0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κάπου στο pde αναφέρθηκε ότι επικοινώνησαν με το υπουργείο και είπαν να περιμένουμε 4 με 5 φάσεις μέσα στο Σεπτέμβρη..
Παράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:32:29 pmΠαράθεση από: MARGARITA_23 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:11:07 pmΚάποτε είχε ακουστεί ότι θα έπαιρναν και νηπιαγωγους στα δημοτικά για την α' και β΄ δημοτικου. Γιατί δεν το κανουν τωρα, μιας και εχουν έλλειψη, να απορροφηθουμε και εμεις?Αυτό γίνεται ήδη στα ιδιωτικά δημοτικά σχολεία που ανήκουν στο Υπουργείο Παιδείας.Είχαν πει ότι θα το κάνουν και για τα δημόσια;;;;Όταν ήμουν στην σχολή ακόμα το είχα ακούσει και θυμάμαι ότι μας το έλεγαν και οι επόπτριες ότι αν γίνει κάτι τετοιο θα σωθεί ο κλάδος μας. Αυτό βέβαια πριν γίνει υποχρεωτικό το νηπιαγωγείο ( )
Παράθεση από: MARGARITA_23 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:11:07 pmΚάποτε είχε ακουστεί ότι θα έπαιρναν και νηπιαγωγους στα δημοτικά για την α' και β΄ δημοτικου. Γιατί δεν το κανουν τωρα, μιας και εχουν έλλειψη, να απορροφηθουμε και εμεις?Αυτό γίνεται ήδη στα ιδιωτικά δημοτικά σχολεία που ανήκουν στο Υπουργείο Παιδείας.Είχαν πει ότι θα το κάνουν και για τα δημόσια;;;;
Κάποτε είχε ακουστεί ότι θα έπαιρναν και νηπιαγωγους στα δημοτικά για την α' και β΄ δημοτικου. Γιατί δεν το κανουν τωρα, μιας και εχουν έλλειψη, να απορροφηθουμε και εμεις?
το θεμα οταν ειχε τεθει παλιοτερα απο επισημο οργανο δικο μας ειχαν απαντησει απο τη ΔΟΕ οτι ωσπου να διοριστει και ο τελευταιος δασκαλος του πινακα ,αυτοι δε θα επιτρεψουν σε καμια ειδικοτητα να παρει θεση δασκαλου- ουτε ως αναπληρωτες...εγω τουλαχιστον απο τοτε,εδω κι 1 χρονο δεν ξανακουσα κατι απο ΔΟΕ σχετικα
οκ δεν τα γνωριζω και πολυ καλά τα πραγματα ..γιατί έχω τελειωσει φέτος το καλοκαίρι τη σχολή και επειδή δεν πρόλαβα τη πρώτη φάση αναπληρωτών για λίγο θέλω να μάθω πότε θα ξαναέχω την ευκαιρία..........
Πηραν 624 άτομα,όμως στον πίνακα που κοιταξα τη θέση μου,ουσιαστικά έχουν αφαιρεθεί 556..Μάλλον δεν είχαν βάλει και καποιοι το `κουτακι`;Δεν ξερω.............Με σειρα 1220 τί εχω να περιμένω ΑΡΟΥΛΗ;Μαντάρα τα κάνες και ακόμα δεν αρχισες
Παράθεση από: julie21 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:24:31 amTesy πάνω κάτω ίδια σειρά είμαστε, με μια γρήγορη ματιά έβγαλα 51 τρίκτενους που είναι κάτω από εμένα άρα μένουν 573 κ όχι 556 από πάνω μου.. μπερδεύτηκα ... Υπάρχει και ένας πιο απλός τρόπος: X-576, όπου X=η σειρά σου στον πίνακα.
Tesy πάνω κάτω ίδια σειρά είμαστε, με μια γρήγορη ματιά έβγαλα 51 τρίκτενους που είναι κάτω από εμένα άρα μένουν 573 κ όχι 556 από πάνω μου.. μπερδεύτηκα ...
Παράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:13:33 amΠηραν 624 άτομα,όμως στον πίνακα που κοιταξα τη θέση μου,ουσιαστικά έχουν αφαιρεθεί 556..Μάλλον δεν είχαν βάλει και καποιοι το `κουτακι`;Δεν ξερω.............Με σειρα 1220 τί εχω να περιμένω ΑΡΟΥΛΗ;Μαντάρα τα κάνες και ακόμα δεν αρχισες Tesy πάνω κάτω ίδια σειρά είμαστε, με μια γρήγορη ματιά έβγαλα 51 τρίκτενους που είναι κάτω από εμένα άρα μένουν 573 κ όχι 556 από πάνω μου.. μπερδεύτηκα ...
Η τελευταία (της α' φάσης) είχε 38,073 και ΣΕΙΡΑ ΠΙΝΑΚΑ = 576. Άρα αφαιρέστε απλά τον αριθμό αυτό και μην ασχολείστε με τους 3τεκνους.