0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη χειροτερη περιπτωση λεω να μας καλεσουν μαζι με τους δασκαλους,κατα τις 11/9,αφου η συμπληρωματικη τους ληγει στις 10/9 και μαλλον για αναληψη απο 15/9,αφου 11 πεφτει Πεμπτη και βολεψακηδες οπως ειναι θα αφησουν Πεμπτη και Παρασκευη να τη βγαλουνε οπως οπως...λεω
Ακριβώς έτσι όπως τα λες Δήμητρα. Και επειδή ήμουνα και υποψιασμένη λόγω αντικειμένου τους ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση και μου έλεγαν "ε δεν πιστεύουμε, αφού δεν είχαμε τόσα νήπια στις προεγγραφές αποκλείεται". Και να τώρα... Αν δεν το δεχτούνε θα τους κάνω μήνυση!!!!!
Και αν είναι έτσι...μπορεί να πάει αρκετά αργά. Τότε δεν έγινε μετά τις 20 Σεπτεμβρίου η β' φάση;
Παράθεση από: Mafalda2 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:28:17 pmΑκριβώς έτσι όπως τα λες Δήμητρα. Και επειδή ήμουνα και υποψιασμένη λόγω αντικειμένου τους ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση και μου έλεγαν "ε δεν πιστεύουμε, αφού δεν είχαμε τόσα νήπια στις προεγγραφές αποκλείεται". Και να τώρα... Αν δεν το δεχτούνε θα τους κάνω μήνυση!!!!!Maflada, πριν τρία χρόνια βρέθηκα στην ίδια θέση. Δεν γίνεται τίποτα (ούτε η μήνυση θα βοηθήσει γιατί δεν καταπατούν κάποιο νόμο). Οι προεγγραφές παίζουν το ρόλο αναγνωριστικής κατάστασης, δεν σημαίνει δηλαδή ότι προηγείται κάποιο παιδί που δηλώθηκε πιο πριν. Εγώ τότε είχα πάει και στο γραφείο. Οι εντολές είναι ρητές :προηγούνται τα νήπια-end of story... Υπάρχουν περιοχές που δεν παίρνουν προνήπιο ούτε για δείγμα. Επίσης το θέμα του παραρτήματος είναι αρμοδιότητα της υπεύθυνης του σχολείου και μπλέκονται πολλοί παράγοντες μέσα (πχ δήμος). Στο νηπιαγωγείο που ήθελα να στείλω το γιό μου παρακαλεί η προϊσταμένη εδώ και χρόνια να αλλάξει η οργανικότητα και να υπάρξει αίθουσα, έστω και προκάτ...Τζίφος. Ο γιος μου θα πάει φέτος δευτέρα δημοτικού, και συνεχίζει το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο (στο οποίο θα φοιτήσει ο δεύτερος γιός μου ως νήπιο φέτος) να μην είναι σε θέση να απορροφήσει προνήπια. Στις εγγραφές του Ιουνίου είχαν ήδη 28 νήπια (έχει τμήμα ένταξης το νηπιαγωγείο, άρα έπρεπε να έχει το πολύ 22 παιδιά...) και η υπεύθυνη προσπαθούσε να βολέψει τα επιπλέον νήπια σε όμορα νηπιαγωγεία.Είμαστε όλοι (εκπαιδευτικοί και γονείς) στο έλεος των νόμων και της αναλγησίας των υπευθύνων...