0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Ιουνίου 28, 2010, 06:09:20 pmστην περιφέρεια κεντρικής ελλάδας αν δεν κάνω λάθος είναι 7 νομοί και από 3 διευθύνσεις που έχει η κάθε μία ( μερικές έχουν 4) αν θέλεις να τις δηλώσεις όλες... αν θέλεις να δηλώσεις και α/θμια... αν...αν... δεν ξέρω... αν σε βοήθησα...
στην περιφέρεια κεντρικής ελλάδας αν δεν κάνω λάθος είναι 7 νομοί και από 3 διευθύνσεις που έχει η κάθε μία ( μερικές έχουν 4) αν θέλεις να τις δηλώσεις όλες... αν θέλεις να δηλώσεις και α/θμια... αν...αν... δεν ξέρω... αν σε βοήθησα...
Εγώ φοβάμαι οτι θα καλούν μαζί,αφού ανάλογα με τα κενά θα παίρνουν ΑΜΩ η ΑΚΩ.Άρα έχει σημασία αν δηλώσεις πρώτα ΑΜΩ ή ΑΚΩ.Λογικά πρώτα δηλώνεις όλα τα ΑΚΩ και μετα τα ΑΜΩ.Δεν βρίσκω τον λόγο να τα δηλώσεις μπερδεμένα εκτος κ αν δεν θες να φύγεις απ' το σπίτι σου κ προτιμάς στην περιοχή σου έστω κ ΑΜΩ.Λέω εγώ τώρα..Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις,καλή τύχη εύχομαι!!!
Παράθεση από: nena8 στις Ιουνίου 28, 2010, 03:45:02 pmΠαράθεση από: sikat στις Ιουνίου 28, 2010, 02:10:54 pmΠαράθεση από: nena8 στις Ιουνίου 28, 2010, 02:02:47 pmΑν εχει ζητηθει ωρομισθιος για ενα σχολειο αλλα δεν εχει δηλωσει αλλος την περιοχη, θα καταφυγουν σε ΑΜΩ που την εχει στις επιλογες?Ναι θα μπορούσε αλλά λογικά πρώτα θα καλέσουν αμω και μετά ωρομίσθιους. Οι αμω είναι οι μπαλαντέρ της Δ!Απλα στην ειδικοτητα μου δεν υπαρχει περιπτωση να κανω πανω απο 2 ωρες σε ενα σχολειο (νεο μαθημα επιλογης γαρ)και μιας και ειμαστε λιγοι, στα νησια ιονιου εχω περισσοτερες πιθανοτητες για ωρομισθια αλλα θελω να δηλωσω και Αθηνα.Παντως η αληθεια ειναι οτι εξακολουθει να με εκπλησσει ο τροπος που τα μηχανευονται ολα...Ανοργανωτα μεν αλλα μια χαρα εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους..Κατάλαβα την ειδικότητά σου. Νομίζω ότι σκέφτεσαι στην σωστή κατεύθυνση. Στα πανέμορφα Ιόνια Νησιά θα έχεις επιπλέον ευκαιρίες. Αλήθεια εφόσον η ειδικότητα είναι καινούρια με τι κριτήρια σας προσλαμβάνουν;
Παράθεση από: sikat στις Ιουνίου 28, 2010, 02:10:54 pmΠαράθεση από: nena8 στις Ιουνίου 28, 2010, 02:02:47 pmΑν εχει ζητηθει ωρομισθιος για ενα σχολειο αλλα δεν εχει δηλωσει αλλος την περιοχη, θα καταφυγουν σε ΑΜΩ που την εχει στις επιλογες?Ναι θα μπορούσε αλλά λογικά πρώτα θα καλέσουν αμω και μετά ωρομίσθιους. Οι αμω είναι οι μπαλαντέρ της Δ!Απλα στην ειδικοτητα μου δεν υπαρχει περιπτωση να κανω πανω απο 2 ωρες σε ενα σχολειο (νεο μαθημα επιλογης γαρ)και μιας και ειμαστε λιγοι, στα νησια ιονιου εχω περισσοτερες πιθανοτητες για ωρομισθια αλλα θελω να δηλωσω και Αθηνα.Παντως η αληθεια ειναι οτι εξακολουθει να με εκπλησσει ο τροπος που τα μηχανευονται ολα...Ανοργανωτα μεν αλλα μια χαρα εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους..
Παράθεση από: nena8 στις Ιουνίου 28, 2010, 02:02:47 pmΑν εχει ζητηθει ωρομισθιος για ενα σχολειο αλλα δεν εχει δηλωσει αλλος την περιοχη, θα καταφυγουν σε ΑΜΩ που την εχει στις επιλογες?Ναι θα μπορούσε αλλά λογικά πρώτα θα καλέσουν αμω και μετά ωρομίσθιους. Οι αμω είναι οι μπαλαντέρ της Δ!
Αν εχει ζητηθει ωρομισθιος για ενα σχολειο αλλα δεν εχει δηλωσει αλλος την περιοχη, θα καταφυγουν σε ΑΜΩ που την εχει στις επιλογες?
να ρωτησω κι εγω κατι.Περυσι θυμαμαι ειχα βρει μια σελιδα που εβλεπα τα σχολεια που ειναι πχ στην α θεσσαλονικησ,στη β θεσ κτλ.αλλα δ μπορω να βρω κατι τωρα.γνωριζει καποιοσ ν μ πει που μπορω να τα δω?
ναι αυτο ηταν!ευχαριστω πολυ!!!