*

Αποστολέας Θέμα: Δεύτερη φάση αναπληρωτών ΠΕ-60  (Αναγνώστηκε 43533 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mafalda2

• Νέο μέλος
  • *
  • BASTA! και
    • Προφίλ
Απ: Δεύτερη φάση αναπληρωτών ΠΕ-60
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:28:17 pm »
Ακριβώς έτσι όπως τα λες Δήμητρα. Και επειδή ήμουνα και υποψιασμένη λόγω αντικειμένου τους ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση και μου έλεγαν "ε δεν πιστεύουμε, αφού δεν είχαμε τόσα νήπια στις προεγγραφές αποκλείεται". Και να τώρα... Αν δεν το δεχτούνε θα τους κάνω μήνυση!!!!!
I never teach my pupils. I only attempt to provide the conditions in which they can learn. - Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:06:23 »

Αποσυνδεδεμένος dimitra68

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:35:33 pm »
μαζεψε και τιποτα αλλες δυσαρεστημενες μαμαδες και απαιτειστε απ'το υπουργειο να σας καλυψει.αυτο γινεται συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις! αλλα μαζεψε αρκετες οργανωσε τες κι απαιτειστε ειτε παραρτημα ειτε επιπλεον τμημα,καποιον τροπο τελος παντων να απορροφηθουν τα παιδια.καλη επιτυχια! ;) ;) ;)
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:39:58 pm »
συμφωνω με τη dimitra68 . θα ναι μια πολυ καλη κινηση αυτη Mafalda2.
παμε τωρα στο θέμα μας μην και μας κανουν παρατηρηση οι υπευθυνοι του φορουμ.
πότε λέτε βρε παιδια να χουμε νέα απο το υπουργείο για η β φάση? εγω νομιζω κατα τις 14 με 15 του μηνα.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:50:31 pm »
Στη χειροτερη περιπτωση λεω να μας καλεσουν μαζι με τους δασκαλους,κατα τις 11/9,αφου η συμπληρωματικη τους ληγει στις 10/9 και μαλλον για αναληψη απο 15/9,αφου 11 πεφτει Πεμπτη και βολεψακηδες οπως ειναι θα αφησουν Πεμπτη και Παρασκευη να τη βγαλουνε οπως οπως...λεω
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:06:23 »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:55:47 pm »
Στη χειροτερη περιπτωση λεω να μας καλεσουν μαζι με τους δασκαλους,κατα τις 11/9,αφου η συμπληρωματικη τους ληγει στις 10/9 και μαλλον για αναληψη απο 15/9,αφου 11 πεφτει Πεμπτη και βολεψακηδες οπως ειναι θα αφησουν Πεμπτη και Παρασκευη να τη βγαλουνε οπως οπως...λεω

δεν νομιζωνα αργησουν τοσο πολο να καλεσουν τη β φαση.Αλλωστε υοηρξαν φορες που μια φαση εβγαινα 3 μερες μετα την προηγουμενη της.αν ειναι να παει 10 ο μηνας να επεξεργαστουν τις νεες αιτησεις δασκαλων και μετα να βγαλουν φαση,καηκαμε.Παιρνω τηλφ στο υπουργειο μηπως μαθουμε κανενα νεο<αλλα δεν το σηκωνων.Οποιος μπορει να επικοινωνησει και μαθει κατι να το γραψει.

