0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις επέστρεψα από τη Δ/θμια όπου κατέθεσα την αίτησή μου. Εκείνο που κατάλαβα είναι ότι θα πρέπει να έχετε πολλή υπομονή ,όταν θα πάτε ,γιατί φέτος η καταχώριση είναι πιο χρονοβόρα ,διότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για τις περιοχές με μειωμένο ωράριο. Συνολικά μπορούν να είναι 20 πλήρους και 20 μειωμένου ωραρίου και όχι π.χ. 25-15. Εύχομαι καλές επιλογές και τοποθετήσεις σε όλους !
Παράθεση από: Ντινάκι στις Ιουνίου 24, 2010, 11:31:34 am γ. Στις διατάξεις της παραγράφου 3 του ως άνω άρθρου του ίδιου νόμου ορίζεται ότι οι προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011-2012 γίνονται από τους πίνακες της παραγράφου 2. Η διάταξη του προηγούμενου εδαφίου ισχύει και για τις προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, καθώς και στα εκκλησιαστικά γυμνάσια και στα γενικά εκκλησιαστικά λύκεια. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό??Εννοεί ότι μπορούν να κάνουν αιτήσεις μόνο όσοι ήταν και σε παλαιότερους πίνακες??Επειδη με ενδιαφέρει πολύ το εκκλησιαστικό σχολείο και εγώ θα κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά καθώς το πτυχίο το πήρα τώρα τον Απρίλιο εχω δικαίωμα να τα κάνω για τα εκκλησιαστικά σχολεία ή όχι???ΈχειςLilium, οι ωρομίσθιοι πληρώνονται με τις ώρες που κάνουν.Το ωρομίσθιο είναι 11
γ. Στις διατάξεις της παραγράφου 3 του ως άνω άρθρου του ίδιου νόμου ορίζεται ότι οι προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011-2012 γίνονται από τους πίνακες της παραγράφου 2. Η διάταξη του προηγούμενου εδαφίου ισχύει και για τις προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, καθώς και στα εκκλησιαστικά γυμνάσια και στα γενικά εκκλησιαστικά λύκεια. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό??Εννοεί ότι μπορούν να κάνουν αιτήσεις μόνο όσοι ήταν και σε παλαιότερους πίνακες??Επειδη με ενδιαφέρει πολύ το εκκλησιαστικό σχολείο και εγώ θα κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά καθώς το πτυχίο το πήρα τώρα τον Απρίλιο εχω δικαίωμα να τα κάνω για τα εκκλησιαστικά σχολεία ή όχι???
μηπως γνωριζει καποιος για τη Δ/βαθμια Πειραια αν εχουν οριστει ωρες που μπορουμε να υποβαλλουμε τη δηλωση ή μπορουμε να παμε απο τις 8 το πρωι μεχρι τη ληξη?Λεω να παω αυριο ή Δευτερα το αργοτερο...