Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά!!! ΘΕΛΩ να πάρουν τουλάχιστον 130 φιλολόγους, γίνεται??? χαχα!!
Παράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 11:19:34 amπαιδια πηρα τηλ...μου ειπαν λοιπον....."θα δειξει..τι να σας πω"..για την δευτερη φαση τους λέω? απο πίνακες braille και νοηματικής?"αααααααααα.....θα αργησει πολύ....σιγουρα μετα εκλογες.....και αυτα που κάνουμε τωρα με χιλια ζόρια τα κάνουμε..."ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....μας κανουν και χαρη δηλαδη???ελεος βρε παιδιαααααααααααειμαστε στην ιδια μοιρα οι 2 μας στον πινακα νοηματικης και ανησυχω μηπως δεν φτασουν στις επαρκειες....και στειλουν τους περισσοτερους με 1 και 2 κυκλους στα κωφων...
παιδια πηρα τηλ...μου ειπαν λοιπον....."θα δειξει..τι να σας πω"..για την δευτερη φαση τους λέω? απο πίνακες braille και νοηματικής?"αααααααααα.....θα αργησει πολύ....σιγουρα μετα εκλογες.....και αυτα που κάνουμε τωρα με χιλια ζόρια τα κάνουμε..."ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....μας κανουν και χαρη δηλαδη???ελεος βρε παιδιααααααααααα
Ε ρε ζοοοορια! Πηγα να μαγειρεψω κανα φαϊ γιατι αλλοιως ο Κ. α. σ θα πρεπει να μου πληρωσει (εκτος απο: οφθαλμιατρο ,ορθοπαιδικο, ψυχιατρρο (φυσικα), αισθητικο, κομμωτη ) ΚΑΙ δικηγορο.....για το διαζυγιο
Παράθεση από: militsa στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 11:32:12 amΕ ρε ζοοοορια! Πηγα να μαγειρεψω κανα φαϊ γιατι αλλοιως ο Κ. α. σ θα πρεπει να μου πληρωσει (εκτος απο: οφθαλμιατρο ,ορθοπαιδικο, ψυχιατρρο (φυσικα), αισθητικο, κομμωτη ) ΚΑΙ δικηγορο.....για το διαζυγιο αυτό το τελευταίο θα στο κανει δωρο ο άντρας σου για να απαλλαγεί Τρέμω για τον αν μείνω έξω από την α φάση..Δε μπορώ ούτε να το σκέφτομαι
Καλά σου είπε. Αυτοί παίρνουν τα χίλια, κι εμείς τα ζόρια..