήνιο Σύλλογο Ειδικών Παιδαγωγών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσηςκαι να τον ονομάσουμε ΠαΣΕιΠαιΔ πρέπει να το ξεκινήσουμε όλοι οι συνάδελφοι κατά τόπους αρχικά!καλυτερα πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια μαζι. οι δασκαλοι ειναι πολυ συμπαγης κοινοτητα, περισοοτερο απο τους καθηγητες.
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:21:22 amτι οργανο θα ειναι και τι αρμοδιοτητες-ιδιοτητα θα εχει δεν μπορω να σας απαντησω γιατι απλα δεν ξερω! ειναι μια ιδεα που ειχα στο μυαλο μου αλλα φετος που εφτασε ο κομπος στο χτενι και μας εμπαιζουν κανονικα λες και ειμαστε πολιτες 3ης κατηγοριας, ειπα να τη μοιραστω μαζι σας. μακαρι να γινει και να εχουμε εκπροσωπο-ιστοσελιδα και επιτελους καποια δυναμη ρε γμτ.Κι ας έρθει ξανά η ολμε να ζητήσει ψήφους. Οι αναπληρωτές μετράμε για να τους στηρίξουμε, εαν ζητήσουμε τη συνδρομή τους....να φύγετε να πάτε αλλού!!!!