*

Αποστολέας Θέμα: Δεύτερη φάση αναπληρωτών ΠΕ-60  (Αναγνώστηκε 43535 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
Απ: Δεύτερη φάση αναπληρωτών ΠΕ-60
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 09:43:57 pm »
κάπου στο pde αναφέρθηκε ότι επικοινώνησαν με το υπουργείο και είπαν να περιμένουμε 4 με 5 φάσεις μέσα στο Σεπτέμβρη..

Απ' το στόμα σου και στου Άρη τ' αυτί. Και μακάρι αυτές οι φάσεις να έχουν από καμιά διακοσαριά άτομα η καθεμία (λέω εγώ τώρα...) μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Γιατί αν δεν πάρουν άτομα όπως πέρυσι, ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν ελπίδες για φέτος ζημιώνονται, καθώς δεν "ανοίγουν" θέσεις στα ιδιωτικά. Όλοι μας χαντακωνόμαστε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο...

Κάποτε είχε ακουστεί ότι θα έπαιρναν και νηπιαγωγους στα δημοτικά για την α' και β΄ δημοτικου. Γιατί δεν το κανουν τωρα, μιας και εχουν έλλειψη, να απορροφηθουμε και εμεις?

Αυτό γίνεται ήδη στα ιδιωτικά δημοτικά σχολεία που ανήκουν στο Υπουργείο Παιδείας.
Είχαν πει ότι θα το κάνουν και για τα δημόσια;;;;

Όταν ήμουν στην σχολή ακόμα το είχα ακούσει και θυμάμαι ότι μας το έλεγαν και οι επόπτριες ότι αν γίνει κάτι τετοιο θα σωθεί ο κλάδος μας. Αυτό βέβαια πριν γίνει υποχρεωτικό το νηπιαγωγείο ( ;D ;D ;D :-X :-X)

Όχι ότι δε θα ήταν μια ΠΟΛΥ βολική λύση για την περίπτωση των αναπληρωτών κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω αυτό για το οποίο πρέπει να ελπίζουμε και να ευχόμαστε είναι να αυξηθούν τα ολοήμερα νηπιαγωγεία αφενός, να γίνουν νέες τάξεις και νέα νηπιαγωγεία ώστε να καλυφθούν ΟΛΑ τα νήπια στη χώρα, ν' αρχίσουν σιγά-σιγά να παίρνουν σειρά ΚΑΙ τα προνήπια αφετέρου, κι όχι να αναγκαστούμε να "μπαλώσουμε" τρύπες σε διαφορετικούς κλάδους όταν ο δικός μας είναι σουρωτήρι!...

το θεμα οταν ειχε τεθει παλιοτερα απο επισημο οργανο δικο μας ειχαν απαντησει απο τη ΔΟΕ οτι ωσπου να διοριστει και ο τελευταιος δασκαλος του πινακα ,αυτοι δε θα επιτρεψουν σε καμια ειδικοτητα να παρει θεση δασκαλου- ουτε ως αναπληρωτες...εγω τουλαχιστον απο τοτε,εδω κι 1 χρονο δεν ξανακουσα κατι απο ΔΟΕ σχετικα

Μεταξύ μας, τους πίνακες των δασκάλων έτσι όπως πάνε δεν τους βλέπω να φτουράνε για πολύ...  ;D
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:06:29 »

Αποσυνδεδεμένος MARGARITA_23

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:16:13 pm »
Σε βρίσκω απόλυτα σωστή! Το σωστό αυτό θα ήταν, αλλά αν γίνονταν όλα αυτά δεν θα ήμασταν στην Ελλάδα, αλλά στην Γαλλία ή στη

Σουηδία! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!

Μέχρι και σ'αυτό ανάποδοι είμαστε!  :-X
Η γνωση ειναι δυναμη!

Αποσυνδεδεμένος Μαρία_25

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:29:30 pm »
οκ δεν τα γνωριζω και πολυ καλά τα πραγματα ..γιατί έχω τελειωσει φέτος το καλοκαίρι τη σχολή και επειδή δεν πρόλαβα τη πρώτη φάση αναπληρωτών  για λίγο θέλω να μάθω πότε θα ξαναέχω την ευκαιρία.......... :)
Στελίτο επειδή τα έχεις λίγο συγκεχυμένα:Κάθε χρόνο(εφόσον πάρεις το πτυχίο σου)και περίπου τον Μάιο θα μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου για αναπληρωτής.Από κει και πέρα ότι μαζεύεις(προυπηρεσία και μόρια ασεπ) είναι υπέρ σου.Δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου πριν από κάθε φάση γιατί απλούστατα οι φάσεις αυτές είναι τα διαδοχικά στάδια-ας το πούμε έτσι-κατά τα οποία πέρνουν τους αναπληρωτές.Αν δεν κάνεις τα χαρτιά σου για αναπληρωτής δεν σε πέρνουνε.Ελπίζω να βοήθησα  :)
Μην στεναχωριέσαι για πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις και για πράγματα που μπορείς να αλλάξεις!

