0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά,εγώ που έχω μηδενική προυπηρεσία και παιδαγωγική επάρκεια, να κάνω χαρτιά ή είναι τσάμπα κόπος?? Σας ευχαριστώ..
Δυσοίωνα δηλαδή τα πράματα!Οποιος λοιπόν προλάβει "Κύριον είδε"!(τουλάχιστον αυτά που μας έχει τάξει το αφεντικό,θα τα πάρουμε;Aσε,μην απαντήσεις καλύτερα! )
Παράθεση από: TYXEROULA στις Ιουνίου 09, 2010, 02:14:10 amΔυσοίωνα δηλαδή τα πράματα!Οποιος λοιπόν προλάβει "Κύριον είδε"!(τουλάχιστον αυτά που μας έχει τάξει το αφεντικό,θα τα πάρουμε;Aσε,μην απαντήσεις καλύτερα! )Χαιρετώ. Να ρωτήσω: είμαι πρόσφατη νηπιαγωγός, 0 προυπηρεσία, έχω πολύ καλό βαθμό πτυχίου, προηγούμενο πτυχίο και λέω να γραφτώ στον ανάλογο πίνακα αναπληρωτών. Υπάρχει πιθανότητα, έχει γίνει να πάρουν ποτέ τέτοια περίπτωση; Η να μην ελπίζω καθόλου;
Λοιπόν.... Χριστίνα... στην ειδικότητα μου παίρνουν λίγους.... έχω 20 μήνες προυπηρεσία και επιτυχίες ΑΣΕΠ να μοιράσω σε όποιον θέλει.... Το πιο πιθανό να μη διοριστώ με το 40% τα επόμενα 2 χρόνια.... έχω prof στα Αγγλικά, ECDL, και πλέον η προυπηρεσία θα μοριοδοτηθεί πολύ περισσότερο από τους πρώτους μήνες που εργάστηκα.... είμαι παντρεμένη με 2 μωρά και θα συμπληρώσω και το κουτάκι......Δεν τα καταλαβαίνεις λάθος απλώς εκεί μας οδήγησαν .... να μετρούμε με το κομμάτι την αξία μας......
όσο πιο πολλά μόρια έχεις τόσο πιο πολύ αυξάνεται ο συντελεστής που πολλαπλασάζεις τους μήνες. δες το νομοσχέδιο.π.χ. κάποιος με 0 προϋπ. θα πάρει για ένα χρόνο αναπλήρωσης 0,9 μόρια ενώ κάποιος που έχει ήδη 24 μήνες προϋπ. θα πάρει για ένα χρόνο αναπλήρωσης 2,85 μόρια.
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Ιουνίου 09, 2010, 03:58:18 pmΛοιπόν.... Χριστίνα... στην ειδικότητα μου παίρνουν λίγους.... έχω 20 μήνες προυπηρεσία και επιτυχίες ΑΣΕΠ να μοιράσω σε όποιον θέλει.... Το πιο πιθανό να μη διοριστώ με το 40% τα επόμενα 2 χρόνια.... έχω prof στα Αγγλικά, ECDL, και πλέον η προυπηρεσία θα μοριοδοτηθεί πολύ περισσότερο από τους πρώτους μήνες που εργάστηκα.... είμαι παντρεμένη με 2 μωρά και θα συμπληρώσω και το κουτάκι......Δεν τα καταλαβαίνεις λάθος απλώς εκεί μας οδήγησαν .... να μετρούμε με το κομμάτι την αξία μας......Τι εννοείς; Εγώ γιατί κατάλαβα ότι η προυπηρεσία υποβαθμίζεται πλέον; Κάπου 0,80 μόρια δε θα είναι πλέον η χρονιά του αναπληρωτή; Για πες μου μπας και βγάλω καμιά άκρη.