0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νόμος 1566 ,νομος 3205 ,νομος 3250 ,νόμος ... ,νόμος ...!!!! Δεν ξέρω τι να πώ.Μεσα στο δικό μου μυαλό ένα είναι το σίγουρο. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΜΩ !!!Γνωρίζω ότι είναι αδύνατο να υπάρξει τέτοιος συντονισμός.Αλλα για σκεφτείτε ,τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ούτε μία αίτηση ΑΜΩ ;
Παιδιά στην αίτηση υπάρχει χωριστή επιλογή για ΑΜΩ? Εάν κάποιος επιθυμεί να εργαστεί μόνο ως ΑΚΩ, γίνεται ξεκάθαρο στην αίτηση ή όχι?Επίσης, μου κάνει εντύπωση που οι πίνακες δεν έχουν ανανεωθεί ακόμα να ξέρουμε τη σειρά μας! Ακούσατε κάτι γι' αυτό??
συναδελφοι οι ασαφειες που υπαρχουν ειναι απαραδεκτες.ας καθυστερησουμε να αιτηθουμε κι ας τους τρελλανουμε στα τηλεφωνα.ειδα μια διαμαρτυρια και στο τροκτικο.μια ερωτηση:αν γινουμε δεκτοι στο εκκλησιαστικο λυκειο που θελουτμε και μας απορριψουν μετα στη συνεντευξη τι γινεται οεο?χανουμε τη σειρα μας?
Ακόμα για σκεφτείτε και αυτό το σενάριο.Σε κάποιον του δίνουν 3 ώρες σε ένα λύκειο και 10 ώρες ΠΔΣ στο διπλανό λύκειο. Ομως δεν είναι ΑΜΩ αλλά ωρομίσθιος διότι είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΔΣ λογίζεται ως ωρομισθία.Τι κατάργηση των ωρομισθίων και κουραφέξαλα !!!!!!
Παράθεση από: exterr στις Ιουνίου 27, 2010, 08:00:40 pmΑκόμα για σκεφτείτε και αυτό το σενάριο.Σε κάποιον του δίνουν 3 ώρες σε ένα λύκειο και 10 ώρες ΠΔΣ στο διπλανό λύκειο. Ομως δεν είναι ΑΜΩ αλλά ωρομίσθιος διότι είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΔΣ λογίζεται ως ωρομισθία.Τι κατάργηση των ωρομισθίων και κουραφέξαλα !!!!!!Ότι δεν καταργεί τους ωρομίσθιους δεν τους καταργεί, αυτό είναι σίγουρο. Νομίζω όμως ότι το παραπάνω παράδειγμα που αναφέρεις δεν ισχύει. Αν κάνει κάποιος αίτηση για ωρομισθία θα πάρει μόνο μέχρι 4 ώρες (απ' όσο έχω καταλάβει). Κοινώς, σου λέει, αν θες να δουλέψεις παραπάνω ώρες (στη χειρότερη +1, γιατί κάποιος μπορεί να μείνει ολόκληρη χρονιά με 5ωρο) κάνε αίτηση για ΑΜΩ. Από εκεί και πέρα, και άλλες 10 να σου δώσουν ως ΑΜΩ (είτε σε ΠΔΣ είτε σε κανονικό ωράριο) θα τις πληρωθείς ως ωρομίσθιος. Κατ' αυτόν τον τρόπο μας εκβιάζει να δηλώσουμε όλοι ΑΜΩ.