Αποσυνδεδεμένος valitsaki10

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:53:27 pm »
Ρε παιδιά, σας ανοίγει το νέο αρχείο που προστέθηκε για να δούμε τη σειρά μας μετά τη πρώτη φάση?? Εγώ γιατί δε μπορώ να το ανοίξω???

Καλή τοποθέτηση στους τυχερούς, και καλή σχολική χρονιά... Εμείς, υπομονή και αισιοδοξία...!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:06:29 »

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:59:40 pm »
Εμένα μου ανοίγει κανονικά.  ;)
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:13:33 am »
Πηραν 624 άτομα,όμως στον πίνακα που κοιταξα τη θέση μου,ουσιαστικά έχουν αφαιρεθεί 556..Μάλλον δεν είχαν βάλει και καποιοι το `κουτακι`;Δεν ξερω.............Με  σειρα 1220 τί εχω να περιμένω ΑΡΟΥΛΗ;Μαντάρα τα κάνες και ακόμα δεν αρχισες ;D

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:17:11 am »
Και εγω δεν μπορω να ανοιξω το αρχειο με το πινακα αφου αφαιρεθηκαν οι αναπληρωτες.Μαλλον θελει καποιο προγραμμα που δεν εχω :'(

Αποσυνδεδεμένος MARGARITA_23

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:23:03 am »
Εμένα πάντως μου ανοίγει κανονικά
Η γνωση ειναι δυναμη!

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:24:31 am »
Πηραν 624 άτομα,όμως στον πίνακα που κοιταξα τη θέση μου,ουσιαστικά έχουν αφαιρεθεί 556..Μάλλον δεν είχαν βάλει και καποιοι το `κουτακι`;Δεν ξερω.............Με  σειρα 1220 τί εχω να περιμένω ΑΡΟΥΛΗ;Μαντάρα τα κάνες και ακόμα δεν αρχισες ;D

Tesy πάνω κάτω ίδια σειρά είμαστε, με μια γρήγορη ματιά έβγαλα 51 τρίκτενους που είναι κάτω από εμένα άρα μένουν 573 κ όχι 556 από πάνω μου.. μπερδεύτηκα ...

Αποσυνδεδεμένος dimitra68

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:32:17 am »
μπραβο Mafalda ευχαριστουμε !!!!
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:44:17 am »

Tesy πάνω κάτω ίδια σειρά είμαστε, με μια γρήγορη ματιά έβγαλα 51 τρίκτενους που είναι κάτω από εμένα άρα μένουν 573 κ όχι 556 από πάνω μου.. μπερδεύτηκα ...

Υπάρχει και ένας πιο απλός τρόπος: X-576, όπου X=η σειρά σου στον πίνακα.

Το ξέρω αυτό το πρόβλημα όμως είναι ότι εγώ βγάζω άλλη σειρά και ο πίνακας άλλη..εγώ αφαιρώ 573 άτομα ενώ στον πίνακα 556, εντάξει δε θα δημιουργήσω θέμα για 17 άτομα..

Mafalda σ ευχαριστούμε!!!

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:47:25 am »
Πηραν 624 άτομα,όμως στον πίνακα που κοιταξα τη θέση μου,ουσιαστικά έχουν αφαιρεθεί 556..Μάλλον δεν είχαν βάλει και καποιοι το `κουτακι`;Δεν ξερω.............Με  σειρα 1220 τί εχω να περιμένω ΑΡΟΥΛΗ;Μαντάρα τα κάνες και ακόμα δεν αρχισες ;D

Αν αφαιρέσω 573, ησειρά μου βελτιωνεται,ομως στον πινακα που βγήκε με `χει 1230+Τι να πω.......julie21, αν και είμαι αισιοδοξο άτομο,δύσκολο το βλέπω το φετινό.....

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:00:21 am »
Tesy ας είμαστε αισιόδοξες και ποτέ δεν ξέρεις!!! Grinkolaou εσύ μπήκες με την α φάση ή περιμένεις μαζί μας για τις επόμενες φάσεις;

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:02:54 am »
Η τελευταία (της α' φάσης) είχε 38,073 και ΣΕΙΡΑ ΠΙΝΑΚΑ = 576. Άρα αφαιρέστε απλά τον αριθμό αυτό και μην ασχολείστε με τους 3τεκνους.

Ο.τι πεις ο γιατρός μας είπε να σου λέμε πάντα ΝΑΙ.. ; :D ;D :D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144