0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sartorious στις Ιουνίου 27, 2010, 11:08:24 pmΕπειδή πρώτη φορά υποβάλλω αίτηση και δεν ξέρω, θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε σε δυο πράγματα:- Που υποβάλλουμε τις αιτήσεις; Στην Α/βάθμια ή
Επειδή πρώτη φορά υποβάλλω αίτηση και δεν ξέρω, θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε σε δυο πράγματα:- Που υποβάλλουμε τις αιτήσεις;
Παράθεση από: giannios στις Ιουνίου 27, 2010, 11:43:46 pmΕίναι πραγματικά ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΟΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΠΕΜ
Είναι πραγματικά ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΟΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΠΕΜ
Αν γίνεται να ρωτήσω και κάτι άλλο:Στην αίτηση εκεί που λέει ΚΛΑΔΟΣ, ΟΜΑΔΟΠ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ και μετά ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ τι συμπληρώνω ακριβώς; Αν μπορεί κάποιος, ας μου δώσει ένα παράδειγμα.Σας ευχαριστώ, sorry που σας κουράζω
Μια ακόμα εξίσου βασική είναι αν μπορώ να τυπώσω τη φόρμα της αίτησης και να δώσω αυτή ή πρέπει να πάω να την πάρω από τη διεύθυνση??? .......
OXI αναμεικταΤο εκανε με τους ωρομ και τους ΑΚΩ? οχιθα παρει με φασεις α ,β,γ.....αμειωμενου,βμειωμενου.......Λογικα δεν παιζει ρολο η σειρα ΑΚΩ και ΑΜΩ μεταξυ τους γιατι αυτοματα δημιουργουνται δυο πινακεςΕνας με ΑΚΩ και ο δευτερος με ΑΜΩ
Η κατάσταση αυτή με τις εικασίες είναι ξεφτίλα! Να τσακιστούνε να δώσουν διευκρινίσεις για το πώς θα προσλάβουν, να ξέρουμε κι εμείς πώς θα δηλώσουμε! Μας πουλάνε και διαφάνεια και πράσινα άλογα και όλο το σύστημα επιλογής είναι στο σκοτάδι, ώστε να κάνουνε ότι τους καπνίσει τελευταία στιγμή προφανώς. Να βγούνε και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.
Παράθεση από: giannios στις Ιουνίου 27, 2010, 11:07:28 pmΑν γίνεται να ρωτήσω και κάτι άλλο:Στην αίτηση εκεί που λέει ΚΛΑΔΟΣ, ΟΜΑΔΟΠ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ και μετά ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ τι συμπληρώνω ακριβώς; Αν μπορεί κάποιος, ας μου δώσει ένα παράδειγμα.Σας ευχαριστώ, sorry που σας κουράζω Τελικά τι συμπληρώνουμε εδώ? Αυτή είναι μια από τις 20023230948234 περίπου ερωτήσεις που έχω. Μια ακόμα εξίσου βασική είναι αν μπορώ να τυπώσω τη φόρμα της αίτησης και να δώσω αυτή ή πρέπει να πάω να την πάρω από τη διεύθυνση??? .......
1000 ευχαριστώ! έπεσες μέσα και στην ειδικότητα
Παράθεση από: liliput στις Ιουνίου 28, 2010, 01:11:47 am1000 ευχαριστώ! έπεσες μέσα και στην ειδικότητα Είναι που έχω το "κληρονομικό χάρισμα" Καλή δύναμη με την αίτηση ..
Παράθεση από: liliput στις Ιουνίου 28, 2010, 01:01:21 amΜια ακόμα εξίσου βασική είναι αν μπορώ να τυπώσω τη φόρμα της αίτησης και να δώσω αυτή ή πρέπει να πάω να την πάρω από τη διεύθυνση??? ....... Κόψε τη πλάκα, μη χαλάς το νήμα