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:05:14 pm »
Ακριβώς έτσι όπως τα λες Δήμητρα. Και επειδή ήμουνα και υποψιασμένη λόγω αντικειμένου τους ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση και μου έλεγαν "ε δεν πιστεύουμε, αφού δεν είχαμε τόσα νήπια στις προεγγραφές αποκλείεται". Και να τώρα... Αν δεν το δεχτούνε θα τους κάνω μήνυση!!!!!
Maflada, πριν τρία χρόνια βρέθηκα στην ίδια θέση. Δεν γίνεται τίποτα (ούτε η μήνυση θα βοηθήσει γιατί δεν καταπατούν κάποιο νόμο). 8)
Οι προεγγραφές παίζουν το ρόλο αναγνωριστικής κατάστασης, δεν σημαίνει δηλαδή ότι προηγείται κάποιο παιδί που δηλώθηκε πιο πριν. Εγώ τότε είχα πάει και στο γραφείο. Οι εντολές είναι ρητές :προηγούνται τα νήπια-end of story... :P :P :P Υπάρχουν περιοχές που δεν παίρνουν προνήπιο ούτε για δείγμα. Επίσης το θέμα του παραρτήματος είναι αρμοδιότητα της υπεύθυνης του σχολείου και μπλέκονται πολλοί παράγοντες μέσα (πχ δήμος). Στο νηπιαγωγείο που ήθελα να στείλω το γιό μου παρακαλεί η προϊσταμένη εδώ και χρόνια να αλλάξει η οργανικότητα και να υπάρξει αίθουσα, έστω και προκάτ...Τζίφος. ::)
Ο γιος μου θα πάει φέτος δευτέρα δημοτικού, και συνεχίζει το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο (στο οποίο θα φοιτήσει ο δεύτερος γιός μου ως νήπιο φέτος) να μην είναι σε θέση να απορροφήσει προνήπια. Στις εγγραφές του Ιουνίου είχαν ήδη 28 νήπια (έχει τμήμα ένταξης το νηπιαγωγείο, άρα έπρεπε να έχει το πολύ 22 παιδιά...) και η υπεύθυνη προσπαθούσε να βολέψει τα επιπλέον νήπια σε όμορα νηπιαγωγεία.
Είμαστε όλοι (εκπαιδευτικοί και γονείς) στο έλεος των νόμων και της αναλγησίας των υπευθύνων... :P ::)
ΠΕ60

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:05:57 pm »
minamina  στη χειροτερη ειπαμε...και μην ξεκινατε απο τωρα τηλ στο υπουργειο...ελεος κι εγω λιγο πριν το 900 ειμαι κι εχω και οικονομικα προβληματα και αντρα που θ'αφησω και παιδι που θα κουβαλαω στου δια...λου τη μανα!

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:06:04 pm »
Πάρτε αν μπορείτε όλοι τηλ στο Υπουργείο!Εγώ τους πήρα χθες αφού είχε γίνει η Α'φαση και τους ρώτησα για τη
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:10:11 pm από tina_nt »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:10:22 pm »
Μολις μιλησα με το υπουργειο ρωτησα ποτε να περιμενουμε τη β φαση πριν ανοιξουν τα σχολεια η μετα?μου ειπε ενας κυριος που απαντησε πτι δεν ξερουν τιποτα και οτι και να μου πειθα ειναι ψεμα.Και επειδη η ελπιδα πεθαινει τελευταια,λετε να γινει κανενα θαυμα και να βγει κατι μεχρι την παρασκευη.Μακαρι η εστω την δευτερα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:11:35 pm »
ρε παιδια για χαλαρωστε λιγο ...δινουν ποτε τετοιες απαντησεις...το πολυ πολυ να κατεβασουν τα τηλ!εδω ουτε το υπουργειο ξερει επισημα τα κενα...περιμενετε τουλαχιστον 2-3 μερες!χτες εγινε η α φαση!λετε η πιεση των αναπληρωτων που θελουν να δουλεψουν να τους κανει να μας καλεσουν?εδω δεν ιδρωνει το αυτι τους απ'τις πραγματικες αναγκες!

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:12:45 pm »
Καλέ μην τους απασχολείτε στο Υπουργείο και έχουν να βγάλουν τη β' φάση! :)
Θα τους εκνευρίσετε αν παίρνετε από τώρα. Τουλάχιστον ας παίρνει μόνο ένας ή δύο.
Κάντε λίγη υπομονή. Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά γι' αυτό μετά εκνευρίζονται και δε μας δίνουν πληροφορίες.
Αφήστε που δε ξέρουν κι αυτοί οι ίδιοι...

