0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη για φετος μεσα στις 9.000 θα ειναι και ωρομισθιοι?
lol Δεν το είχα προσέξει όντως "Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αισιοδοξεί ότι τα υπόλοιπα κενά θα καλυφθούν από τους υπεραρίθμους και από τη μείωση του αριθμού των αποσπασθέντων εκπαιδευτικών στο ήμισυ."
Για ορισμένες ειδικότητες οι ανάγκες σε αναπληρωτές θα είναι πάνω κάτω οι ίδιες με πέρυσι. Αυτό μου απάντησε ο διευθυντής του σχολείου μου όταν του απαρίθμησα όλους τους λόγους που πιθανόν να οδηγήσουν σε μείωση των προσλήψεων. Μου εξήγησε πρώτα για τον καθένα χωριστά..Να σημειώσω ότι ο διευθυντής μου διετέλεσε σε όλα τα διοικητικά αξιώματα της εκπαίδευσης στο νομό και έχει μεγάλη εμπειρία. Για την περίοδο 2011-2012 μου είπε διαφορετικά πράγματα αλλά δεν είναι του παρόντος.Αυτό ως μία διαφορετική νότα..Μόνο απαισιόδοξα διαβάζουμε τώρα τελευταία
Παιδιά ας μη γελιόμαστε!Στο νέο πίνακα μπορεί το 0.9 μπορεί να κρίνει αν θα είσαι μέσα σ'αυτούς που θα προσληφθούν ή όχι,ειδικά όταν δεν θα υφίσταται αριθμός διοριστέων.Το θέμα είναι πόσο μακριά μπορεί να πάει κανείς για αυτό το 0.9 και με τι κόστος κάθε είδους!
Οι θέσεις εγασίας είναι το ζητούμενο. Να υπάρχει δουλειά δηλαδή είναι κάτι το σημαντικό. Οι όροι εργασίας επίσης είναι σημαντικό όπως σωστά υποννοείς. Σε πολλούς 1 ή 2 ή 3 μόρια είναι πολύτιμα.Τα 0,9 μόρια από που βγαίνουν; Για να πας αναπληρωτής θα έχεις ξαναδουλέψει..Εκτός αν εννοείς μειωμένου ωραρίου-εδώ θέλει σκέψη όντως.Αυτό με το συνεργείο πάει σε μένα και την συναδέλφισσα;
Καλά!Περιμένετε και θα δείτε τι θα γίνεται στις αιτήσεις!Αν μέχρι τώρα γινόταν το αδιαχώρητο,φανταστείτε τώρα!Και όλα αυτά για θέσεις μειωμένες κατά 70 τοις εκατό!Οσο για μένα,αν και μένω στην Αθήνα,δε δήλωσα πέρυσι Δυτική αττική γιατί μου 'πεφτε μακριά!Φέτος,μεχρι και το κουτάκι σκέφτομαι!(που λεέι ο λόγος! )