0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα δεν έχει σημασία η σειρά με την οποία θα δηλώσεις ΑΚΩ/ΑΜΩ. Αν πχ χρειαστούν 10 αναπληρωτές και είσαι στους πρώτους 10, όταν φτάσουν σ'εσένα θα δουν αν έχεις δηλώσει (με οποιαδήποτε σειρά) κάποιο απ'τα κενά που θα υπάρχουν και θα σε καλέσουν.
Σας χαιρετω,μια ερωτηση να κανω κ ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας...Εχω γυρω στα 7 μορια, αν κανω κανονικα αιτηση για ωρομισθιος και αναπληρωτης και τον σεπτεμβρη φυγω στο εξωτερικο για μεταπτυχιακο και αρα αρνηθω προσληψη(δεν αναλαβω ποτε δηλαδη), τι κυρωσεις εχω?? ισχυουν οι ιδιες κυρωσεις και για ωρομισθιους και για αναπληρωτες?? Σε τηλεφωνο μου σε δευτεροβαθμια μου ειπε τα γνωστα περι διαγραφης για ενα χρονο και μετα ολα οκ, αλλα τονισε οτι υπαρχει παραφιλολογια περι διορθωτικης εγκυκλιου που επεται, με πολυ σοβαροτερες κυρωσεις για οσους αρνηθουν υπηρεσια. Μπορει να αλλαξει κατι τοσο σοβαρο στο ασχετο? Στην εγκυκλιο δεν αναφερεται στο συγκεκριμμενο θεμα(μια γενικη αναφορα για τους αναπληρωτες κανει και παλι ελλιπεστατη).
Θα καλούν από χωριστό πίνακα ΑΜΩ και ΑΚΩ?Δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψουν ταυτόχρονα τα κενά?Πως επιλέγουν τότε?Μπορεί να ρωτάω βλακείες αλλά έχω μπερδευτεί!!
Παράθεση από: evistroumf στις Ιουνίου 28, 2010, 01:00:09 pmΘα καλούν από χωριστό πίνακα ΑΜΩ και ΑΚΩ?Δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψουν ταυτόχρονα τα κενά?Πως επιλέγουν τότε?Μπορεί να ρωτάω βλακείες αλλά έχω μπερδευτεί!!Κοίτα, δεν είμαι ειδήμων αλλά θα σου πω τι πιστεύω με βάση αυτά που είπε η Δ. Ο πίνακας θα είναι ένας. Άρα, διορισμοί, προσλήψεις ΑΜΩ/ΑΚΩ και ωρομισθίων θα γίνονται από κει (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Γι'αυτό λέω, αν έρθει η σειρά σου κι έχεις δηλώσει κάποιο απ'τα κενά που θα έχουν μπροστά τους, θα σε καλέσουν. Και δεν ρωτάς καθόλου βλακείες. Λογικά ερωτήματα για μια παράλογη εγκύκλιο.
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 28, 2010, 01:23:37 pmΠαράθεση από: evistroumf στις Ιουνίου 28, 2010, 01:00:09 pmΘα καλούν από χωριστό πίνακα ΑΜΩ και ΑΚΩ?Δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψουν ταυτόχρονα τα κενά?Πως επιλέγουν τότε?Μπορεί να ρωτάω βλακείες αλλά έχω μπερδευτεί!!Κοίτα, δεν είμαι ειδήμων αλλά θα σου πω τι πιστεύω με βάση αυτά που είπε η Δ. Ο πίνακας θα είναι ένας. Άρα, διορισμοί, προσλήψεις ΑΜΩ/ΑΚΩ και ωρομισθίων θα γίνονται από κει (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Γι'αυτό λέω, αν έρθει η σειρά σου κι έχεις δηλώσει κάποιο απ'τα κενά που θα έχουν μπροστά τους, θα σε καλέσουν. Και δεν ρωτάς καθόλου βλακείες. Λογικά ερωτήματα για μια παράλογη εγκύκλιο.Λάθος κάνεις. Στις δηλώσεις ακω και αμω είναι ισοδύναμα οπότε προσοχή!
εγω με 22 περιπου μορια θα εχω αραγε την ευκαιρια να παω εστω αμω?τι λετε?