Νομίζω ότι δε πρέπει να κοιτάμε τα περσινά δεδομένα. Πέρισυ τα πράγματα ήταν αλλιώς... :(
Είχαν εντολές να γίνουν όλα πιο γρήγορα. Ήταν οργανωμένα, ακόμα και sms έστελναν.
Νομίζω πως θα πρέπει να κοιτάμε τα προπέρσινα δεδομένα.
Και αν είναι έτσι...μπορεί να πάει αρκετά αργά. Τότε δεν έγινε μετά τις 20 Σεπτεμβρίου η β' φάση;

Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:16:40 pm »
Φανταστείτε να ήσασταν υπάλληλος του Υπουργείου, να δουλεύατε και να σας έπαιρναν κάθε 1 λεπτό τηλέφωνο και να σας έκαναν την ίδια ερώτηση.
Και τι ερώτηση; Χτες να έχει βγει η α' φάση και σήμερα να σας ρωτούσαν για τη β' φάση.
Τι θα λέγατε τότε;
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:18:48 pm »
Και αν είναι έτσι...μπορεί να πάει αρκετά αργά. Τότε δεν έγινε μετά τις 20 Σεπτεμβρίου η β' φάση;

Μη λες τετοια γιατι θα απογοητευτω ???θελω να πιστευω οτι κατι θα γινει πριν ανοιξουν τα σχολειθα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:19:21 pm »
Maflada, πριν τρία χρόνια βρέθηκα στην ίδια θέση. Δεν γίνεται τίποτα (ούτε η μήνυση θα βοηθήσει γιατί δεν καταπατούν κάποιο νόμο). 8)
Οι προεγγραφές παίζουν το ρόλο αναγνωριστικής κατάστασης, δεν σημαίνει δηλαδή ότι προηγείται κάποιο παιδί που δηλώθηκε πιο πριν. Εγώ τότε είχα πάει και στο γραφείο. Οι εντολές είναι ρητές :προηγούνται τα νήπια-end of story... :P :P :P Υπάρχουν περιοχές που δεν παίρνουν προνήπιο ούτε για δείγμα. Επίσης το θέμα του παραρτήματος είναι αρμοδιότητα της υπεύθυνης του σχολείου και μπλέκονται πολλοί παράγοντες μέσα (πχ δήμος). Στο νηπιαγωγείο που ήθελα να στείλω το γιό μου παρακαλεί η προϊσταμένη εδώ και χρόνια να αλλάξει η οργανικότητα και να υπάρξει αίθουσα, έστω και προκάτ...Τζίφος. ::)
Ο γιος μου θα πάει φέτος δευτέρα δημοτικού, και συνεχίζει το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο (στο οποίο θα φοιτήσει ο δεύτερος γιός μου ως νήπιο φέτος) να μην είναι σε θέση να απορροφήσει προνήπια. Στις εγγραφές του Ιουνίου είχαν ήδη 28 νήπια (έχει τμήμα ένταξης το νηπιαγωγείο, άρα έπρεπε να έχει το πολύ 22 παιδιά...) και η υπεύθυνη προσπαθούσε να βολέψει τα επιπλέον νήπια σε όμορα νηπιαγωγεία.
Είμαστε όλοι (εκπαιδευτικοί και γονείς) στο έλεος των νόμων και της αναλγησίας των υπευθύνων... :P ::)
συμφωνω sophie ...και ντρεπομαι που ακομα τους δινουμε το δικαιωμα να μας εχουν για σκουπιδια...ομως να μην τα ανεχομαστε κατι τετοια..αλιμονο να μας περασουν την ηττοπαθεια...ειμαστε οι τελευταιοι στην Ευρωπη και μακραν απο τα προηγμενα κρατη τριτος κοσμος εντελως...αν δε διεκδικησουμε και δεν απαιτησουμε θα μας φανε ολους!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)