0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 25, 2010, 10:49:10 amΕπειδή δεν το πολυκατάλαβα: ΑΜΩ και ΑΚΩ τα βάζουμε ανάκατα; Ναι...η σειρά προτίμησης είναι δική σου επιλογή...αρκει να ειναι 20 το πολύ για ΑΜΩ ,20 για ΑΚΩ..
Επειδή δεν το πολυκατάλαβα: ΑΜΩ και ΑΚΩ τα βάζουμε ανάκατα;
Συνάδελφοι, πείτε μου σας παρακαλώ πού βλέπουμε τα σχολεία που περιλαμβάνει κάθε περιοχή, π.χ. Α Αργολίδας κ.τ.λ.
Σ'ευχαριστώ Μου κάνει εντύπωση: δεν μπορώ να δηλώσω 40 ΑΚΩ και κανένα ΑΜΩ, πχ;
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 25, 2010, 12:37:17 pmΣ'ευχαριστώ Μου κάνει εντύπωση: δεν μπορώ να δηλώσω 40 ΑΚΩ και κανένα ΑΜΩ, πχ; Όχι, 20 και 20 το πολύ
Thanks. Το λέει στην εγκύκλιο, φαντάζομαι, αλλιώς δεν έχει λογική (όχι ότι και τίποτα έχει λογική )
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 25, 2010, 01:36:38 pmThanks. Το λέει στην εγκύκλιο, φαντάζομαι, αλλιώς δεν έχει λογική (όχι ότι και τίποτα έχει λογική )Ναι, το λέει στην εγκύκλιο. Αν τη διαβάσεις πιο προσεκτικά θα το δεις. Σελίδα 13
Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο υπουργείο: προσοχή στην αίτηση. Αν δηλώσουμε αμω και μάς καλέσουν ,δεν μπορούν να μάς καλέσουν ακω παρά μόνο αν προκύψει θέση στην ίδια περιοχή, έστω κι αν έχουμε τα μόρια να πάμε ακω.
και φυσικα να φανταστω εννοειται πως ως AΜΩ δε θα δικαιουσαι να δουλευεις και σε φροντιστηριο καθως θα εχεις την επωνυμια αναπληρωτης ετσι??? τους βαρεθηκαμε ολους!!!!!!