0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και οι αιτήσεις για μονιμοποίηση πότε με το καλό? Ξέρει κανείς?Και κάτι ακόμα, ποια είναι η διαδικασία, κάνεις χαρτιά για διορισμό και χαρτιά για αναπλήρωση και όπου σε πάρουν? Δεν έχω καταλάβει
Ο φανταστικός και ονειρικός κόσμος των δασκάλων που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.....δεν το λέω ειρωνικά....στην προκειμένη φάση που διανύουμε είναι καλύτερα να είσαι έτσι...! Επί του θέματος όμως: αίτηση κάνεις μόνο για αναπλήρωση,για διορισμό ανακοινώνει το Υπουργείο τα ονόματα των διοριστέων της κάθε χρονιάς και μετά κάνεις τα χαρτιά σου για να διοριστείς εφόσον είναι το όνομά σου ανάμεσα σ'αυτά των διοριστέων....!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 02, 2010, 02:02:31 amΟ φανταστικός και ονειρικός κόσμος των δασκάλων που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.....δεν το λέω ειρωνικά....στην προκειμένη φάση που διανύουμε είναι καλύτερα να είσαι έτσι...! Επί του θέματος όμως: αίτηση κάνεις μόνο για αναπλήρωση,για διορισμό ανακοινώνει το Υπουργείο τα ονόματα των διοριστέων της κάθε χρονιάς και μετά κάνεις τα χαρτιά σου για να διοριστείς εφόσον είναι το όνομά σου ανάμεσα σ'αυτά των διοριστέων....! Να κάνω μία διόρθωση όσο αφορά το 2ο σκέλος αυτών που γράφεις. Το υπουργείο δεν βγάζει συγκεκριμένα ονόματα για διορισμό σε 1η φάση. Ανακοινώνει πόσα άτομα θα πάρει από κάθε κατηγορία και καλεί για αίτηση διορισμού τους ενδιαφερόμενους. Από το 60% μπορούν να κάνουν αίτηση όλοι. Στο 40% κάνει αίτηση ο 3πλασιος αριθμός αυτών που είναι να πάρει.Η εγκύκλιος διορισμών συνήθως βγαίνει τέλος Ιούλη. Για φέτος δεν ξέρουμε τι θα συμβεί
Παράθεση από: pe70-va στις Ιουνίου 02, 2010, 12:09:32 amΚαι οι αιτήσεις για μονιμοποίηση πότε με το καλό? Ξέρει κανείς?Και κάτι ακόμα, ποια είναι η διαδικασία, κάνεις χαρτιά για διορισμό και χαρτιά για αναπλήρωση και όπου σε πάρουν? Δεν έχω καταλάβει Ο φανταστικός και ονειρικός κόσμος των δασκάλων που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.....δεν το λέω ειρωνικά....στην προκειμένη φάση που διανύουμε είναι καλύτερα να είσαι έτσι...! Επί του θέματος όμως: αίτηση κάνεις μόνο για αναπλήρωση,για διορισμό ανακοινώνει το Υπουργείο τα ονόματα των διοριστέων της κάθε χρονιάς και μετά κάνεις τα χαρτιά σου για να διοριστείς εφόσον είναι το όνομά σου ανάμεσα σ'αυτά των διοριστέων....!
Η εγκύκλιος διορισμών δημοσιεύεται στα τέλη του Ιούλη ,αλλά νομίζω πως τα ονόματα των διορισθέντων για την επόμενη χρονιά ανακοινώνονται περί τα τέλη Ιουνίου. Έχω δίκιο ;
καλημερα...εχω να κανω μια παρατηρηση...το 2005 οι αιτησεις αναπληρωτων για νηπιαγωγους τουλαχιστον,ειχαν γινει τελος ιουλιου με αρχες αυγουστο,μονο περυσι ειχαν γινει νωρις ,δηλαδη αρχες ιουνιου...
αφου θα μειωθει σημαντικα ο αριθμος αναπληρωτων και ωρομισθιων και αφου θα κλεισουν σχολεια , θα συγχωνευτουν τμηματα κτλ τις αιτησεις για πιο λογο να τις κανουμε?και ενταξει εμεις οι πιο παλιοι αυτοι που θα γραφτουν με μηδενικα μορια ποσο πιθανο ειναι να τους καλεσουν αρα και ποιος ο λογος ?δεν υποτιθεται οτι θα κλειδωσουν οι πινακες?
Παράθεση από: bettina στις Ιουνίου 02, 2010, 03:16:58 pmαφου θα μειωθει σημαντικα ο αριθμος αναπληρωτων και ωρομισθιων και αφου θα κλεισουν σχολεια , θα συγχωνευτουν τμηματα κτλ τις αιτησεις για πιο λογο να τις κανουμε?και ενταξει εμεις οι πιο παλιοι αυτοι που θα γραφτουν με μηδενικα μορια ποσο πιθανο ειναι να τους καλεσουν αρα και ποιος ο λογος ?δεν υποτιθεται οτι θα κλειδωσουν οι πινακες?Η ελπίδα, για τον καθένα, πεθαίνει τελευταία....