0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό είναι ψυχρός εκβιασμός.
Παράθεση από: dlaf στις Ιουνίου 26, 2010, 01:30:40 pmΓια το ότι "Όι ΑΜΩ θα είναι στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης ή περιοχής μετάθεσης" το διάβασες κάπου? Γιατί δεν νομίζω να το αναφέρει κάπου. Δηλαδή δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν ωράριο σε γειτονικά σχολεία?Το λέει στην σελ 15 Συγκεκεριμένα:ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου θα μπορούν να συμπληρώνουν το ωράριό τους (μέχρι και 15 ώρες) με ώρες ωρομισθίας για το κανονικό πρόγραμμα, την Π.Δ.Σ και το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο (για τις ειδικότητες που απασχολούνται σ’ αυτό) στο ίδιο ή άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής. Παράλληλα, εφόσον προκύψει κενή θέση για πρόσληψη αναπληρωτή με πλήρες ωράριο στην ίδια περιοχή και την έχουν δηλώσει στην αίτησή τους, θα μπορούν να καταλαμβάνουν τη θέση αυτή, στην περίπτωση που δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλον υποψήφιο που προηγείται στην σειρά κατάταξης.
Για το ότι "Όι ΑΜΩ θα είναι στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης ή περιοχής μετάθεσης" το διάβασες κάπου? Γιατί δεν νομίζω να το αναφέρει κάπου. Δηλαδή δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν ωράριο σε γειτονικά σχολεία?
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουνίου 26, 2010, 01:41:10 pmΠαράθεση από: dlaf στις Ιουνίου 26, 2010, 01:30:40 pmΓια το ότι "Όι ΑΜΩ θα είναι στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης ή περιοχής μετάθεσης" το διάβασες κάπου? Γιατί δεν νομίζω να το αναφέρει κάπου. Δηλαδή δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν ωράριο σε γειτονικά σχολεία?Το λέει στην σελ 15 Συγκεκεριμένα:ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου θα μπορούν να συμπληρώνουν το ωράριό τους (μέχρι και 15 ώρες) με ώρες ωρομισθίας για το κανονικό πρόγραμμα, την Π.Δ.Σ και το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο (για τις ειδικότητες που απασχολούνται σ’ αυτό) στο ίδιο ή άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής. Παράλληλα, εφόσον προκύψει κενή θέση για πρόσληψη αναπληρωτή με πλήρες ωράριο στην ίδια περιοχή και την έχουν δηλώσει στην αίτησή τους, θα μπορούν να καταλαμβάνουν τη θέση αυτή, στην περίπτωση που δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλον υποψήφιο που προηγείται στην σειρά κατάταξης.Άρα μετ' επιτάσεως πρέπει να διευκρινιστεί εάν οι επιπλέον ώρες ωρομισθίας όπω αναφέρονται θα πληρώνονται σαν ώρες ωρομίσθιου ή σαν ώρες αμω. Το ώρες ωρομισθίας θεωρείς ότι δείχνει ότι αυτές οι επιπλέον ώρες θα πληρώνονται σαν να ήσουν ωρομίσθιος?
Παράθεση από: giannios στις Ιουνίου 25, 2010, 05:04:19 pmNα δηλώσει παντού ΑΜΩ και ΑΚΩ; Γιατί σε περίπτωση που τον πάρουνε ΑΜΩ, αν δεν μπορεί να συμπληρώσει τις 15 ώρες ακριβώς, για να πληρώνεται 850 ευρώ περίποου, μιας και η προκήρυξη λέει ΜΕΧΡΙ 15 ΩΡΕΣ, τότε δεν συμφέρει με τίποτα να δηλώσει παντού. Αν το δούμε με απλά Μαθηματικά.Κάποιος που είναι ΑΚΩ σε σχέση με κάποιον ΑΜΩ έστω και με 15 ώρες θα πάρει σε ολη την χρονιά περίπου 2,5 μήνες προϋπηρεσία επιπλέον που στον νέο πίνακα θα είναι το πολύ 0,85 μόριαΑπο οικονομική άποψης ο ΑΜΩ θά πάρει το πολύ 830 ευρώ δηλ συνολικά σε ετήσια βάση περίπου 3 μισθούς λιγότερο απο τον ΑΚΩ Ισως ένας ελευθερος να τα βγάζει με 830 ευρώ, τι να πω ...................
Nα δηλώσει παντού ΑΜΩ και ΑΚΩ; Γιατί σε περίπτωση που τον πάρουνε ΑΜΩ, αν δεν μπορεί να συμπληρώσει τις 15 ώρες ακριβώς, για να πληρώνεται 850 ευρώ περίποου, μιας και η προκήρυξη λέει ΜΕΧΡΙ 15 ΩΡΕΣ, τότε δεν συμφέρει με τίποτα να δηλώσει παντού.
Το ωράριο διδασκαλίας του ΑΜΩ μπορεί να φτάσει τις 15 ώρες. Το ωράριο εξωδιδακτικής εργασίας εντός σχολείου μπορεί να φτάσει τις 25 και βάλε. Εγώ αυτό έχω καταλάβει μέχρι στιγμής...