0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις αίτηση για αναπληρωτής - ωρομίσθιος, ποιος θα πάει μακριά χωρίς προοπτική διορισμού;"
Πολύ καλή ανάλυση joap. Υπάρχουν όμως δύο παράμετροι που δεν ελήφθησαν υπόψιν. Οι υπεράριθμοι οι οποίοι με τον νέο τρόπο υπολογισμού των κενών έχουν αυξηθεί πολύ, αλλά και τα λειτουργικά κενά που θα προκύψουν στην πορεία είτε με νέες συνταξιοδοτήσεις είτε με εγκυμοσύνες τα οποία φυσικά δεν μπορούν να προβλεφθούν από τώρα. Εγώ πιο πολύ ανησυχώ για τις υπεραρυθμίες παρά για τους αποσπόμενους, που βάσει της εγκυκλίου που έβγαλε δεν εκτιμώ ότι θα ξεπερνούν το 50%
Να ρωτήσω αν ξέρετε, εγώ είμαι διοριστέα β' φουρνιάς, κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια? Αν τα κάνω θα υπάρξει πρόβλημα ? Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ
Παράθεση από: popai στις Ιουνίου 09, 2010, 11:12:22 amΝα ρωτήσω αν ξέρετε, εγώ είμαι διοριστέα β' φουρνιάς, κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια? Αν τα κάνω θα υπάρξει πρόβλημα ? Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. ΕυχαριστώΑπολύτως κανένα πρόβλημα. Μέχρι να διοριστείς είσαι στον πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων. Όταν με το καλό διοριστείς διαγράφεσαι αυτόματα.
Καλά!Περιμένετε και θα δείτε τι θα γίνεται στις αιτήσεις!Αν μέχρι τώρα γινόταν το αδιαχώρητο,φανταστείτε τώρα!Και όλα αυτά για θέσεις μειωμένες κατά 70 τοις εκατό!Οσο για μένα,αν και μένω στην Αθήνα,δε δήλωσα πέρυσι Δυτική αττική γιατί μου 'πεφτε μακριά!Φέτος,μεχρι και το κουτάκι σκέφτομαι!(που λεέι ο λόγος! )