0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις διατάξεις της παραγράφου 3 του ως άνω άρθρου του ίδιου νόμου ορίζεται ότι οι προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011-2012 γίνονται από τους πίνακες της παραγράφου 2. Η διάταξη του προηγούμενου εδαφίου ισχύει και για τις προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, καθώς και στα εκκλησιαστικά γυμνάσια και στα γενικά εκκλησιαστικά λύκεια. Αυτο ομως τι σημαινει???Μπορεις να μου το διευκρυνησεις??Μηπως εδω λεει οτι συγκεκριμενα για τα εκκλησιαστικα σχολεια δεν θα γινονται αιτησεισ απο καθηγητεσ που εχουν μηδενικα μορια και θα μπορουν να κανουν αιτησεις μονο οσοι ανηκουν στους προηγουμενους πινακεσ?
Καλησπέρα!Απ' ό,τι διάβασα στην πολυαναμενόμενη εγκύκλιο δηλώνουμε και για την πδσ. αλλά σε περισσότερους νομούς , σωστά? Κάτι τέτοιο ίσχυε και παλιότερα?
Στην αίτηση δηλώνεις για αναπληρωτής πλήρους περιοχές στην θέση 1 - 20 ενώ για μειωμένου στις θέσεις 21 - 40 ;Γνωρίζει κάποιος ;
Εγώ θέλω να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε την αίτησή μας σε οποιαδήποτε Δευτεροβάθμια ή πρέπει στην Δευτεροβάθμια του τόπου κατοικίας μας απαραίτητα; Επίσης κατάλαβα καλά; Για εμάς που έχουμε ξανακάνει αίτηση χρειάζεται απλά το απολυτήριο λυκείου; Τί να το κάνουν; Αφού έχουμε καταθέσει το πτυχίο μας...
Και κάτι ακόμη... λέει η εγκύκλιος "Στην ίδια Αίτηση-Δήλωση ωρομισθίου συμπληρώνονται οι περιοχές πρόσληψης μιας (1) μόνο Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για το κανονικό πρόγραμμα και την Π.Δ.Σ. Το ίδιο ισχύει και για την πρόσληψη ωρομισθίου σε Ολοήμερα Σχολεία. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν πρόσληψη ωρομισθίου στα εκκλησιαστικά γυμνάσια και στα γενικά εκκλησιαστικά λύκεια θα τα δηλώσουν ονομαστικά "Δηλαδή ας πούμε ωε ωρομίσθια έχω διακίωμα να δηλώσω μόνο π.χ. Α΄ ,