0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τότε βρε παιδιά (χωρίς να θέλω να παρασύρω κανένα) ψάχνουν για κορόδια... με σύνολο 30 μόρια τους χαρίζω τους ΑΜΩ και να πάνε να βρουν καθηγητές ... ή όλα ή τίποτα ..... αναπληρωτής ή στο σπίτι μου να μεγαλώσω τα παιδιά μου που θα πάω σε νησί για 5 ώρες και ο άλλος που είναι 30 θέσεις πίσω από εμένα θα πάρει πλήρη αναπλήρωση....
Το θέατρο του παραλόγου.... να τους πάμε καζάνια για το μαγείρεμα γιατί οι κατσαρόλες δεν μας χωρούν όλους μέσα!!!!
ΑΜΩ: Αναπληρωτής Μαλάκας Ωρομίσθιος.Αυτό θέλει να πει το Υπουργείο. αλλά δεν το λέει
Άσχετο: ξέρει κάποιος τι έγινε με τους 24μηνίτες; Θα διοριστούν τον Σεπτέμβρη ή όχι και θα μπουν στους πίνακες, θα μας περάσουν όλους και θα πάνε ΑΚΩ; Πέρσυ με πήδηξαν οι ΟΑΕΔίτες. Φέτος βλέπω να με πηδάνε οι 24μηνίτες. Τι γκαντέμω είμαι, να πάρει!
Nα δηλώσει παντού ΑΜΩ και ΑΚΩ; Γιατί σε περίπτωση που τον πάρουνε ΑΜΩ, αν δεν μπορεί να συμπληρώσει τις 15 ώρες ακριβώς, για να πληρώνεται 850 ευρώ περίποου, μιας και η προκήρυξη λέει ΜΕΧΡΙ 15 ΩΡΕΣ, τότε δεν συμφέρει με τίποτα να δηλώσει παντού.
[ Πέρσυ με πήδηξαν οι ΟΑΕΔίτες. Φέτος βλέπω να με πηδάνε οι 24μηνίτες. Τι γκαντέμω είμαι, να πάρει!
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 25, 2010, 05:10:53 pm[ Πέρσυ με πήδηξαν οι ΟΑΕΔίτες. Φέτος βλέπω να με πηδάνε οι 24μηνίτες. Τι γκαντέμω είμαι, να πάρει! Καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου και τους ΟΤΕΚ οι οποίοι δεν είναι λίγοι και μάλιστα θα μπούν στο 24μηνο κάτι που δεν θα γίνει με τους οαεδίτες
Mπερδέματα φουλ. Μπορεί να μου πει κάποιος: ένας, εγώ δηλαδή, που δεν έχει πολλά μόρια και δεν έχει πρόβλημα να πάει οπουδήποτε, και του αρκούν 800 ευρώ να ζήσει, τι συμφέρει να κάνει;Nα δηλώσει παντού ΑΜΩ και ΑΚΩ; Γιατί σε περίπτωση που τον πάρουνε ΑΜΩ, αν δεν μπορεί να συμπληρώσει τις 15 ώρες ακριβώς, για να πληρώνεται 850 ευρώ περίποου, μιας και η προκήρυξη λέει ΜΕΧΡΙ 15 ΩΡΕΣ, τότε δεν συμφέρει με τίποτα να δηλώσει παντού. Η λογική πάντως δεν λέει ότι μάλλον φέτος θα πάρουν πιο πολλούς ΑΜΩ από ΑΚΩ μιας και του συμφέρει οικονομικά λόγω0 κρίσης; AMΩ-ΑΚΩ ΚΑΙ ΑΜΟΚ
Για τους Μαθηματικούς έχω μάθει οτι είναι αρκετοί γενικά ( το συγκρίνω με τα 90 άτομα της 2ετίας απο το 40%), αλλά οχι πόσοι ακριβώς θα είναι στο 24μηνοΚαι 5 να είναι στο 24μηνο θεωρώ οτι δεν είναι λίγοι, αλλά και γενικότερα στο 40 % να είναι πάλι θεωρώ οτι ανατρέπουν τα δεδομένα
Το καλό είναι... ότι τουλάχιστον δεν μένεις απήδηχτη!!!
Αν κατάλαβα την ερώτηση σου νομίζω πως οι 24μηνίτες ανάλογα με τα μόρια τους θα βρίσκονται στον πίνακα ούτως ή άλλως... τώρα αν τελικά διορίζει κόσμο και φύγουν πολλοί, όπως συζητιέται, τότε θα διοριστούν και αυτοί οπότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο... γιατί τώρα σκοτάδι και μίχλη...
Καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου και τους ΟΤΕΚ οι οποίοι δεν είναι λίγοι και μάλιστα θα μπούν στο 24μηνο κάτι που δεν θα γίνει με τους οαεδίτες