0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή τόσα χρόνια αποσπούσαν όσους ήθελαν, με όποια πρόφαση, χωρίς λόγο; Και αν ναι γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε καμιά αναφορά για το ζήτημα ή για τις προθέσεις του ; Γιατί ανέχθηκε όλη αυτή την κατάσταση; Μήπως δεν ήξερε; Όλοι οι αποσπασμένοι είναι σε πίνακες αναρτημένοι στο ιντερνέτ...
Συνάδελφοι τις θέσεις για θεατρική αγωγή στα 800 νέα ολοήμερα με ποιο καθεστώς θα προσλάβει θεατρολόγους για να τα επανδρώσει; Με αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου ή προσλήψεις; Γιατί αν δεν πρόκειται να προβεί σε προσλήψεις τι θα γίνει; Έχω μπερδευτεί...
Παράθεση από: iLLuSioN στις Ιουνίου 02, 2010, 10:18:56 pmΣυνάδελφοι τις θέσεις για θεατρική αγωγή στα 800 νέα ολοήμερα με ποιο καθεστώς θα προσλάβει θεατρολόγους για να τα επανδρώσει; Με αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου ή προσλήψεις; Γιατί αν δεν πρόκειται να προβεί σε προσλήψεις τι θα γίνει; Έχω μπερδευτεί...αναφερω κι εγω κατι παρομοιο στην προηγουμενη σελιδα. πώς θα λειτουργησουν τα 800 ολοημερα αν δεν κανει προσληψεις μονιμων εστω και αναπληρωτων?με το διευθυντη μου που μιλησα μου ειπε οτι κανονικα πρεπει να ανοιξουν 800 οργανικες για καθε ειδικοτηταχωρις να θελω να απογοητευσω αλλα φοβαμαι πολλα για την επομενη χρονια. φοβαμαι οτι αυτα τα 800 ολοημερα δεν προκειται να λειτουργησουν
Tα πράγματα είναι τρομερά δύσκολα..Προσωπικά αρρώστησα με όλο αυτό το τρελό άγχος για το τώρα και το μέλλον..
"θα"..;;Τους έχει ήδη πετύχει..