0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
joanna ....εννοει οτι παραδειγμα : σε παιρνουν αμω στην α θεσσαλονικης. αν υπαρξει κενο στην α ξανθης για ακω δεν σε παιρνουν καομα κ αν το εχεις δηλωσει. θα σε παρουν ακω μονο στην α θεσσαλονικης. κ αυτο αν δεν υπαρχει αλλος πριν απο εσενα στον πινακα.το ι θα δηλωσεις τελικα το ξερεις εσυ, αναλογα με την οικογενειακη, κοινωνικη, οικονομικη κατασταση κ μεχρι που σε συμφερει.
Παράθεση από: evi06 στις Ιουνίου 28, 2010, 10:44:22 pmjoanna ....εννοει οτι παραδειγμα : σε παιρνουν αμω στην α θεσσαλονικης. αν υπαρξει κενο στην α ξανθης για ακω δεν σε παιρνουν καομα κ αν το εχεις δηλωσει. θα σε παρουν ακω μονο στην α θεσσαλονικης. κ αυτο αν δεν υπαρχει αλλος πριν απο εσενα στον πινακα.το ι θα δηλωσεις τελικα το ξερεις εσυ, αναλογα με την οικογενειακη, κοινωνικη, οικονομικη κατασταση κ μεχρι που σε συμφερει.Aυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που νόμιζα!Άρα εγώ που'μαι Ηράκλειο (είμαι ΠΕ06) και δεν θέλω να φύγω εκτός νομού φέτος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και λόγω του ότι έχω παλιό αμάξι, πρέπει να δηλώσω:Α'Ηρακλείου ΑΚΩ,
Παράθεση από: Joanna Bear, ΠΕ06 στις Ιουνίου 29, 2010, 07:00:11 pmΠαράθεση από: evi06 στις Ιουνίου 28, 2010, 10:44:22 pmjoanna ....εννοει οτι παραδειγμα : σε παιρνουν αμω στην α θεσσαλονικης. αν υπαρξει κενο στην α ξανθης για ακω δεν σε παιρνουν καομα κ αν το εχεις δηλωσει. θα σε παρουν ακω μονο στην α θεσσαλονικης. κ αυτο αν δεν υπαρχει αλλος πριν απο εσενα στον πινακα.το ι θα δηλωσεις τελικα το ξερεις εσυ, αναλογα με την οικογενειακη, κοινωνικη, οικονομικη κατασταση κ μεχρι που σε συμφερει.Aυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που νόμιζα!Άρα εγώ που'μαι Ηράκλειο (είμαι ΠΕ06) και δεν θέλω να φύγω εκτός νομού φέτος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και λόγω του ότι έχω παλιό αμάξι, πρέπει να δηλώσω:Α'Ηρακλείου ΑΚΩ,
Στα 40 κουτάκια της Αίτησης : ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΣ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ, είναι αναγκαίο να δηλώσω 1η προτίμηση, 2η προτίμηση, 3η προτίμηση κ.τ.λ; Δεν εννοείται ότι οι αριθμοί 1-40 αντιστοιχούν σε αντίστοιχες 40 προτιμήσεις:;To ρωτάω αυτό γιατί ο χώρος σε κάθε κουτάκι είναι πολύ μικρός
Ας απαντησει καποιος σας παρακαλωαααα και κατι αλλο.....φλεγοναν βαλει καποιοε 20 πρωτες περιοχες για ακω και ναι στο κουτακι για ολη την ελλαδα και βαλει και καποιες αμω...και λογω περικοπων μας παρει αμω....αποκλειεσαι για ακω αν βρεθει κενο( οπουδηποτε), αφου στο συστημα φαινεται οτι εργαζεσαι? ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
τι εννοεις με τις φατσουλες?