0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν εχει ζητηθει ωρομισθιος για ενα σχολειο αλλα δεν εχει δηλωσει αλλος την περιοχη, θα καταφυγουν σε ΑΜΩ που την εχει στις επιλογες?
Παράθεση από: evistroumf στις Ιουνίου 28, 2010, 01:00:09 pmΘα καλούν από χωριστό πίνακα ΑΜΩ και ΑΚΩ?Δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψουν ταυτόχρονα τα κενά?Πως επιλέγουν τότε?Μπορεί να ρωτάω βλακείες αλλά έχω μπερδευτεί!!Κοίτα, δεν είμαι ειδήμων αλλά θα σου πω τι πιστεύω με βάση αυτά που είπε η Δ. Ο πίνακας θα είναι ένας. Άρα, διορισμοί, προσλήψεις ΑΜΩ/ΑΚΩ και ωρομισθίων θα γίνονται από κει (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Γι'αυτό λέω, αν έρθει η σειρά σου κι έχεις δηλώσει κάποιο απ'τα κενά που θα έχουν μπροστά τους, θα σε καλέσουν. Και δεν ρωτάς καθόλου βλακείες. Λογικά ερωτήματα για μια παράλογη εγκύκλιο.Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.Ωραία,αν προκύψει ένα κενό και έρθει η σειρα μου και το χω δηλώσει,με καλούν.Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν πχ 3 κενά μαζι?για ποιο κενό θα καλέσουν πρώτα έστω οτι οι 3 επόμενοι τα χουν δηλώσει και τα 3.Θα μετρήσει η σειρά καθόλου?Ένα -Ένα προκύπτουν τα κενά??Εκεί έχω μπερδευτεί,ένας πίνακας για όλη την Ελλάδα θα 'ναι...
Θα καλούν από χωριστό πίνακα ΑΜΩ και ΑΚΩ?Δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψουν ταυτόχρονα τα κενά?Πως επιλέγουν τότε?Μπορεί να ρωτάω βλακείες αλλά έχω μπερδευτεί!!
Είχα διαβάσει αυτό και πάνω σ αυτό έκανα κριτική. Τελικά όντως μετά έγραψες κάτι που ισχύει κατά την γμώμη μου. Οπότε ανακαλώ το σχόλιό μου για το τελευταίο που έγραψες!
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.Ωραία,αν προκύψει ένα κενό και έρθει η σειρα μου και το χω δηλώσει,με καλούν.Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν πχ 3 κενά μαζι?για ποιο κενό θα καλέσουν πρώτα έστω οτι οι 3 επόμενοι τα χουν δηλώσει και τα 3.Θα μετρήσει η σειρά καθόλου?Ένα -Ένα προκύπτουν τα κενά??Εκεί έχω μπερδευτεί,ένας πίνακας για όλη την Ελλάδα θα 'ναι...
Άρα μετράει πως θα δηλώσεις τα ΑΚΩ-ΑΜΩ.Αν υπάρχει περίπτωση τα κενα να ειναι 2 ΑΜΩ - 1 ΑΚΩ και είσαι πρώτος και έχεις το συγκεκριμένο ΑΜΩ πριν το ΑΚΩ,θα σε καλέσουν ΑΜΩ.Ε?(.....??)σ' έχω τρελάνει!
Τα σχολεία της κάθε Δ/νσης θα δηλώνουν τα κενά τους. Άλλο σχολείο θα δίνει κενό για 16+ ώρες και άλλο 5 ώρες. Η Δ/νση θα ζητά από το υπεπθ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ έναν ακω κι έναν αμω (εκτός αν φυλάξει κάποια κενά για...αργότερα ). Ο πίνακας θα είναι ένας με βάση την προϋπηρεσία και τα μόρια ασεπ (Ν 3848). Από τον ίδιο πίνακα θα παίρνουν ακω και αμω. Ωρομίσθιους μόνο θα παίρνουν από ξεχωριστο πίνακα.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουνίου 28, 2010, 03:11:57 pmΤα σχολεία της κάθε Δ/νσης θα δηλώνουν τα κενά τους. Άλλο σχολείο θα δίνει κενό για 16+ ώρες και άλλο 5 ώρες. Η Δ/νση θα ζητά από το υπεπθ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ έναν ακω κι έναν αμω (εκτός αν φυλάξει κάποια κενά για...αργότερα ). Ο πίνακας θα είναι ένας με βάση την προϋπηρεσία και τα μόρια ασεπ (Ν 3848). Από τον ίδιο πίνακα θα παίρνουν ακω και αμω. Ωρομίσθιους μόνο θα παίρνουν από ξεχωριστο πίνακα.Λογικά θα είναι ένας ο πίνακας, ας ελπίσουμε πως θα καλέσουν πρώτα ακω και στη συνέχεια αμω, ώστε να μην χτυπάμε το κέφάλι μας...
Παράθεση από: nena8 στις Ιουνίου 28, 2010, 02:02:47 pmΑν εχει ζητηθει ωρομισθιος για ενα σχολειο αλλα δεν εχει δηλωσει αλλος την περιοχη, θα καταφυγουν σε ΑΜΩ που την εχει στις επιλογες?Ναι θα μπορούσε αλλά λογικά πρώτα θα καλέσουν αμω και μετά ωρομίσθιους. Οι αμω είναι οι μπαλαντέρ της Δ!